CM 2001/2002 - Strona 13

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8764
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 17:41

no to gratulacje dla Pana :)

a co do Pomaskiego :) to oczywiscie trenuje on moj Inter :):)

a tych dwoch bramkarzy nie kojarze, ale za chwile zalacze CM i sprawdze ich umiejetnosci ;)

pozdro

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 17:43

cloner pisze:no to gratulacje dla Pana :)

a co do Pomaskiego :) to oczywiscie trenuje on moj Inter :):)

a tych dwoch bramkarzy nie kojarze, ale za chwile zalacze CM i sprawdze ich umiejetnosci ;)

pozdro
jeden gral na poczatku w river a drugi na bialorusi

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Costanzo...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 22 sie 2005, 17:45

Franco broni na poczatku w River a Kall w Hacken (szwecja)

pozdrawiam i do waszej dyspozycji jesli chodzi o te gre... sypiam z nia :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Re: Costanzo...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 17:52

MarcinGol pisze:Franco broni na poczatku w River a Kall w Hacken (szwecja)

pozdrawiam i do waszej dyspozycji jesli chodzi o te gre... sypiam z nia :P
odnalazlem tego Franco ;)
w moim 'sejvie' mam juz sezon 2006/07 i koles gra w .... Realu M. :)
ja gram Interem :) i oczywiscie zlozylem oferte kupna :)

jakbys pamietal jeszcze jakis fajnych playerow - daj znac ;)

pozdro

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

milo...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 22 sie 2005, 17:53

heheheheh

nie wiem czy starczy forum :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Re: milo...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 17:55

MarcinGol pisze:heheheheh

nie wiem czy starczy forum :P
no bede wdzieczny :)
tylko pamietaj, ja mam juz 2007 rok :)
chetnie sprawdze talentow z roku 2001 :D
ciekaw jestem jak sie rozwineli kilka lat pozniej ;)

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 22 sie 2005, 18:00

no to moze zobacz...

Cherno Samba

to taki Crespo II

polecam go wraz z D'Allesandro, oni sa chyba gejami w tej grze i sie kochaja... hehehehe

a jaka grasz takta i podaj sklad

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 18:09

http://olimpnet.pl/~cloner/1.jedenastka.bmp :)

http://olimpnet.pl/~cloner/1.sklad.bmp :)

niestety tych playerow co podales nie mam (az sie zdziwilem ze D'Alesandro u mnie nie ma :()

no, ale w koncu uruchomione mam tylko dwie ligi (polska i wloska of course)

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 22 sie 2005, 18:12

sorry zle ci wpisalem

D'Alessandro

wybacz za gafe

mam byc szczery co do takty i skladu?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 18:15

MarcinGol pisze:sorry zle ci wpisalem

D'Alessandro

wybacz za gafe

mam byc szczery co do takty i skladu?
nic sie nie stalo co do bledu, znam tego zawodnika ;) obecnie gra w Wolfsburgu :) ale w grze go nie mam :(

no i pisz co sadzisz o tej taktyce i skladzie :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sie 2005, 18:44

Ajjj widze, ze sie piekny kacik utworzyl :D
Witam na poczatku kolege MarcinGol i gratuluje srebrnego medalu.
ale nie bylbym soba gdybym nie zauwazyl
MarcinGol pisze: Franco Costanco
Oczywiscie on sie nazywa Constanzo. ale to pewnie literowka, wiec sie nie czepiam :wink: a co do tego, ze jest dobrym bramkarzem to sie zgodze.
cloner rozumiem, ze grasz "oryginalna" wersja CM 01-02 (tzn. nie ze nie piratem :lol: , tylko ze bez aktualizacji)? jak tak to masz kilku zawodnikow.
jezeli chcesz dobrych bramkarzy to ja polecam - naszego Marcina Ludwikowskiego - bardzo dobry i jak dla mnie najlepszy (obok Constanzo) Dionisis Chiotis - na poczatku w AEK Ateny, ale jak masz 2007 rok to pewnie juz w bardzo dobrym klubie.
obroncy - nie bede wymienial tych najlepszych znanych, bo pewnie o nich wiesz (np. Samuel) ale z mniej znanych i bdb to: Isaac Okoronkwo, Assane N'Diaye (tez dobry na DMC), Taribo West (na poczatku za friko), Sebastian Mendez, Gabriel Milito i na razie tylu pamietam :wink:
Pomocnicy: Robben - ekstra gra na lewej stronie na DML ze strzalka do AML, na tej samej pozycji tylko z prawej strony niezly jest Kieron Dyer (tez dobry w srodku pomocy i na DMC), zarowno na prawa jak i lewa strone - Diego Quintana, Julius Aghahowa (ten to w ogole chyba najbardziej uniwersalny jest bo gra na kazdej pozycji w ofensywie), na srodku pomocy - Mark Kerr, D'Alessandro, Mirek Szymkowiak (tez na prawa strone), na lewa tez Julio Arca (tez moze grac na obronie), Ezeuqiel Gonzales, Neri Alberto Castillo, Franco Vendrame, z prawej tez Yakubu, Wirtanen (jak masz malo kasy, ale na dobry klub troche za slaby). na pozycji AMC bardzo dobrze sobie radzi Sergey Nikiforenko (w ogole bialorusini sa calkiem niezli w tej grze), Adraninho, Pawel Brozek.
Napastnicy: J. Paiva, To Madeira, TSIGALKO (!!), Brozek.
Ps. sorki ze troche to chaotycznie napisalem, ale co chwile ktos mi sie nowy przypominal i musialem zmieniac :lol: a to i tak pewnie tylko kilka procent wszystkich talentow w tej grze. tak na szybko to ciezko jest wymyslec. pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 19:53

no niestety mam pirata, ale jakby ktos mogl mi zalatwic oryginal za rozsadne cene - kupie :!:

no i oczywiscie dzieki za te nazwiska :) kilka znalem :) ale tez kilka nowych twarzy :D
zaraz wlacze CM i sprawdze ;)

p.s. - a co sadzisz o mojej taktyce i skladzie :?:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 sie 2005, 21:21

To tak.
Taktyka: Szczerze mowiac nigdy nie gralem taka jak Twoja. I raczej nie zagralbym :D :wink: Chodzi glownie o to, ze jak dla mnie kluczem w tej grze sa akcje oskrzydlajace - zawsze w moich druzynach najwiecej asyst mieli boczni pomocnicy, lub tez czesto boczni obroncy. u Ciebie jak widac skrzydlowych nie ma w ogole, a jest tylko 2 "falszywych" bocznych pomocnikow - dla mnie blad (tym bardziej, ze masz na lawce Piresa, ktory, o ile pamietam, w Deportivo swietnie mi sie kiedys spisywal - wlasnie jako skrzydlowy a takze Ljungberga i Guigou). Poza tym, tych dwoch AMC ze strzalkami do MC to tez (jak dla mnie) pomylka. grasz wtedy jednym napastnikiem i praktycznie jednym AMC - jak na Wlochy chyba malo. jezeli juz zdecydowales sie na 3 AMC to proponowalbym te strzalki dac "do gory". Jak dla mnie, to tez szkoda Ronaldinho na wysunietego napastnika. to jest zawodnik z duza kreatywnoscia, dobrymi podaniami, technika, dryblingiem, crossingiem i u mnie zawsze gral na AMC ze strzalka miedzy dwoch napastnikow. wtedy nie dosc, ze walczyl o krola strzelcow to jeszcze byl w czolowce w lidze wsrod astyst. na pozycje Ronaldinho u Ciebie bardziej nadawalby sie Inzaghi z lawki. i to chyba tyle o taktyce.
Sklad: bramkarz - jeden z lepszych w tej grze, ale nie zdziwie sie jak lapie duzo czeronych kartek :wink: obrona - tez bez zarzuty - zdecydowanie czolowka. defensywni pomocnicy (u Ciebie dwoch - no prosze, jaka niespodzianka :wink: :lol: )- o ile Kaluzny bdb w tej grze, to Hargreavesa chyba nigdy nie mialem w dryzynie i szczerze mowiac za duzo o nim nie powiem. pomocnicy - Matuzalem to gra dobrze chyba tylko w Piacenzie, przynajmniej jak ja go zawsze bralem do druzyny to gral kiche. Seedorf - dla mnie bardziej MC, typowy playmaker. Ljungberg - raczej skrzydlowy, chociaz tez uniwersalny, Farinos - nie wydaje mi sie. o Ronaldinho juz pisalem.
Gallas - chyba ok, chociaz tez nigdy nim nie gralem, tego Maldonado to w ogole nie znam, Guigou, Lampard - sredniacy, Pires, Inzaghi - bdb.

Gdybym mial grac tym "potencjalem" ktory posiadasz to zagralbym tak:
-----------------TOLDO-------------------
-------Lassissi--Nesta--Cordoba--------
Ljungberg---------------------------Pires
-----------Kaluzny---Seedorf------------
--------------Ronaldinho-----------------
---------Inzaghi-------(jakis dobry napastnik- postawilbym na Tsigalko)

I Pires i Ljungberg ze strzalkiami do AML i AMR a Ronaldinho miedzy napastnikow.
Ps. I love this game!! :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 sie 2005, 21:33

dzieki za porady :)

co do Toldo sie zgadzam :) duzo czerwonych :) dlatego sciaglem Kahna na rezerwe ;)

piszesz, ze skrzydlowi maja duzo asyst, Ci moi "boczni" AMC maja najwiecej wlasnie asyst, bardzo duzo asystuje takze ... Matuzalem, sprowadzilem go z Piacenzy, gdyz tam byl gwiazda, u mnie tez gra dobrze :) niestety mam problemy z obrona, Lasissiego sprowadzilem za miliony a jego Avr ledwo przekracza 7.00 :!: Ronaldinho u mnie gra jako wysuniety napastnik, ale ... w poprzednim sezonie strzelil w 40meczach az 42 gole :) jestem zadowolony :) asyst mial 11 :)
Kaluzny to jeden z lepszych DMC w tej grze :!: on strzela 99% karnych :) a Hargreavsa sciaglem bez przypadek, gralem w UEFA z Bayernem i kolesia wybrali MOM ;) no to go sprowadzilem za sporo $ ;)
no i sie okazal najlepszym transferem ;)
sporym problemem jednak jest srodek pomocy - niby ten Matuzalem sporo asystuje, gole strzela, ale jego AVR jest w tym sezonie ponizej 7.00.
aaaa, bym zapomnial ;) do obrony wlasnie sprowadzilem Chivu z Ajaxu ;) i nawet niezle sobie radzi :) jestem zadowolony :)

to tyle ;) narazie prowadze w SERIE A :) i gram w LM :) awansowalem do 1/4 ;)

moze pozniej jeszcze cos napisze ;)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Sorry

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 23 sie 2005, 9:04

Zapomnialem napisac ze po moim ostatnim poscie ide do domu (siedze w redakcji do ok. 18), sorry

Witam krzysztofa i odrazu co do Ludwikowskiego... Dobry na lige polska, niemiecka i francuska, wloska i hiszpanska jak go mialem to totalna klapa. Chiotis wypas, wzlaszcza na lige wloska i angielska, ponizej 8 na mecz nie schodzi, reprezentanci Shahtara (Oko i N'Diaye) wypas, Oko juz bankowo siedzi gdzies wyzej w "cenach". West boski (gdzie go nie postawisz na obronie gra w sezonie pieknie) Mendez i Gabriel tez sa ok ale w anglii tottal zonk.

Co do pomocy no to Arjen to juz klasa... ale ja wole Yousefa Hersiego... ten to dopiero na skrzydlo do Serie A (mamma mia) na prawa do Serie polecam juliusa a Szymek to najlepszy MC (wraz z Veronem i Vieira) w ustawieniu MC - MC w grze. Kerr jest dobry ale nie do supersilnego klubu.

Brozek jest dobry na AMR ze strzalka po skosie do srodka (jesli grasz jednym napadem i tym jednym jest Max)

"To" mialem kiedys w ManU na AMC i se nawet pogrywał, Paive mialem w Lechu :P i byl najlepszym graczem ligi polskiej, co sezon.

Teraz gracz ode mnie.... Ibrahim Said, nie zdziwie sie jesli juz bedzie na wyspach, badzo lubi ten kierunek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”