Eliminacje do MŚ 2006 - Strona 13

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8673
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 kwie 2005, 16:28

mathiasek12 pisze:akurat wedlug mnie to tego nie odzwierciedal niby kaluzny lepszy albo kukileka od krzynia cos m sie nie wydaje
gral lepiej od Krzynowka, ale jednak Krzynowek gra w 1. a Kałużny w 2.

ale z tego co pamietam to za Engela Krzynowek gral w kadrze, a gral wtedy w drugoligowej Nurnberg :)

Pozdro

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 04 kwie 2005, 16:46

o czym tu mówić??? przeciez z odleglosci kilometra widac, ze Jacek jest lepszy i od kaluznego i od kukielki. nad czym tu dyskutowac???

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 04 kwie 2005, 20:32

Kuchar pisze:o czym tu mówić??? przeciez z odleglosci kilometra widac, ze Jacek jest lepszy i od kaluznego i od kukielki. nad czym tu dyskutowac???
poprostu jestem za 8) 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 kwie 2005, 7:58

O ludzie ja myslalem , ze tu toczy sie powazna rozmowa na temat szkolenia naszej mlodziezy , a tu patrze i sie spieracie o to kto jest lepszy Kaluzny czy Krzynowek :?

Cloner niech za fakt o tym , ze Krzynowek jest lepszy od Kaluznego posluza Ci oceny reprezentacji , albo przypomnij sobie czasy w ktorych Kaluzny gral w Leverkusen i siedzial , a teraz Jacek podbija tam Bundenslige

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:09

serek408 pisze:O ludzie ja myslalem , ze tu toczy sie powazna rozmowa na temat szkolenia naszej mlodziezy , a tu patrze i sie spieracie o to kto jest lepszy Kaluzny czy Krzynowek :?

Cloner niech za fakt o tym , ze Krzynowek jest lepszy od Kaluznego posluza Ci oceny reprezentacji , albo przypomnij sobie czasy w ktorych Kaluzny gral w Leverkusen i siedzial , a teraz Jacek podbija tam Bundenslige
a czy ja napisalem ze Kałużny jest lepszy od Krzynówka ?? moze lepiej wez sie za nauke i za interpretacje textu !!

Pozdro

Boss997
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boss997 » 05 kwie 2005, 14:15

cloner pisze:
serek408 pisze:O ludzie ja myslalem , ze tu toczy sie powazna rozmowa na temat szkolenia naszej mlodziezy , a tu patrze i sie spieracie o to kto jest lepszy Kaluzny czy Krzynowek :?

a czy ja napisalem ze Kałużny jest lepszy od Krzynówka ?? moze lepiej wez sie za nauke i za interpretacje textu !!

Pozdro
cloner ale jestes denny :? jak nie pisales jak pisales ze kaluzny moze rownac sie z krzynkiem. moze nie do konca tak bylo ale cos w tym stylu.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 14:20

Boss997 pisze:cloner ale jestes denny :? jak nie pisales jak pisales ze kaluzny moze rownac sie z krzynkiem. moze nie do konca tak bylo ale cos w tym stylu.
Prosze mnie nie obrazac !!

Prosze Moderatorow o ukaranie niejakiego Bossa997 !!

Pozdro

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 kwie 2005, 19:47

cloner pisze:
Boss997 pisze:cloner ale jestes denny :? jak nie pisales jak pisales ze kaluzny moze rownac sie z krzynkiem. moze nie do konca tak bylo ale cos w tym stylu.
Prosze mnie nie obrazac !!

Prosze Moderatorow o ukaranie niejakiego Bossa997 !!

Pozdro
Napisales ze Kaluzny zagral lepiej od Krzynia ... nie do pomyslenia .... :|

Krzynio zawsze go o klase bije i nie ma co do tego dwoch zdan ... wiesz kto to kaluzny ?? a tko to krzynio ??

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 05 kwie 2005, 19:56

Kałużny to cienias. Nie dorasta Krzyniowi do pięt.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 19:58

RoRo pisze: Napisales ze Kaluzny zagral lepiej od Krzynia ... nie do pomyslenia .... :|

Krzynio zawsze go o klase bije i nie ma co do tego dwoch zdan ... wiesz kto to kaluzny ?? a tko to krzynio ??
ja wiem ze tu wiekszosc ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, no ale coz poradzic, - UWAGA UWAGA - teraz dla wszystkich wklejam poraz drugi moj text :
cloner pisze:gral lepiej od Krzynowka, ale jednak Krzynowek gra w 1. a Kałużny w 2.
a slowa "gral lepiej od Krzynowka" tycza sie oczywiscie oceny no i dyspozycji w ostatniej kolejce

Pozdrawiam Wszystkich :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 kwie 2005, 20:00

Stary .. tobie by sie dobry egzorcysta przydal ....

Wbij sobie do tego łba ze to ze Krzynio gra w pierwszej jedenastce, a to ze jest lepszy od Kaluznego to dwie rózne sprawy ...

ps. Kaluzny gra tez w pierwszym wiec chyba piszesz takei bzudry bo Ci sie nudzi ...

Pozdrawiam :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 20:02

RoRo pisze:Stary .. tobie by sie dobry egzorcysta przydal ....

Wbij sobie do tego łba ze to ze Krzynio gra w pierwszej jedenastce, a to ze jest lepszy od Kaluznego to dwie rózne sprawy ...

ps. Kaluzny gra tez w pierwszym wiec chyba piszesz takei bzudry bo Ci sie nudzi ...

Pozdrawiam :twisted: :twisted:
ja sie zaczynam zastanawiac czy tu jest jakas osoba, ktora wie co oznaczaja oceny kickera, i co to jest gra w 1.lidze, i gra w 2.lidze !!! przeciez napisalem ze Krzynowek zagral slabo w 1.lidze, a Kałużny dobrze w 2.lidze !! czy to jest trudne do zrozumienia ??

pozdro

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 kwie 2005, 20:12

Dobra ja nie mam zamiaru kontynuowac z tym panem dyskusji ... :D:D:D

Moze troszke namieszalem, ale to tylko troszke .... :D:D:D

WG mnie Kaluzny nie dosiega Krzynowkowi do piet i nic juz na to Cloner nie poradzisz ...
cloner ale jestes denny jak nie pisales jak pisales ze kaluzny moze rownac sie z krzynkiem. moze nie do konca tak bylo ale cos w tym stylu.
:D:D:D:D:D:D:D

Dobra porownuj sobie kogo chcesz i jak chcesz. Krzynowek to podpora reprezentacji. Kaliuzny gra slabo ze .... :|

Kaluzny nigdy nie gral i nie bedzie gral na poziomie Krzynka ....

Jak mozsz oceniac ich jak Kaluzny gra w o klase nizszej lidze ... ty wiesz jaka przepasc dzieli Bundesligo od 2 Bundesligi ??

Pozdro (Cloner nie pisz juz o Krzynowku tylko o Eliminacjach MŚ) Mam nadzieje ze nie dostane ostrzezenia za to ze nei pisalem na temat, ale juz jakos wyszlo ...

piszcie na temat :D:D:D

pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2005, 20:17

dobrze, koniec dyskusji nt. krzynowka i kaluznego, ocene ich gry pozostawmy fachowcom (m.in. dziennikarzom kickera i serwisow czy tez gazet sportowych)

przechodzac do tematu el.mś2006 - mam pytanie - czy uwazacie ze Polska ma latwa grupe w porownaniu np. z grupa 2 (4 wyrownane teamy) - piszcie co o tym sadzicie !!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 kwie 2005, 20:22

cloner pisze:dobrze, koniec dyskusji nt. krzynowka i kaluznego, ocene ich gry pozostawmy fachowcom (m.in. dziennikarzom kickera i serwisow czy tez gazet sportowych)

przechodzac do tematu el.mś2006 - mam pytanie - czy uwazacie ze Polska ma latwa grupe w porownaniu np. z grupa 2 (4 wyrownane teamy) - piszcie co o tym sadzicie !!

Pozdrawiam
Mysle ze Polsce zagrozi tylko Anglia... Nie sadze zeby Austria cos azagrala .. lichteinstein :|:|:|: Co to jest ????? :D:D:D Irlandia byla o krok od wyrwania polakom punktow, ale i tak jest slaba ....

No to co ?? Z Anglia bedzie trudno, ale jak Polska wygra to awansuje do MŚ .... bedzie ciezko, ale moze sie udac. Musza uwirzyc w swoje sily i nie przestraszyc sie Angolów D::D Nie ma sie czego bac chlopaki.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”