Jestem jakos dziwnie spokojny o wynik meczu. Nerwy niedlugo zaczna dopadac, bedzie ciezko, bo dzisiaj dwa sprawdziany
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 mar 2007, 9:45
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 mar 2007, 9:58
Mi tez obilo sie to o uszy. Jesli tak rzeczywiscie by sie stalo, to jego miejsce w srodku zajmie Sergio Ramos, a na prawej stronie wystapi mlody Torres (bo watpie, by Fabio postawil na Salgado). Akurat brak tego pilkarza majac na wzgledzie to, jak sie prezentuje w tym sezonie, nie jest jakims wielkim oslabieniemolson pisze:Ponoc Cannavaro ma nie zagrac. Nie wzial udzialu we wczorajszym treningu na AA, ostatnim przed dzisiejszym spotkaniem.
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 07 mar 2007, 10:02
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 mar 2007, 15:12
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mundialito » 07 mar 2007, 17:59
Mundialito
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 mar 2007, 18:11
ja powiem, że jak raz się przebiją to będzie dobrze, na Allianz Arena kibice niemal ciągle dopingują Bayern nie dając szans kibicom innych klubów. A na SB pięknie brzmiało kiedy to kibice Realu byli cicho i słychać było "BayernMundialito pisze: to duuuże wsparcie, nie raz powinni się przebić z dopinigiem,
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2007, 18:15
Od płaczuAkarin pisze:dziś będzie jeszcze głośniej Fajka
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 mar 2007, 18:21
kibiców RealuToudinho pisze:Od płaczu
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2007, 18:26
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 07 mar 2007, 18:31
SchweinsteigerToudinho pisze: S'Stiger nie będzie miał łatwo o ile on gra na lewej
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 mar 2007, 18:54
Nie zapominajmy, ze tuz za nim bedzie Lahm, ktory lubi wlaczac sie w akcje ofensywne. Raul (bo obstawiam, ze on zagra na prawym skrzydle), bedzie musial wspomagac Miguela w obronie. Lahm i Steiger to IMO najgrozniejsi pilkarze Bayernu i trzeba im maksymalnie utrudniac gre.Akarin pisze: Schweinsteigertak on gra na lewej
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 mar 2007, 19:28
Szczegolnie, gdy obaj sa w formie stanowia mieszanke wybuchowa. Mam nadzieje, ze dzisiaj ich wspolpraca bedzie wygladac jak na MSmakis pisze:Lahm i Steiger to IMO najgrozniejsi pilkarze Bayernu i trzeba im maksymalnie utrudniac gre.
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 mar 2007, 19:39
Nie wierze w to. Dla mnie jest to słaby zawodnik. Nie prezentuje nic pięknego. I raczej się to nie zmieni.olson pisze:Ma mozliwosci pokazac dzisiaj kawal dobrego futbolu i wierze, ze to zrobi.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 mar 2007, 19:49
A ja jestem ciekawy czy odda choć jeden celny strzał na bramkęolson pisze:czuje w kosciach, ze Prinz Poldi dzisiaj trafi
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 mar 2007, 19:49
Makis
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio