No wlasnie Pazzini na lawie a mial grac tylko Bozinovbalon pisze:Nie wiem czy sam Bojinov poradził by sobie Jest Pazzini, ale kto w akim razie na rezerwe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 mar 2006, 19:02
No wlasnie Pazzini na lawie a mial grac tylko Bozinovbalon pisze:Nie wiem czy sam Bojinov poradził by sobie Jest Pazzini, ale kto w akim razie na rezerwe
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2006, 18:19
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 06 maja 2006, 21:59
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 maja 2006, 22:01
Dombroś pisze:NO ja dziś czytam że Inter jest zainteresowany suer strzelcem Violi - Tonim
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 06 maja 2006, 22:16
Sero pisze:Dombroś napisał:
NO ja dziś czytam że Inter jest zainteresowany suer strzelcem Violi - Tonim
Serio, gdzie ?
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 maja 2006, 22:22
Fajnie, Inter strzela tylko bramki z karnych lub wyręcza ich drużyna przeciwna. Nie ma sensu rozmawiać z osobą która jeszcze niedawno myliła pojęcia mercato ze scudetto. Bez odbioruDombroś pisze:A nie przydałby sie wam jakiś skuteczny napadzior Myśłisz że całe zycie Inter będzie strzelał gole z karnych albo będą was wyręczać zawodnicy drużyny przeciwnej strzelając sobie samobóje
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2006, 22:26
Sero pisze:Nie ma sensu rozmawiać z osobą która jeszcze niedawno myliła pojęcia mercato ze scudetto. Bez odbioru
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 maja 2006, 9:34
Łukasz[ACM] pisze:Co do Toniego jest to napewno skuteczny i bardzo dobry napastnik ale to że strzela bramki jak na zawołanie nie znaczy że tak samo będzie w Interze. Podobnie jest z Gilą, w Parmie imponował wszystkim ale tam cała taktyka była ułożona pod niego, tak samo jest z Tonim i Fiorentiną. W Interze tak jak w Milanie nie gra się pod jednego zawodnika.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 maja 2006, 10:21
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 maja 2006, 10:32
w niektorych jednak meczach gra byly "ulozona" pod AdrianoŁukasz[ACM] pisze:W Interze tak jak w Milanie nie gra się pod jednego zawodnika.
Biorac pod uwage to, iz w Interze wypala 1 transfer na kilka to napewno nie mozemy byc pewni trafien LUCIŁukasz[ACM] pisze:Co do Toniego jest to napewno skuteczny i bardzo dobry napastnik ale to że strzela bramki jak na zawołanie nie znaczy że tak samo będzie w Interze.
czyli co sezonowa bajkaSero pisze:Łukasz i masz racje, że to iż strzela teraz nie znaczy że będzie strzelał później w Interze. Ale to jest ryzyko. Albo jedziemy "va bank" albo dalej Inter ogląda plecy. Skoro zawiedli w tym sezonie to znaczy, że trzeba sprowadzić jeszcze lepszych graczy od tych którzy są w kadrze. A Toni "show" do nich należy
Nasuwa sie jeszcze 1 pytanie czy aby napewno Adriano bedzie w przyszlym sezonie grac w Interze biorac pod uwage iz moze jeszcze bardziej przekonac inne kluby na MS ze warto go kupicŁukasz[ACM] pisze:W Interze gra Adriano i wrazie przyjścia Toniego to raczej Brazylijczyk będzie musiał wziąść ciężar gry a ataku i robić miejsce Toniemu bo Włoch może nie dać sobie rady. Ale Adriano musi pierwsze odzyskać forme.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 07 maja 2006, 10:33
Sero pisze:Skoro zawiedli w tym sezonie to znaczy, że trzeba sprowadzić jeszcze lepszych graczy od tych którzy są w kadrze
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 maja 2006, 11:05
ja też takiego newsa gdzieś czytałe.Sero pisze:Dombroś napisał:
NO ja dziś czytam że Inter jest zainteresowany suer strzelcem Violi - Tonim
Serio, gdzie ?
cześku, jak obliczyłeś %czeher pisze:Z mojej strony na temat Toniego tylko tyle - na 98% zostaje w Florencji
zwłaszcza wtedy, jak był w formie. później już sensu nie było pod niego grać, bo i tak nic nie grał.czeher pisze:w niektorych jednak meczach gra byly "ulozona" pod Adriano
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 maja 2006, 11:52
czeher pisze:czyli co sezonowa bajka o niedoslzych czy nieudanych transferach mozna napisac kilku tomowa ksiazke
W zasadzie to nie byłbym taki pewny. Toni zarabia we Florencji 1.5 mln. Więc skusić go zarobkami nie jest trudno. Moratti już zapowiedział, że Toni jest priorytetem na letnie mercato, więc Viola będzie miała przed sobą ciężkie zadanie - zatrzymać Luce. Jeśli tak się stanie to pewnie jego zarobki pójdą znacznie w górę.czeher pisze:Z mojej strony na temat Toniego tylko tyle - na 98% zostaje w Florencji
goofii pisze:To jest chyba takie myslenie ala Morratti ... ciagle kupowac i kupowac liczac ze w koncu jakis transfer wypali ... a naszczescie w pilce jest kilka inych czynnikow ktore decyduja o powodzeniu
fieldy pisze:To gdzieś na jakimś serwisie o Arsenalu było chyba, bo napisali, że Titi nie przejdzie do Interu, gdyz chcą kupić Toniego. Tak jakby miał tam Titi w ogóle iść
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 07 maja 2006, 13:04
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 maja 2006, 13:11
Dombroś
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio