Legendy Forum - Strona 13

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 12 cze 2005, 1:56

mysle ze za jakies 700 postow ja tez bede tutaj legenda :D jak bardziej zasluzeni userzy :wink:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 12 cze 2005, 4:01

Miko77 pisze:mysle ze za jakies 700 postow ja tez bede tutaj legenda :D jak bardziej zasluzeni userzy :wink:
chyba trzeba się przysłużyć czymś więcej niż tylko 700 na liczniku ;) 700 postów trza 'nabić' z głową... chyba, że chcesz być anty legendą, bo i takie tu są :p ale życzę powodzenia :D
pozdro!!

bywalec
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bywalec » 16 cze 2005, 14:30

dorek a co ty taki gladki sie zrobiles ? :? :roll:

Cześć smitu, pa smitu :? :? :roll: // Piwus

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 13 lip 2005, 0:42

Nie powiedziałbym, że bycie legendą forum zależy od stażu czy liczby postów. Ja byłem tu ok. 3 tygodnie, napisałem ledwie ponad 100 postów, a jestem największą legendą tego forum.

PS. Witam ponownie, ale chyba znów nie na długo.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 1:35

Axel Hammond pisze:Nie powiedziałbym, że bycie legendą forum zależy od stażu czy liczby postów. Ja byłem tu ok. 3 tygodnie, napisałem ledwie ponad 100 postów, a jestem największą legendą tego forum.

Czytałem twoje poprzednie posty i widze że z ciebie wielki wojownik jest. Skromność też można ci pozazdrosici " jestem największą ledendą forum".
A czym ty tak się wyróżniłeś na tym forum? (oczywisicie twoim zdaniem). Nie znam cie i może się myle ale troche czytałęm co pisałęś wczesiniej i nie będe pisał co sądze o tobie(po co dostawać wp ) . Oczywisice mogę się mylić

pozdro wielka legendo buahhahaha

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 lip 2005, 2:21

Axel napisał taki kulturalny post, a już się niektórzy spinają :roll:. Ehh, ten wiek młodzieńczy, taki porywczy...

Co do naszych legend, to niedawno miałem (nie)przyjemność zobaczyć naszego słynnego Nowaczka na forum Wisły :lol:.

Ktoś go beształ, że w wkleił nie swoje vlepy na forum kibice.pl (dokładnie pytanie: "Na jaki ch.... wkleiłeś to na kibice.pl"), na co Nowaczek odpowiedział w swoim stylu "Normalnie" :lol:. Zdążyłem jeszcze zauważyć, że bloga chłopak założył, z nazwą Czerwone Diabły w adresie. Szkoda, że nie zajrzałem, bo by mi się jeszcze bardziej humor poprawił :lol:.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 lip 2005, 2:39

Ja nic nie spinam tylko czytałęm jego komentarze i wydają mi się nie za wysokiego lotu. Więc chce żeby mi powiedział dlaczego sam siebie nazywa największą legendą forum bo to mi się wydaje dziwne. Nie znam go i nie osądzam ale chce żeby wyjasinił mi tą kwestie to nie jest żadne spinanie.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 13 lip 2005, 14:22

Rossi pisze: Więc chce żeby mi powiedział dlaczego sam siebie nazywa największą legendą forum bo to mi się wydaje dziwne.
Byś poczytał ze 2, lub 3 ostatnie strony tego tematu to byś wiedział. Poprostu większość użytkowników tego forum napisało, ze on jest legendą forum 8)

Tak poza tym Axel w każdym poście musi kogoś skrytykować, napisać coś kontrowersyjnego, ale musze przyznać (oczywiście to jest moje zdanie), że w większości przypadków Axel ma rację !!!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 13 lip 2005, 16:08

Axel Hammond pisze:
hehe no czesc ;] a tak sie zastanawialem kiedy znowu wrocisz :D przynajmniej bedzie ciekawie ....

no i nie miales racji o tym ze haha Bundeslige zlikwidowali :) wiem wiem pewnie napiszesz ze w tym roku upadnie .. no coz ..poczekamy :wink:

pozdro

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 14 lip 2005, 16:43

Axel znowu ma jazdy ze jest legenda :lol:
chwila nie pisania i juz sie rozbestwia chlopak

dorek a co ty taki gladki sie zrobiles ?

Cześć smitu, pa smitu // Piwus
zawsze bylem spokojny i sklonny do ustepstw :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 19:52

no to ja sobie odświeżę temat :P Dla mnie Legendą Forum już w tej chwili jest Snipp_. Czy mu to się spodoba czy nie dla mnie nią po prostu jest ;)

Genialna wręcz cięta riposta. Rozdrabnianie postow. Dużo osob mu mowi, że po prostu napina. Dla mnie to oni po prostu się boją jego odpowiedzi(w ktorej zrobiłby z nich idiotow).

Kolejna Legenda : cloner. Walczy o swoje zdanie, jak lew. Pozatym ma je przeważnie kontrowersyjne i odmienne :D

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 paź 2005, 19:56

Bzdury. Legenda jest tylko jedna.Smitu. :x

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 paź 2005, 19:58

Jak dla ciebie legenda forum jest człowiek który na forum piłkarskim pisze połowe postów w ogóle nie na temat to dobrze ze ja nie jestem legenda.

EDIT:

1.Czytaj ze zrozumieniem
2.Snipp to jest człowiek dla którego jedyny wazny przekaz to "jestem na forum i nikt poza mna nie ma racji"Szkoda ze ani razu nie podał argumentacji tylko czepia sie do słowek.
pozdro
Ostatnio zmieniony 13 paź 2005, 20:12 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 20:02

Jak dla ciebie legenda forum jest człowiek który na forum piłkarskim pisze połowe postów w ogóle nie na temat to dobrze ze ja nie jestem legenda.

no dla mnie nie masz tego 'czegoś' co sprawia, że można zostać Legendą.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 paź 2005, 20:12

Nie przesadzajmy. Z reguły skromny nie jestem, jednak Babel ma rację. Nie jestem tu po to by popisywać się wiedzą, jestem tu z nudów. A i owszem, ostatnio nachodzą mnie myśli co do zmiany stylu, ale zaczekam jeszcze trochę. Niemniej legendą nie jestem. Legenda jest jedna...

EDIT
Diametralna zmiana poglądów. Jeszcze niedawno wszystkie moje posty były niezwiązane z piłką.[/quote]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”