Zlatan Ibrahimovic - Strona 13

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Jey
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 13:16

Naros pisze:Zlatan jest świetny tylko ze Capello go zmienił
W jaki sposób Capello go zmienił wytłumacz to :roll: Zlatan w tamtym sezonie grał świetnie. Teraz nie idzie mu najlepiej...

A takie pisanie to nabijanie, kolo zacznij pisać normalnie :?
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2006, 9:51 przez Jey, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 15 kwie 2006, 15:18

hmm...dawno mnie nie bylo na forum,co zapewne przeszlo bez wiekszego echa,jednakl od tego czasu pare meczy Juve rozegralo a we mnie narastala chec niemozebna by wyzyc sie na tym bałkańskim zasrańcu...

...TO CO ROBI TEN J**NY IMIGRANT TO WOLA O POMSTE DO NIEBA !!!! sklocony ze wszystkimi,bucowaty,chamski na boisku i poza nim(pyt.do Ibra-"czy przedluzysz kontrakt z Juve?"Odpowiedz:"moze tak...moze nie.."),egoista,jego zenujacy proby zagrania technicznej pilki w meczu z Arsenalem doprowadzaly mnie po prostu do rozpaczy...dno...zenada...tragedia..

IBRAHIMOWIC MUSI ODEJSC !!!

NIE MA DLA NIEGO MIEJSCA W TAKIM KLUBIE JAK GRANDE JUVE !!!

PRECZ !!!

Witaj ponownie RzuR :wink: Trochę za ostro. 2 WP. // Niggaz

Awatar użytkownika
-rianDo-
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 15 kwie 2006, 22:59

Popieram cię RzuR też uważam że Ibrahimovic nie gra ostatnio za dobrze, jako kibic Blaugrany chętnie przyjął bym wiadomość że przeszedł do Realu.

Mimo wielkich umiejętności technicznych piłkarz ten lekko mówiąc nie imponuje ostatnio skutecznością można powiedzieć nawet że więcej przeszkadza niż pomaga drużynie.. :?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 kwie 2006, 1:53

-rianDo- pisze:jako kibic Blaugrany chętnie przyjął bym wiadomość że przeszedł do Realu
To powodzenia życzę Barcelonie :lol: To, że gra teraz cienko nie znaczy, że gra kiepsko. W pierwszym sezonie strzelił dla Juve 16 bramek! Tym bardziej, że Serie A jest najbardziej defensywną ligą w Europie. W Hiszpanii pasowałby idealnie i Real w tym momencie wie co robi. Co do jego charakteru to nie będę się wypowiadał. Cassano miałbyć grzeczny, a nie gra :P
Bagg pisze:W jaki sposób Capello go zmienił wytłumacz to
Trener zawsze ma swoją zasługę w tym co robi. Zauważ, że i Vieira i Ibrahimovic na początku grali bosko, a teraz? To tylko cienie tych zawodników. Sztab szkoleniowy ogólnie zamula i tu jest duży problem bo nie wierzę, że jeden z najbardziej bramkostrzelnych zawodników nagle stracił celność. To przez Juve stracił formę i taka jest prawda
Bagg pisze: Zlatan w tamtym sezonie był świetny a teraz gra słabo.
Naprawdę świetne wytłumaczenie! Brawa dla tego pana :brawo: Nie wiem czy wiesz co napisałeś :think:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 kwie 2006, 7:54

Eee, fajnie Tomus, fajnie, ale nie ja to napisalem ;) :P

RzuR pisze:NIE MA DLA NIEGO MIEJSCA W TAKIM KLUBIE JAK GRANDE JUVE !!!

A kogo za niego?

W ogóle w tym temacie coś sie psuje czy coś. Próbuję zacytować RzuR'a a wyświetla mi się

[ quote="Tomusmc" ] :?

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 16 kwie 2006, 11:01

Ja jak wiadomo też jestem za odejściem Zlatana, bo to co on gra to nie wiem czy można w ogóle grą nazwać :roll: . Nie potrafi przyjąć prostej piłki, nie potrafi celnie podać a co tu mówić o strzelaniu bramek... Wiem że zeszły sezon miał dobry ale ten ma beznadziejny i trzeba się go pozbyć, jest wielu lepszych napastników których możemy ściągnąć, przez ostatnie kilka miesięcy bardzo zaimponował mi David Suazo z Cagliari i uważam że jest zdecydowanie lepszy od Zlatana :) . Francesco Tavano myśle że też z powodzeniem zastąpiłby Zlatana i do tego jest włochem.
Sztab szkoleniowy ogólnie zamula i tu jest duży problem bo nie wierzę, że jeden z najbardziej bramkostrzelnych zawodników nagle stracił celność.
Zlatan w zeszłym sezonie jak strzelał dużo goli to grał w duecie z Del Piero, bo Treze miał kontuzje i może to ma znaczenie na jego niemoc :roll: ?
Del Piero potrafi dogrywać i Zlatan miał wówczas więcej okazji no a Treze raczej sam czeka na piłki i nie stwarza okazji kolegom.
można powiedzieć nawet że więcej przeszkadza niż pomaga drużynie.. Confused
Dokładnie! sporo akcji Juve zostaje przerwanych w skutek nie celnych podań Zlatana albo jego nie umiejętności opanowania piłki..

Awatar użytkownika
ACMichał
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 16 kwie 2006, 11:55

To powodzenia życzę Barcelonie Laughing To, że gra teraz cienko nie znaczy, że gra kiepsko. W pierwszym sezonie strzelił dla Juve 16 bramek! Tym bardziej, że Serie A jest najbardziej defensywną ligą w Europie.
Rzeczywiście 16 bramek to nie lada wyczyn, ( dla porownania Szewa w debiutanckim sezonie 24 bramki i tytuł króla strzelców) )zapomniałeś dodać jeszcze o fantastycznych osiągnięciach z poprzedniego sezonu w LM -10 meczy - 0 bramek. Drugi sezon pokazal prawdziwą wartość Zlatana i jego przydatność dla zespołu, w zasadzie zaistniał jedynie w statystykach liczby fauli i czerwonych kartek. Wątpię w jego transfer z taką formą za jakieś większe pieniądze, a rzekome zainteresowanie jego osobą ze strony innych klubów (Chelsea -35 mln -buhahaha) traktuje jako żart dla ubogich umysłowo.

Awatar użytkownika
michalszycha
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 16 kwie 2006, 12:02

dla mnie ibra byl dobrym pilkarzem jak gral w ajaxie tam umial pokazac na co go stac a jego wspaniala technika doprowadzala do szalu kibicow. teraz mi on sie nie podoba wrecz go znienawidzilem za jego hamskie granie i gadanie nie lubie go juz. moze dziwne ze kibic ACM pisze cos o Juve ale kazdy ma swoje zdanie ktorym moze sie podzielic. FORZA MILAN :!: :!: :!:

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 16 kwie 2006, 12:07

michalszycha pisze:znienawidzilem za jego hamskie granie
Jak mozna grac hamsko :?: Moglbys to wytlumaczyc :?: bo nierozumie o co ci chodzi

Awatar użytkownika
michalszycha
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 16 kwie 2006, 12:10

moge. gra hamsko czyli umie nie postrzezenie uderzyc kogos w "modre" i udawac ze nic sie nie stalo. wczesniej nie gral tak wiecej widac bylo u niego techniki niz przepychania i faulowania.

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 16 kwie 2006, 12:40

Teraz właśnie stał się spokojniejszy! Wcześniej właśnie tak grał teraz jest dużo spokojniejszy na boisku niż dwa swxony temu gdy grał jeszcze w Ajaxie ;)

Awatar użytkownika
michalszycha
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 16 kwie 2006, 13:10

a mi sie zdaje ze on tak ciagle gra. ciagle widze jak powala na ziemie Cordobe w meczu z Interem. nie wiem jakos on staje sie co raz gorszy dla mnie i te klutnie z trenerem czy to jest na miejscu :?: no chyba ze przestal kochac Juve i marzy o super Chelsea :lol:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 kwie 2006, 13:42

ACMichał pisze:Rzeczywiście 16 bramek to nie lada wyczyn
Nie lada wyczynem jest przyczenienie się do 28 scudetto dla najlepszego włoskiego klubu - Juventusu. Niekoniecznie zdobywając bramki.
ACMichał pisze:Drugi sezon pokazal prawdziwą wartość Zlatana
Ot co, całą karierę w Malmo i Ajaxie pomińmy, liczy się tylko obecny sezon. Następnym razem napinaj się z głową.
ACMichał pisze:Wątpię w jego transfer z taką formą za jakieś większe pieniądze, a rzekome zainteresowanie jego osobą ze strony innych klubów (Chelsea -35 mln -buhahaha) traktuje jako żart dla ubogich umysłowo.
Rzeczywiście - dla ubogich umysłowo może być to żartem.
michalszycha pisze:kibic ACM pisze cos o Juve ale kazdy ma swoje zdanie ktorym moze sie podzielic
Obiektywni to Wy nie jesteście. Ja zresztą też.

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 16 kwie 2006, 22:42

Z meczow z Interem to mi sie najbardziej przypomina chamski faul bandyty, drewniaka Samuela na Zlatanie na tym calym san siro... A moim zdaniem wyczynem jest kupienie Marcio Amoroso, naprawde bramkostrzelnego napastnika i mysle ze gdyby nie on to milan nie mial by czego szukac w Seria A.... :D

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 17 kwie 2006, 18:37

Hehe....nigdy nie byłem zwolennikiem jego talentu ale to dobry snajper! Jest typową 9tką....wiec potrzeba mu do pary jakiegoś biegacza - 10tkę - Del Piero to już nie te lata ale kogoś możnaby znaleźć na miejsce Alexa!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”