Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 17:59
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 cze 2008, 18:01
VW bora, vr5.Hanni pisze:206 jest dla mnie autem za małym. Mi nie zależy aż tak bardzo na roczniku. Ważne aby auto nie było starsze niż z 2000 roku. Coupe, sedany tak jak pisałem. Z dobrym wyposażeniem i silnikiem 1.8-2.0
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 15 cze 2008, 18:01
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 18:03
Akcyza 13,1% powyżej 2.0 litra i chyba 3,5% do 2.0 litra włącznie. Do tego przegląd, tablice próbne-jak chcesz tym przyjechać no i rejestracja. To by było na tyle.maestro pisze:Ja się trochę wtrącę... mam pytanie, bo nie jestem w temacie. Jak duże płaci się cło sprowadzając samochód z Belgii np od czego to zależy??
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 cze 2008, 18:05
Do 10 tyś. można kupić już niezłą brykę.Hanni pisze:Coś mi Guru ta stronka nie chce się odpalić. Jak możesz to
wstaw same foty. Co można kupić w USA do 10 tyś $? Może być bite.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 18:30
Ale to chyba jak chcesz mieć na mienie i nie robić opłat? Bo pamiętam jak wujek ściągał Lexa, to normalnie VAT+akcyza+cło i nie trzeba było czekać...guru pisze:Tylko jak kupujesz auto w USA, zanim zostanie wysłane do Polski musi być tu zarejestrowane przez 6 miesięcy.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 cze 2008, 20:23
No tak chodzi mi o mienie.Ale to chyba jak chcesz mieć na mienie i nie robić opłat?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 15 cze 2008, 22:17
Dlaczego ?Ja swoja coupe planuje za rok jechac do Hiszpanow, zobaczymy.No właśnie kusi mnie to coupe Razz ale wiadomo, że nawet jakbym chciał to takim autem na wakacje do Chorwacji się nie wybiorę.
guru pisze:Tylko jak kupujesz auto w USA, zanim zostanie wysłane do Polski musi być tu zarejestrowane przez 6 miesięcy. Także jak przyjedziesz i coś kupisz, to dopiero gdzieś w styczniu będziesz mógł go mieć w Polsce.
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 15 cze 2008, 22:51
SpY pisze:Dlaczego ?Ja swoja coupe planuje za rok jechac do Hiszpanow, zobaczymy.
PS. Gdzie sie zatrzymujesz w Chorwacji ?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 15 cze 2008, 23:16
Hanni pisze:A jakie Coupe posiadasz?
SpY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ru$iu! » 24 cze 2008, 19:43
Ru$iu!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 24 cze 2008, 19:53
Co Twój post wnosi do dyskusji? Widzę, że miałeś okazje 1 raz się zaprezentować i od razu dałeś popis...Ru$iu! pisze:Kup fiata 126p, poniewaz jest tani i jezdzi jak wszystkie inne .
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 24 cze 2008, 21:25
Dzieki, na autko nie narzekam jak narazieHanni pisze:
SpY - fajne autko, gratuluję wyboru. I jak ze spalaniem
SpY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 24 cze 2008, 21:43
318 ? 320 ? 325 ?SpY pisze:Dzieki, na autko nie narzekam jak narazieHanni pisze:
SpY - fajne autko, gratuluję wyboru. I jak ze spalaniemA co do spalania to zalezy
Od 8 do 14
normalna jazda po miescie jakies 9L/100KM, ale nie pamietam kiedy ostatnio tyle mialem
Tak srednio to mi teraz lyka jakies 11-12, ale nie powiem bym jezdzil oszczednie
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 24 cze 2008, 21:52
Niestety tylko 1.8, ale dobrze ze chociaz IS, a nie zwykle 1.8paku pisze:
318 ? 320 ? 325 ?
SpY
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio