Myślę, że wersja oryginalna bardziej przypadłaby ci do gustu, ale skoro oglądasz na Polsacie, to już twój wybór. Dobrze, że wogóle zdecydowałaś się na obejrzenie tego wspaniałego serialufutbolowa pisze:Phi tam. Ja staram się nie wybrzydzać
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 03 lut 2007, 14:22
Myślę, że wersja oryginalna bardziej przypadłaby ci do gustu, ale skoro oglądasz na Polsacie, to już twój wybór. Dobrze, że wogóle zdecydowałaś się na obejrzenie tego wspaniałego serialufutbolowa pisze:Phi tam. Ja staram się nie wybrzydzać
berni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 lut 2007, 14:29
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 07 lut 2007, 11:01
berni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 lut 2007, 11:02
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 07 lut 2007, 11:08
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 lut 2007, 12:44
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 07 lut 2007, 15:44
Farsa? Hmm.... Nie wiem co powiedzieć. Jak dla mnie serial trzyma poziom i jakoś jeszcze mi się nie znudził. Wg mnie 10 sezonów nie zrobią, więc nie martwcie się o to, że zrobi się z tego 'Moda na sukces'. Serial do tej pory jest bardzo ciekawy i myślę, że tego nie zepsują w kolejnych odcinkach.Bonso pisze:powoli robi się z tego farsa
berni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 lut 2007, 15:47
Też oglądam, ale prawdziwy hit to "Dexter" - obowiązkowa pozycjaBonso pisze:Polecam Heroes, zdecydowanie lepszy od drugiego sezonu PB Krzywy
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 lut 2007, 15:54
trzyma poziom tym, że coś się dzieje, racja. Lecz robi sie tak absurdalny, że głowa mała. To jest tak, jakby 3/4 Amerykanów nie miało TV, nie wiedzialo co sie dzieje. Uciekinierzy chodzą sobie po świecie, nikt nic im nie robi. T-Baga nikt nie rozpoznaje, braci też. Haywire normalnie rozmawia z ludźmi, nikt nawet go nie podejrzewa o nic. Co przyjedzie policja, to wszyscy nagle uciekają. C-Note spokojnie siedzi w barze, nikt go nei rozpoznaje. Już nie mówiąc o tym, że T-Bag w kilkadziesiat sekund, odrywa sobie ręke, postrzelony człowiek, nastepnego dnia biega, zabija i nic go nie boli. No przepraszam bardzo, co to ma byćberni pisze:Jak dla mnie serial trzyma poziom
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 lut 2007, 17:06
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 07 lut 2007, 17:10
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 07 lut 2007, 19:30
Gdzieś już chyba czytałem, że trzeci sezon będzie, ale nie wiem czy jest to na 100 procent pewnie. Ale najprawdpodobniej tak. Jeśli będzie, nie będę narzekał.limansky pisze:Ma ktoś jakieś info czy będzie 3 sezon?
berni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 08 lut 2007, 10:20
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 08 lut 2007, 10:57
No ja jestem zadowolonyberni pisze:Jak tam po 16. odcinku?
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 lut 2007, 16:50
Żyje..paku pisze:Mógłby mi ktoś powiedzieć co się dzieje z Sarą w II sezonie? Przeżyła wogóle ?;)
Paszti
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio