Jak każdy kto zajmuje się transferami w wielkim klubiekasiorek21 pisze:Facet w negocjacjach dobry jest.
P.S Palladino i Volpato grają już w Juve młokosie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 sty 2006, 16:04
Jak każdy kto zajmuje się transferami w wielkim klubiekasiorek21 pisze:Facet w negocjacjach dobry jest.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 14:12
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sty 2006, 14:20
mamy ci składac pokłony ?kasiorek21 pisze:Pare osob na tym forum tego nie potrafi, niestety
czy minęłokasiorek21 pisze: to nie zmienia faktu ze troche sie ponizylem. Bylo minelo.
jako kibic Juve powinienneś wiedzieć kto jest zawodnikiem twego ulubionego klubu. Wypadałoby wiedzieć .... a nie ufac pierwszemu lepszemu userowi, który może chciał cię nabrać - a ty się tak łatwo dałeśkasiorek21 pisze:P.S. Jedna osoba z tego forum zapewniala mnie ze oni NIE graja w Juve
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 14:29
Nie no looooz rozumiem i zapamietam Twoje slowa. Ale myslisz ze tak latwo jest zapamietac wszystkich zawodnikow Juve , nawet tych na wypozyczeniu. Przeciez Juve ma ich sporo. I nie chce zebyscie mi poklony skladali.fieldy pisze:jako kibic Juve powinienneś wiedzieć kto jest zawodnikiem twego ulubionego klubu. Wypadałoby wiedzieć .... a nie ufac pierwszemu lepszemu userowi, który może chciał cię nabrać - a ty się tak łatwo dałeś
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 19 sty 2006, 16:25
Chcesz, na pewno.kasiorek21 pisze:I nie chce zebyscie mi poklony skladali.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sty 2006, 19:30
Ty to juz mógłbys przestackasiorek21 pisze:Sorki MAESTRO jeszcze tylko jedna wypowiedz nie na temat.
No to kogo proponujesz do Juvekasiorek21 pisze:I widzisz, mi teraz transfery chodza po glowie
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 19:40
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 sty 2006, 19:50
Juz teraz chcesz tego obrońce czy moze byc w leciekasiorek21 pisze:a ja bardzo chetnie widzialbym w Juve nowego obronce
W Styczniu to on napewno nie zawita w Turynie ,jesli juz to w czerwcu.kasiorek21 pisze:Gallas choc zostalo sie tylko 12 dni i nie ma zbyt duzych szans aby ktos zawital w Turynie
Z sagnolem to nie był szum ,to było niepowodzenie Lucka ,bywa....kasiorek21 pisze:Tak jak to ostatnio bylo z Sagnolem
Zastanów sie ,Po co w Juve piłkarz za ktorego trzeba by wyłozyc pare baniek + jakiegos graczakasiorek21 pisze: i na Delle Alpi zawita, np. hmmmmmmmm Joaquin
To to ,akurat była czysta spekulacja prasy.kasiorek21 pisze:Przeciez w czerwcu duzo mowilo sie o przejsciu do Juve Piresa
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 19 sty 2006, 19:57
Moze byc w lecie.Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Juz teraz chcesz tego obrońce czy moze byc w lecie
Niom niestety.Ibrahimović/Zlatan18 pisze:W Styczniu to on napewno nie zawita w Turynie ,jesli juz to w czerwcu.
Bo Rummeninge "troche" przesadzil z ta mafia i pewnie chcial odstraszyc Sagnola bo stracilby kolejnego zawodnika narzecz Juve za darmo.Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Z sagnolem to nie był szum ,to było niepowodzenie Lucka ,bywa....
Za talent i mlodosc trzeba placic a Nedved niedlugo zakonczy kariere wiec przydalby sie nowy pomocnik bo Mutu nie jest nominalnym pomocnikiem.Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Zastanów sie ,Po co w Juve piłkarz za ktorego trzeba by wyłozyc pare baniek + jakiegos gracza Na pozycji Joauina gra przeciez Camoranesi - jego chcesz wywalic ze składu do tego jest Mutu i bedzie (raczej napewno) Marchionni ,wiec luz.
Ale pomogla (przynajmnie tak mi sie wydaje) w spokojnych negocjacjach z Vieirą.Ibrahimović/Zlatan18 pisze:To to ,akurat była czysta spekulacja prasy.
kasiorek21

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 19 sty 2006, 22:02
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 sty 2006, 16:22
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sty 2006, 16:30
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Podobno Juventus jest zainteresowany jest pomocnikiem Romy - Mancinnim Do spotkania agenta i "władz" Romy miałoby dojsc po lub przed pucharowym meczem pomiedzy Juventusem a Romą
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 20 sty 2006, 16:33
Czlowieku ja nie pisze ze Juve kupi wszystkich jak leci. To sa tylko przyklady zawodnikow jakich bym chetnie widzial w Juve a nie zaraz ze chce zeby oni wszyscy byli w Turynie. A z Piresem to pisalem ze tylko byly plotki w zeszlym lecie o jego transferze do Juve. Prawdopodobienstwo ze ktos z nich (procz Piresa) zawita w Juve jest duze, i nie mowie ze w styczniu tylko tak ogolnie moze np. w czerwcu, albo jak im sie umowy skoncza.Łukasz[ACM] pisze:Kasiorek21 jedno pytanko - czy Ty naprawde wierzysz że Juve kupi Gallasa, Piresa, Joaquina
W tym samym co Ty. I mam do Ciebie pytanie: czy Ty uwaznie czytasz posty i czy jak zobaczysz ze ja cos pisze to odrazu chcesz ze mna sie klocic? Tak powaznie pytam.Łukasz[ACM] pisze:W jakim Ty żyjesz świecie
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 sty 2006, 16:34
<LILI> Romanista pisze:Ibrahimović niesądze aby doszło do jego transferu do Juve
<LILI> Romanista pisze:myślę że koło 20 mln euro by za niego chcieli / lub 10 i jakiegoś dobrego grajka np. Chieliniego lub Miccoliego
Duze prawdopodobieństwoPrawdopodobienstwo ze ktos z nich (procz Piresa) zawita w Juve jest duze
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 20 sty 2006, 16:45
Nio moze nie duze ale zawsze jakies jest.Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Duze prawdopodobieństwo Joquin zastanów sie.
kasiorek21
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio