Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 121

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 15 wrz 2005, 16:32

Pierwszego faulu nie widziałem, ale drugi był ewidentnie na żółtą.Ładny gol Nedveda, z wolnego po długim słupku, potem jeszcze Treze i w sumie zdusiło Brugię.Oglądałem skróty, z których wynikało, że chyba Belgowie mieli jedną szansę, czy tam pare, góra 3, a Juve miało ich więcej.Wydaje mi się, że mecz na korzyść Juve, ale jednak nei był zbyt interesujący.Blasi zagrał dobre zawody, pare akcji było zainspirowanych przez niego.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 wrz 2005, 19:28

Nie zgodze się z Tobą bogi. oba "faule" widzialem i stwierdzam iż to że Vieira dostał czerwona kartke to poprostu smiech na sali. Za pierwszym razem faulu w ogole nie bylo. Bardzo ładnie zagrał grac Bruggi a za drugim tez sądze że to sie nie nadawalo na faul a już na żółta kartke napewno nie. trezegue miał pare ładnych akcji. Widac że w tym sezonie bedzie w dobrej formie. Szkoda że Ibrahimović przejmuje role rozgrywającego w ataku a nie konczącego akcje. A widzieliscie jak zabrał piłke obroncy z narożnika boiska :lol: ? To sie usmialem dopiero.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 wrz 2005, 20:08

meczu nie widziałem i nie moge komentowac fauli Viery, ale zawsze mozna sie odwołac i moze kara zostanie anulowana :!:
a co do wyniku to cieszy i cieszy tez forma prezentowana przez mistrzów Włoch :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 wrz 2005, 0:40

Bogi pisze:Pierwszego faulu nie widziałem
ja widziałem - i stwierdzam z całą stanowczością, że "niby" foulowany piłkarz oszkukał sędziego, a ten pokazał żółty kartonik Patrickowi - zupełnie nie słusznie.
infernus pisze:A widzieliscie jak zabrał piłke obroncy z narożnika boiska Laughing ? To sie usmialem dopiero.
nawet anemiczny zazwyczaj Jacek Bansikowski się zaczął śmieć - kapitalnie to zrobił

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 wrz 2005, 14:43

ponoć Juve się Nasrim interesuje. Wiem, że to może być kolejna plota, ale gdyby tak nie było to się cieszę. Zawodnik perspektywistyczny chociaż nie wiadomo co z niego wyrośnie ;)

P.S. Zaza pamiętasz naszą dyskusję o talentach z Francji w temacie o Chelsea? Czy ten obrońca(ten na "B") to nie był Berthod przypadkiem?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 wrz 2005, 15:41

bagg pisze:ponoć Juve się Nasrim interesuje. Wiem, że to może być kolejna plota, ale gdyby tak nie było to się cieszę. Zawodnik perspektywistyczny chociaż nie wiadomo co z niego wyrośnie Wink

Adu, Messi, Gilardino, Vieri, Kompany i wiele wiele innych, to tylko plotki i nie ma co na nie zwrac uwagi.

Co do samego Juventusu, jestem bardzo optymistycznie nastwaiony, gra skutecznie, ba! nawet ladnie dla oka!

Obrazek

Treze, co mecz to gol! (przy okazji spieprzenie paru setek, ale niestety zadne napstnik nie ma 100% skutecznosci)

Obrazek

Patrzcie gdzie znalazl sie bramkarz po strzale Zlatana, ten to ma moc w nodze.

Poczatek sezonu wymarzony ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 wrz 2005, 15:46

Lakier pisze:Adu, Messi, Gilardino, Vieri, Kompany i wiele wiele innych, to tylko plotki i nie ma co na nie zwrac uwagi.

też odnoszę takie wrażenie....a szkoda

Lakier pisze:Patrzcie gdzie znalazl sie bramkarz po strzale Zlatana, ten to ma moc w nodze.

oj ma...zdecydowanie

Poczatek sezonu wymarzony Wink

i oby koniec taki był

Trezeguet bardzo ładnie tylko tak dalej. Zlatan pewnie będzie teraz mniej strzelał, ale to jest piłkarz, który w ataku może grać wszystko.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 wrz 2005, 9:24

Nasri to bardzo perspektywistyczny piłkarz i na dodatek obdazony talentem :!: oglądałem kilka meczów w których grał i uwazam ze dobry jest, ale moze byc jeszzce leprzy :wink:
Moze Moggi szuka juz nastepcy Nedveda lub Emersona, ale to dobrze bo taki zawodnik jakby przeszedł do Juve to miałby szanse jeszzce poduczyc sie od wielkich piłkarzy którzy grają w Juve :!:

ciekawe kiedy bedzie filmik z 100 bramkami dla Juve :!: :?:

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 17 wrz 2005, 12:11

Blaski podpisał nowy kontrakt z Juve. Wszyscy go tak krytykowali, jak widać nie do końca słusznie. Przecież Blasi to także reprezentant Włoch, a tam za darmo powołania sie nie dostaje :wink: Manuele miał odeć w letnim mercato do Fiorentiny, ale moim zdaniem jest porządna alternatywą dla Emersona czy Vieiry i jak pokazał ostatni dobry występ z Brugia na prawej obronie także dla Zebiny. Już wole Manuele niż GG :) A kontrakt będzie obowiązywał do 2009 roku.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 wrz 2005, 12:18

Maateusz_JuveFan pisze:Blaski podpisał nowy kontrakt z Juve. Wszyscy go tak krytykowali, jak widać nie do końca słusznie.

Na prawym skrzydle rzeczywiscie radzi sobie znakomicie, nawet nie wiedzialem ze potrafi dryblowac :D

Maateusz_JuveFan pisze:ale moim zdaniem jest porządna alternatywą dla Emersona czy Vieiry
Maateusz_JuveFan pisze:ale moim zdaniem jest porządna alternatywą dla Emersona czy Vieiry

alternatywa dla tego duetu jest Giannichedda.

Maateusz_JuveFan pisze:Już wole Manuele niż GG

a ja wole zozole. :wink:

Brawo dla Blasiego.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 wrz 2005, 12:19

Bardzo dobrze. Myślałem i nadal tak uważam, że Blasi to jest utalentowany piłkarz ;) I jak widać alternatywna nie tylko dla naszej pomocy, ale i obrony :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 11:26

Dzisiajo 15.00 gramy z beniaminkiem Ascoli ,wiekszosc kibicow oczekuje wysokiego zwyciestwa Bianconerich ,jednak ja bylbym ostrozny w typowaniu wyniku ,poniewaz Ascoli wcale nie gra slabo :!: Zremisowali przeciez z kandydatem do tytułu Milanem :!: i z Lecce. Wiec napewno nie mozna zlekcewazyc rywala :!: Fabio w tym meczu najprawdopodobniej da odpoczac jeszcze Zebinie i Zlatanowi przed arcytrudnym środowym meczu przeciwko Udinese :? . Na Prawej obronie podobnie jak w meczu z Bruggia zagra najprawdopodobniej Blasi ,a w miejsce Zlatana zagra Alex Del Piero

Przewidywane składy:

Juventus:
Abbiati - Zambrotta,Cannavaro,Kovac,Blasi - Nedved,Vieira,Emerson,Camoranesi - Del Piero,Trezeguet

Ławka: Bonnefoi,Balzaretti,Mutu,Zebina,GG,Zlatan,Zalayeta

Ascoli:
Coppola - Del Grosso,Domizzi,Cudini,Carbone - Fini,Parola,Cristiano,Foggia - Ferrante,Bjelanovic

Ławka:Zotti,Paci,Comotto,Cariello,Guana,Quagliarella,Colombo

Liczę na zwycięstwo Juventusu :!: :twisted:

Obrazek
FORZA BIANCONERI :!: :!: :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 wrz 2005, 11:40

Ibrahimović pisze:a w miejsce Zlatana zagra Alex Del Piero

Smiem w to watpic :P

Co do meczu, to moim zdaniem powinien byc latwy, co prawda zremisowali z Milanem, ale akurat w tamtym meczu byla to bardziej wina Milanu, bo poprostu gral zle. Remis z Lecce akurat nie powinien byc sukcesem, bo Lecce bez Zemana, to juz nie to samo.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 11:44

Lakier pisze:Ibrahimović napisał:
a w miejsce Zlatana zagra Alex Del Piero

Smiem w to watpic
www.gazzetta.it

Juventus powinien wygrac ,ale nie wolno zlekcewazyc Ascoli ,Milan to zrobil i zremisowal :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 wrz 2005, 11:48

Ibrahimović pisze:www.gazzetta.it

Pamietasz jak podali ze Gladston nie siedzie na lawie? W poprzednim meczu ligowym Zlatan tez mial usiasc na lawie. Choc zawsze sie mozna poludzic. Oby Del Piero zagral od pierwszych minut!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”