Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » dzisiaj, 9:32
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » dzisiaj, 14:02
matt_
ostroviak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » dzisiaj, 14:17
Dlatego nie chcę w EX takiej Niecieczy gdzie przychodzi tysiąc ludzi no ale w każdej lidze są takie "wieśniaki" i to trzeba uszanować.
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » dzisiaj, 14:29
Średnia frekwencja na Termalice w sezonie 25/26 - 3792. A na pierwszym meczu tego sezonu (vs Ruch) było 4595 kibiców.
1234
ostroviak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » dzisiaj, 15:15
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 15:36
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » dzisiaj, 15:46
Ja nie mam nic do BBT bo to fajnie prowadzony klub i życzę im jak najlepiej. No trochę może zanirzylem tą średnia ale akurat o frekwencji był temat.1234 pisze: ↑dzisiaj, 14:29Średnia frekwencja na Termalice w sezonie 25/26 - 3792. A na pierwszym meczu tego sezonu (vs Ruch) było 4595 kibiców.
Procent wypełnienia stadionu (pojemność 4600) całkiem niezły, rozrywka dla nie tylko tej jednej wioski, a całego regionu. Projekt budowany przez prywatnego, lokalnego przedsiębiorcę który poza tym, że zbudował za własny hajs klub zdolny do gry w Ekstraklasie, to do tego daje miejsca pracy w regionie. No są gorsze kluby w Polsce. Na takim Piaście Gliwice to często jest poniżej 4 tys. ludzi na meczu. Zagłębie ma 30% wypełnienia stadionu, a Raków w zasadzie nie ma stadionu, tylko tymczasowe trybuny i jak trzeba zagrać w poważnych rozgrywkach europejskich to jeżdżą do Sosnowca. A w Niecieczy gość sobie postawił stadion spełniający wymogi Ekstraklasy.
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » dzisiaj, 17:41
Co zrobiłeś?FILIPPO828 pisze: ↑dzisiaj, 15:46No trochę może zanirzylem tą średnia ale akurat o frekwencji był temat.
Dobrze wiedzieć. Teraz wszystko jasne.
Racja. Dlatego Wieczysta czy Termalica zupełnie mnie nie wkurza. Mają kasę, bawią się za swoje.
PietroBosman
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 36 min temu
Ciebie bolą oczy ze starości chyba masz jakiś problem to pisz na prv
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 31 min temu
Na szczęście nie muszę nosić okularów więc wzrok jest ok,ale dziękuję za troskę. Serio nie masz słownika?To mi w telefonie podkreśla na czerwono jak wkradnie się literówka.
PietroBosman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio