AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 13

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 12:44

kasiorek21 :ban: Hmm może jeszcze nie bo można czasami ze śmiechu spaść z krzesła :rotfl2:

Co do dzisiejszego meczu cieszy mnie że na ławie nie ma nawet Bobo, może wkońcu zrozumie że nie ma tu dla niego miejsca. Jeżeli Milan szybko dziś zdobędzie bramke to zagrają spokojniej i można się spodziewac wysokiego wyniku - jest szansa że Gila odrobi coś do Toniego i Trezegola. Ostatnim razem Parma przegrała u nas 3:0 dziś przewiduje podobny wynik.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 08 sty 2006, 12:46

niewiem ale kasiorek 21 chyba ma kablówke w dobu i TV TRWaM :lol:

Babo!! Tak napweno AC Parma ruszy do ataku no i co jeszcze i niepatrz na mecz LFC-ACM bo sie ośmieszam tam grały jedne z najlszpeyszch klubów świata a tu gra ACM i Parma ktora sie totalnie przed spadkiem broni!

Zaza miał racje ZMIEŃ LOKAJ i niedawaj pod kazdym newsem tego Campionato 28 bo pewnie nawet niewiesz co jest grane a zgrywasz ważną.

Ja jako rywal zzmidzey życze wam Milanistą trudnego meczu i moze resmisiku choc to nierealne ale moze was Parma chcocaz troszke wymęczy przed następną serią spotkan gdzie gracie z Romą na Olimpico.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 08 sty 2006, 13:21

Łukasz[ACM] pisze:może wkońcu zrozumie że nie ma tu dla niego miejsca

Łukasz ale jednak to nie on się do tego miejsca pchał jakby nie patrzeć... nie zmienia to faktu, że w tej chwili trybuny to najodpowidniejsze miejsce... no chyba że inny adres...

No co do meczu to jeśli czegoś w Serie A można być w miarę pewnym i spokojnym, to ja byłbym o ten mecz... Nie spodziewam się jakiś problemów większych... jeszcze brak Morfeo zrobi swoje pewnie... Bardzo bym życzył Gili, żeby coś ustrzelił... może skoro już były 2 bramy, to na hattricka przyszedł czas :wink: :?:

No ale zdałoby się z drugiej strony, żeby Szewa coś się podciągnął w tabeli strzelców... bo to się nie godzi :wink: No to już można czas odliczać... niedługo zostało i wielki come back... no mam nadzieję że wielki :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 13:32

Ajgor pisze:że w tej chwili trybuny to najodpowidniejsze miejsce... no chyba że inny adres...
Trubny za takie pieniądze co on bierze to bardzo złe miejsce dla Milanu, zdecydowanie to drugie bardziej mi odpowiada :lol:

Szewa tak nie szczela bo ma teraz inne zadanie na boisku, widać to w sposób jaki gra. Częściej się cofa i więcej asystuje a szczela w ważnych momentach. Myśle że to Gila powalczy o korone króla strzelców, nie Szewa - ma już dość :lol: niech w LM powalczy :twisted: :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 13:35

Jak napisałem w tym meczu zdecyduje skuteczność bo innego scenariusza sobie nie wyobrazam jak Parma w 11 na własnej. Czyli tak jak w popszednim meczu. Ważne by Coradi nie wykorzystał tego co bedzie miał a może miec jedna okacja. I by nasz atak był w 100% skupiony bo to bedzie klucz.

Ajgor Sheva zaliczył swoje ma chyba 9 bramke i kilka asyst. Ważne by w tym meczu Kaka grał swoje bo wiadomo teraz w jego życiu wyjatkowy moment. :wink: Ciekawe jak by sie cieszył po ewentualnej bramce.

Słusznie Bartek zauważył że dziś Parma a potem Roma na Olimpico. To bedzie mecz :] zapowiada sie max jatka. :twisted:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 08 sty 2006, 13:40

no coz w dzisiejszym meczu wszystkie atuty leza po waszej stronie-stadion,coraz mocniej rozpedzajacy sie Gila ,w koncu slaba Parma...ale jak wiadomo ligowi sredniacy spinaja sie najmocniej wlasnie na mecze na takich NAJMOCNIEJSZYCH,poza tym mysle ze szansa pokazania sie w takim meczu,ktory jest jednym z ciekawszych w trej kolejce(choc glownie ze wzgledu na ,mocno juz przebrzmiala,slawe Parmy z ostatnich sezonow) trafia do wyobrazni pilkarzy ACP i moze im sie roic ze kiedys opuszcza pilkarska prowincje i dolacza do swego bylego kolegi klubowego..reasumujac-o chocby remis bedzie bardzo bardzo ciezko Parmalatom,ale kto wie?

w kazdym razie zycze im powodzenia:)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 13:49

RzuR pisze:ale jak wiadomo ligowi sredniacy spinaja sie najmocniej wlasnie na mecze na takich NAJMOCNIEJSZYCH
Jak dla mnie Parma nie jest średniakiem a spadkowiczem, dużo im nie brakuje :P Stadion napewno przemawia za nami, mamy niezły bilans 8-0-0 :lol: Mam nadzieje że na koniec sezonu się o raz powiększy :lol:

*_For_zaza_Milan_* dokładnie oby Kaka grał swoje, od niego zawsze bardzo dużo zależy jak gramy. Co do skuteczności to Gili napewno nie brakuje. Szewa też ją ma ale jak pisałem wcześniej on teraz stwarza sytuacje a kończy rzadziej :roll:

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 08 sty 2006, 13:53

Dobra, widze ze z kibicami Milanu nie da sie normalnie pogadac wiec zegnam. W temacie o Milanie chyba juz mnie nie zobaczycie.
Obrazek
28..........oznacza ze Juve zdobylo 28 razy mistrzostwo Wloch.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 08 sty 2006, 13:54

mamy niezły bilans 8-0-0
faktycznie:)bilans jest "niezly":) ale kazda passa kiedys sie konczy jak wiadomo-raczej srednio prawdopodobne by zdarzylo sie to akurat teraz,ale nadzieja umiera ostatnia prawda?

duzo bedzie zalezec od tego jak wylaczycie Corradiego,bo to na pewno jeden z grozniejszych punktow-o ile takie wogole sa,Parmalatow...tak trzezwo patrzac to nawet ,ostro ostatnio krytykowana,obrona Milanu nie bedzie miala chyba wiekszych problemow,choc moze zdarzyc sie wszystko-remisem bylbym zachwycony...

...czego sobie i wam zycze..:)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sty 2006, 13:56

kasiorek21 pisze:28..........oznacza ze Juve zdobylo 28 razy mistrzostwo Wloch.

Ta myślałem , że 28 sezon brania :boruta:

Żeby nie było offa to podam przewidywane składy na dzisiejszy mecz :P

1 Dida
31 Stam
13 Nesta
4 Kaladze
27 Serginho
8 Gattuso
21 Pirlo
20 Seedorf
22 Kakà
11 Gilardino
7 Shevchenko

99 Guardalben
5 Bonera
3 Cardone
28 Cannavaro
14 Contini
13 Grella
6 Bolano
30 Simplicio
32 Marchionni
23 Bresciano
9 Corradi

WP- wiesz za co :roll: //maestro

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 13:58

kasiorek21 pisze:Dobra, widze ze z kibicami Milanu nie da sie normalnie pogadac wiec zegnam. W temacie o Milanie chyba juz mnie nie zobaczycie.
Jak ja nie lubie rozstań :cry: Żegnaj :!: Będziemy tęsknić P.S czuje że zaniedługo już Cię nigdzie nie zobaczymy wtedy dopiero się załamie...
RzuR pisze:ale kazda passa kiedys sie konczy jak wiadomo-raczej srednio prawdopodobne by zdarzylo sie to akurat teraz,ale nadzieja umiera ostatnia prawda?
Prawda, teraz nasówa mi się tylko jeden przykład - Zakończona seria wygranych Juve :lol:

Czytaliście na stronie głównej że Sao Paulo czeka na oferty za Lugano a Milan nic nie składa :? Mam nadzieje że to nieprawda i Milan pozyska go w tym oknie :lol:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 08 sty 2006, 14:05

Ta myślałem , że 28 sezon brania
tak...to kolejny dowod na to ze sa na tym forum dwa egzemplarze piszacych userow ktorych laczy bardzo wiele:miasto w ktorym znajduje sie ich klub,stadion na ktorym ten klub gra i GIGIANTYCZNE kompleksy wobec bardziej zasluzonych przeciwnikow...dzieli ich tylko kolor paskow na czarnym tle..

prawda-zakonczona na wlasnie waszym terenie,co jest kolejnym dowodem na to ze Parma stoi przed wyzwaniem nie lada...nasuwa nie pisze się przez ó,tak btw...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 14:16

RzuR to teraz tak troche offtopicowo... :lol: Czy ja napisałem coś o braniu Juve :?: Weź się zastanów... i najlepiej zakończyć ten temat. Sąd wszystko wyjaśnił więc nie wiem czym się denerwujesz :?: A teraz tak na marginesie, czy ja napisałem nasówa przez " u " :?:

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 08 sty 2006, 14:29

Mam pytanie trochę odbiegające od tematu, gdzie na necie można obejrzeć mecz z Parmą bo nie mam cyfry.
Z góry dzięki za odpowiedź

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 08 sty 2006, 14:31

28..........oznacza ze Juve zdobylo 28 razy mistrzostwo Wloch.
Stary Ameryke odkryłeś :boje się: Dziękujemy :haha:
Wracajac do dzisiejszego meczu, zapewne rozpoczniemy tak:

Obrazek
Wspomnieliscie cos o braku Seedorfa, więc widziałbym od pierwszych minut Jankulovskiego. Trzeba obdarzyć Czecha większym zaufaniem, pokazać iż wierzymy w Jego umiejętności - moze wtedy zacznie gra na luzie. Bo w dotychczasowych występach (epizodach) widziałem spiętego, nerwowego Marca.Tak nie moze być :think:
Co do wyniku postawie odważnie 4-0 :
Sheva 2, Kaka, Gila
Forza Grande Milan
TI AMO MILAN

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”