Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 paź 2018, 16:51
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 22 paź 2018, 18:21
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 22 paź 2018, 20:14
Kojiro

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 paź 2018, 20:36
piotrcies
League

Rojiblanco
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 paź 2018, 7:42
Typie pomyliłeś typów
Boromir

Delpiero14
Kojiro
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 23 paź 2018, 9:27
Wcześniej dałbym sobie rękę uciąć, że to Ty go broniłeś, gdy go krytykowałem. I chodziłbym bez ręki.
Ja patrzę na nich w inny sposób. Mnie cały czas boli początek sezonu i nadal spoglądam na nich przez pryzmat wiecznie zmęczonego Pazdana, nierównego Jędzę, sfochanego Malarza i innych. Widzę to, jak jeszcze miesiąc, półtora, temu, nie było komu grać, Seba był do sprzedania, a cała reszta cieniowała do porzygu. Profesjonaliści, którym przewodził cwaniak Radović.Boromir pisze: No i jaki brak umiejętności? Przecież to mistrz Polski jest (mówię o drużynie, nie o Kuchym), więc umiejętności żeby wygrać tę śmieszną ligę są. To nadal jest, jakościowo, najlepsza drużyna w Polsce, kto tu niby od nich lepszy jest? Lech z pseudoobrońcami? Jagiellonia z Sheridanem? Zagłębie z Tuszyńskim?
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 paź 2018, 10:43
To się okaże na koniec sezonu.
No i to jest właśnie, moim zdaniem, efekt złego przygotowania do sezonu. Sa Pinto to zauważył i ich pogonił na treningi co jest widoczne w liczbach dotyczących tego, jak biegają.Rojiblanco pisze: Ja patrzę na nich w inny sposób. Mnie cały czas boli początek sezonu i nadal spoglądam na nich przez pryzmat wiecznie zmęczonego Pazdana, nierównego Jędzę, sfochanego Malarza i innych. Widzę to, jak jeszcze miesiąc, półtora, temu, nie było komu grać, Seba był do sprzedania, a cała reszta cieniowała do porzygu. Profesjonaliści, którym przewodził cwaniak Radović.
http://swiatpilki.com/viewtopic.php?p=1203382#p1203382
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 26 paź 2018, 10:10
Kojiro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio