Mercato Bianconerich - Strona 13

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 sty 2006, 16:04

kasiorek21 pisze:Facet w negocjacjach dobry jest.
Jak każdy kto zajmuje się transferami w wielkim klubie :wink: Jak się ma kase to negocjacje idą dobrze, ale liczą się stosunki i to czy sam zawodnik jest tym wogóle zainteresowany.

P.S Palladino i Volpato grają już w Juve młokosie :P No chyba że wypożyczenie i kupno traktujesz na równi to co innego :wink:

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 14:12

No dobra cos mi sie pokrzanilo (przyznam szczerze ze nie wasko) :P :P :oops: Ale chociaz potrafie sie przyznac do bledu. 8) :P Pare osob na tym forum tego nie potrafi, niestety. :cry:
P.S. Jedna osoba z tego forum zapewniala mnie ze oni NIE graja w Juve ( nie bede pisal kto), ale to nie zmienia faktu ze troche sie ponizylem. Bylo minelo.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sty 2006, 14:20

kasiorek21 pisze:Pare osob na tym forum tego nie potrafi, niestety
mamy ci składac pokłony ? :rydzyk:
kasiorek21 pisze: to nie zmienia faktu ze troche sie ponizylem. Bylo minelo.
czy minęło :think:
kasiorek21 pisze:P.S. Jedna osoba z tego forum zapewniala mnie ze oni NIE graja w Juve
jako kibic Juve powinienneś wiedzieć kto jest zawodnikiem twego ulubionego klubu. Wypadałoby wiedzieć .... a nie ufac pierwszemu lepszemu userowi, który może chciał cię nabrać - a ty się tak łatwo dałeś

I takie pytanie jeszcze do kibiców Starej Damy .... czy słychać coś o Trezegolu i jego odejściu ? czy nie ma tematu ?

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 14:29

fieldy pisze:jako kibic Juve powinienneś wiedzieć kto jest zawodnikiem twego ulubionego klubu. Wypadałoby wiedzieć .... a nie ufac pierwszemu lepszemu userowi, który może chciał cię nabrać - a ty się tak łatwo dałeś
Nie no looooz rozumiem i zapamietam Twoje slowa. Ale myslisz ze tak latwo jest zapamietac wszystkich zawodnikow Juve , nawet tych na wypozyczeniu. Przeciez Juve ma ich sporo. I nie chce zebyscie mi poklony skladali.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 sty 2006, 16:25

Oczywiście, kasiorku, że łatwo. Widocznie Tobie bardziej po głowie latają nazwiska potencjalnych nabytków Starej Damy.
kasiorek21 pisze:I nie chce zebyscie mi poklony skladali.
Chcesz, na pewno.

Wrrr... :? co najmniej 2-3 ostatnie posty do usunięcia, trzymać sie tematu :rozga: //maestro

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sty 2006, 19:30

kasiorek21 pisze:Sorki MAESTRO jeszcze tylko jedna wypowiedz nie na temat.
Ty to juz mógłbys przestac :? z tymi postami.

kasiorek21 pisze:I widzisz, mi teraz transfery chodza po glowie
No to kogo proponujesz do Juve :roll: :lol: ,a moze juz wiesz kto przyjdzie :>

Juventus sie nie ma kim wzmacniac bo jest mocny :P

Dzisiaj pojawiły sie plotki (kolejne) ,ze Juve zainteresowane jest Salgado ,lub obronca Sampdorii Diana :wink: eheh te pismaki :wink:

Kasiorek ja ci moge powiedziec ,zebys za duzo nie myslal ,ze przez to okno nikt do Juve nie przyjdzie ,bo podobno za wąski jest :wink: Najwyzej Juve zaklepie jakiegos pilkarza (Matchionni ,Zanetti).

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 19:40

Matchionniego i Zanettiego juz chyba sobie zaklepal Moggi a ja bardzo chetnie widzialbym w Juve nowego obronce. Caly czas wierze ze Bianconerich zasili Gallas choc zostalo sie tylko 12 dni i nie ma zbyt duzych szans aby ktos zawital w Turynie. Ale Lucek jak zawsze narobi szumu wokoo jednego a sprowadzi calkiem innego. Tak jak to ostatnio bylo z Sagnolem. Moze to jest tylko przykrywka i na Delle Alpi zawita, np. hmmmmmmmm Joaquin (i bardzo by sie przydal chociaz nie jest obronca)??
Przeciez w czerwcu duzo mowilo sie o przejsciu do Juve Piresa ale to byla tylko przykrywka zeby mozna bylo spokojnie prowadzic negocjacje z Vieirą. A spokoj ma znaczenie bo media nie beda mialy wplywu na decyzje samego pilkarza.Wiec nalezy tylko czekac na kolejna niespodzianke Moggiego.A jesli jej w styczniu nie bedzie to oczywiscie plakac nie bede.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sty 2006, 19:50

kasiorek21 pisze:a ja bardzo chetnie widzialbym w Juve nowego obronce
Juz teraz chcesz tego obrońce czy moze byc w lecie :?:
kasiorek21 pisze:Gallas choc zostalo sie tylko 12 dni i nie ma zbyt duzych szans aby ktos zawital w Turynie
W Styczniu to on napewno nie zawita w Turynie ,jesli juz to w czerwcu.

kasiorek21 pisze:Tak jak to ostatnio bylo z Sagnolem
Z sagnolem to nie był szum ,to było niepowodzenie Lucka ,bywa....

kasiorek21 pisze: i na Delle Alpi zawita, np. hmmmmmmmm Joaquin
Zastanów sie ,Po co w Juve piłkarz za ktorego trzeba by wyłozyc pare baniek + jakiegos gracza :!: Na pozycji Joauina gra przeciez Camoranesi - jego chcesz wywalic ze składu :roll: do tego jest Mutu i bedzie (raczej napewno) Marchionni ,wiec luz.
kasiorek21 pisze:Przeciez w czerwcu duzo mowilo sie o przejsciu do Juve Piresa
To to ,akurat była czysta spekulacja prasy.

Kolejny Bianconeri w Sienie :wink: - Guzman.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2006, 16:23 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 19:57

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Juz teraz chcesz tego obrońce czy moze byc w lecie
Moze byc w lecie. :twisted:
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:W Styczniu to on napewno nie zawita w Turynie ,jesli juz to w czerwcu.
Niom niestety. :cry:
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Z sagnolem to nie był szum ,to było niepowodzenie Lucka ,bywa....
Bo Rummeninge "troche" przesadzil z ta mafia i pewnie chcial odstraszyc Sagnola bo stracilby kolejnego zawodnika narzecz Juve za darmo.
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Zastanów sie ,Po co w Juve piłkarz za ktorego trzeba by wyłozyc pare baniek + jakiegos gracza Na pozycji Joauina gra przeciez Camoranesi - jego chcesz wywalic ze składu do tego jest Mutu i bedzie (raczej napewno) Marchionni ,wiec luz.
Za talent i mlodosc trzeba placic a Nedved niedlugo zakonczy kariere wiec przydalby sie nowy pomocnik bo Mutu nie jest nominalnym pomocnikiem.
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:To to ,akurat była czysta spekulacja prasy.
Ale pomogla (przynajmnie tak mi sie wydaje) w spokojnych negocjacjach z Vieirą.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 sty 2006, 22:02

Kasiorek21 jedno pytanko - czy Ty naprawde wierzysz że Juve kupi Gallasa, Piresa, Joaquina i pewnie jeszcze masz jakieś swoje wymysły. Kto da pieniądze i kto ich będzie utrzymywał :?: Nagle pół składu wywalisz czy jak :?: Bo nie wierze że Ci zawodnicy będą zadowoleni z ławki rezerwowych. Poprostu to jest nierealne a tak poza tym wydaje mi się że Juve nie potrzebuje takich transferów poza następcą Thurama. Jeszcze mam jedno pytanko :lol: W jakim Ty żyjesz świecie :?:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 sty 2006, 16:22

Nowy dzien nowa plotka :lol:

Podobno Juventus jest zainteresowany jest pomocnikiem Romy - Mancinnim :wink: Do spotkania agenta i "władz" Romy miałoby dojsc po lub przed pucharowym meczem pomiedzy Juventusem a Romą

Mówi sie ,ze Juventus ma dac w zamian kase + Miccoli ,ktory jak wiadomo w Benfice nie moze sie odnalezc oraz młodego Raffaela Palladio ktory przebywa na wypozyczeniu w Livorno. :lol: dobre :wink:

Mówiło sie tyle na temat odejsca Zalayety (Siena ,Palermo...) ,a tym razem "Czarny Koń" Juventusu w środe podpisał nowy 4- letni kontrakt (tak twiedzi jego agent). No i dobrze 8) Obecnie Danubio jest w dołku ,ale wszyscy pamietamy jego bramki m.in z Barceloną :twisted: czy Realem 8)

Kolejny Bianconeri w Sienie :!: - Guzman :wink:

FORZA Zalayeta :!: :wink:

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sty 2006, 16:30

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Podobno Juventus jest zainteresowany jest pomocnikiem Romy - Mancinnim Do spotkania agenta i "władz" Romy miałoby dojsc po lub przed pucharowym meczem pomiedzy Juventusem a Romą

Ibrahimović niesądze aby doszło do jego transferu do Juve zwłasza teraz gdy zdobywa uznanie w oczach kibiców Giallorossich i jak sam mówi czuje się coraz lepiej w Romie!!!!
A pozatym ma kontrakt do 2010 roku tak więc nie sądzę żeby go władze Romy oddali a jak już to za grube miliony myślę że koło 20 mln euro by za niego chcieli / lub 10 i jakiegoś dobrego grajka np. Chieliniego lub Miccoliego

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 20 sty 2006, 16:33

Łukasz[ACM] pisze:Kasiorek21 jedno pytanko - czy Ty naprawde wierzysz że Juve kupi Gallasa, Piresa, Joaquina
Czlowieku ja nie pisze ze Juve kupi wszystkich jak leci. To sa tylko przyklady zawodnikow jakich bym chetnie widzial w Juve a nie zaraz ze chce zeby oni wszyscy byli w Turynie. A z Piresem to pisalem ze tylko byly plotki w zeszlym lecie o jego transferze do Juve. Prawdopodobienstwo ze ktos z nich (procz Piresa) zawita w Juve jest duze, i nie mowie ze w styczniu tylko tak ogolnie moze np. w czerwcu, albo jak im sie umowy skoncza.
Łukasz[ACM] pisze:W jakim Ty żyjesz świecie
W tym samym co Ty. I mam do Ciebie pytanie: czy Ty uwaznie czytasz posty i czy jak zobaczysz ze ja cos pisze to odrazu chcesz ze mna sie klocic? Tak powaznie pytam.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 sty 2006, 16:34

<LILI> Romanista pisze:Ibrahimović niesądze aby doszło do jego transferu do Juve

Ja takze niesądze :wink: chociaz róznie juz bywało :wink: Wkoncu trenerem jest Capello ,a o ile wiem to Capello bardzo lubiaił Mancinniego :wink:

<LILI> Romanista pisze:myślę że koło 20 mln euro by za niego chcieli / lub 10 i jakiegoś dobrego grajka np. Chieliniego lub Miccoliego

Tyle to by Juve napewno nie wydalo :wink: Duza kase wydaja jak potrzeba zmiany na pozycjach tak jak to np. Było z Vieirą ,a Mancinni gra na prawej ,tak ? ,a tam Camor wiec wątpie ,ale o czyms pisać musza :wink:
Prawdopodobienstwo ze ktos z nich (procz Piresa) zawita w Juve jest duze
Duze prawdopodobieństwo :roll: Joquin :roll: zastanów sie.

Pozdro

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 20 sty 2006, 16:45

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Duze prawdopodobieństwo Joquin zastanów sie.
Nio moze nie duze ale zawsze jakies jest.
Juve lubi transfery z Roma, np. Emerson wiec z Mancinim wszystko jest mozliwe.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”