Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 mar 2009, 16:00
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 mar 2009, 16:09
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 mar 2009, 17:04
Dlaczego tak bardzo na to liczyszMentor pisze:Wyrównanie sił w ligach przyjdzie (mam nadzieję) po wprowadzeniu zasady 6+5 na które bardzo liczę.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2009, 17:14
Bo mi się ta idea najzwyczajniej w świecie podoba. Ot tak zwyczajnie. Uważam, że rywalizacja byłaby ciekawa.Duch pisze:Dlaczego tak bardzo na to liczysz
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 12 mar 2009, 18:25
ArsenalMentor pisze:Zwycięzca będzie i tak tylko jeden.
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 mar 2009, 21:03
Czy mozesz wytlumaczyc na czym bazujesz to ze "Amerykanie nie maja pladego pojecia o piłce"?red85 pisze:Szczerze mówiąc nie podoba mnie się fakt, że na czele mojego klubu stoją Amerykanie, którzy o piłce mają blade pojęcie
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 13 mar 2009, 7:33

Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 mar 2009, 9:00
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 mar 2009, 9:07
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2009, 9:48
Miałem na myśli konkretnie jankesów stojących na czele United, ale w gruncie rzeczy chyba niewiele się pomylę, jesli powiem, że większość ich rodaków ma podobne pojęcie o futbolu.Magnum pisze:Czy mozesz wytlumaczyc na czym bazujesz to ze "Amerykanie nie maja pladego pojecia o piłce"?red85 pisze:Szczerze mówiąc nie podoba mnie się fakt, że na czele mojego klubu stoją Amerykanie, którzy o piłce mają blade pojęcie
Chodzi ci o tych Amerykanow ktorzy sa na czele twojego klubu czy Amerykanów jako całego narodu?
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 13 mar 2009, 10:37
Jankesi jak kupuja klub to po to aby zarabiac, robia z tego firme zarobkowa. Rome chcial ponoc kupic Soros ale sie Jankesowi nie sprzedalismyMiałem na myśli konkretnie jankesów stojących na czele United, ale w gruncie rzeczy chyba niewiele się pomylę, jesli powiem, że większość ich rodaków ma podobne pojęcie o futbolu
Totnik_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 13 mar 2009, 11:02
A co miał powiedzieć o koledze z drużyny, że Motta to tani włoski oszust?Totnik_ASR pisze:dalem znak zapytania a to oznacza ze tylko pytam nic nie stwierdzam... kontkat byl napewno jak widac ale czy przez to sie Motta przewrocil trudno powiedzec,
Diamoutene zapytany o faul prze dzienikarzy odpowiedzial:
"Jeśli by go nie dotknął, to Motta by się nie przewrócił. Myślę, że był karny"
Zdania sa podzielone jak widacale wsumie nie ma co juz tego roztrzasac
Logan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 13 mar 2009, 11:06
Tak fajne stereotypy, wlosi oszusci i nurkujaA co miał powiedzieć o koledze z drużyny, że Motta to tani włoski oszust?Swoją drogą Włosi są znani z aktorstwa na boisku. Inzaghi jest w tym chyba najlepszy na świecie.
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 mar 2009, 12:19
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 13 mar 2009, 12:31
Totnik_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio