oo bardzo miło, a mogę wiedzieć co Cię skłoniło do zmiany opinii o mnie?pasztet(polubiłem go)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lut 2005, 19:37
oo bardzo miło, a mogę wiedzieć co Cię skłoniło do zmiany opinii o mnie?pasztet(polubiłem go)
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 01 lut 2005, 20:36
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 lut 2005, 20:40
Heinekena ma się rozumiećBUNCH pisze:Ja lubię:
Poko
Pezet
Z tych co niemówiłem, oni jacyś tacy fajni.
I z modów to ten z avatarem dziewczynki z tych Japońśkich filmów i podpisem 'carlsberga', L'poolu, chyba Kotek (Kici, kici, kiciuś)
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 20:44
hahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahhaBUNCH pisze:chyba Kotek (Kici, kici, kiciuś)
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 01 lut 2005, 20:46
Do wytłuszczonego. Wybacz, nie mogłem się powstrzymaćzawdi pisze:hahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahhaBUNCH pisze:chyba Kotek (Kici, kici, kiciuś)
kici, kici, kicius
hahaahahahahahahahhaahhahahahahahahaha
miauu miauu
hjahahahahahahahhaha
zeby,miauu, kotek nie wlepil mi, miauu, ostrzezenia, lubie qrczaka, age i loczka, bo daja linki do klipow, nielubie glupich.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 01 lut 2005, 20:51
Jesteśmy kwita - ja też Cie nie lubię...zawdi pisze:nielubie glupich.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 lut 2005, 20:53
o co ty sie tak irytujesz?? sam napisales, ze uznasz to za zart. musisz przyznac, ze to co napisal bunch jest zabawne. a czy ja zachowalem sie glupio? chcialem sie z Wami podzielic swoja radoscia, nie widze w tym nic glupiego. przeciez nie zbijam z ciebie, tylko z tekstu buncha. strasznie mnie to rozbawilo, bez kitu, niezle bunch!!!Kotek pisze:Do wytłuszczonego. Wybacz, nie mogłem się powstrzymać
nielubie glupich
A jak sam się zachowujesz to widać powyżejMoże da Ci to coś do myślenia
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 02 lut 2005, 18:45
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 lut 2005, 15:51
SłodkiBUNCH pisze:He, He dzieki, a ja polubiłem Kotka bo sam mam kotka (Kajzer), oto i on na dowód:
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 03 lut 2005, 22:23
gdybym napisal haha tylko, to to by nie oddawalo w pelni mojego smiechu. staralem sie pisac tak dlugo jak dlugo sie smialem, a to co przeplotlem miedzy haha, pisalem ledwo sie od niego powstrzymujacKotek pisze:Tak na poważnie zawdi nie mam do Ciebie pretensji, ale pisząc "hahaha" przez 90% swojej wypowiedzi i dodając, że nie lubisz głupich, wprowadziło mnie w zastanowienie.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 lut 2005, 22:39
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 04 lut 2005, 10:20
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 04 lut 2005, 10:53
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 04 lut 2005, 11:37
eeee ma mój Rudolf wyszedl z domu ponad tydzien temu i dotąd go nie maBUNCH pisze:He, He dzieki, a ja polubiłem Kotka bo sam mam kotka (Kajzer), oto i on na dowód:
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 lut 2005, 12:30
zasluzyl sobie na nie niedlugo mu je zlikwiduja wiec nie ma problemuKUBA pisze:hehe też lubie zawdiego.powinni mu odjąć ten 8 ostrzeżeń
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio