Dla mnie chyba lepszy news niż zatrudnienie samego boskiego Jose
Pewnie te 2 sprawy zazębiają się ze sobą. Tym bardziej że niekiedy słyszeliśmy pogłoski o odejściu geniusza do Interu.
GUTI ALE ! GUTI ALE ! FORZA GUTI ! GUTI ALE !
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 maja 2010, 20:43
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 25 maja 2010, 20:49
and1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 maja 2010, 21:11
PIM PAM PIM PAMkaczy pisze:Panowie kurna ponoć GUTI chce zostać !!!!!!![]()
![]()
![]()
Dla mnie chyba lepszy news niż zatrudnienie samego boskiego Jose![]()
Pewnie te 2 sprawy zazębiają się ze sobą. Tym bardziej że niekiedy słyszeliśmy pogłoski o odejściu geniusza do Interu.
GUTI ALE ! GUTI ALE ! FORZA GUTI ! GUTI ALE !

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 maja 2010, 21:41
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 maja 2010, 21:57
Pewnie nie zauważyłeś ale Guti w tym sezonie nie był wystawiony na pozycji którą ty nazywasz AMF (grali tam na zmianę van der Vaart i Kaka), tylko bardziej w głębi pola (dosyć często grał na pozycji Alonso gdy tego nie był na boisku) lub nieco z boku na pozycji na której w pomocy grał Marcelo. No i z Gutim w składzie graliśmy zdecydowanie najładniejszą piłkę. Silva może ewentualnie przyjść zamiast Vaarta lub Granero ale w żadnym wypadku jako alternatywa za Gutiego. W tym momencie do głowy przychodzi mi tylko jedno nazwisko piłkarza który jakby do nas przyszedł i Guti odszedł to byśmy nie odczuli tego - Cesc, ale jak wiemy DNA mu nie pozwala. Nie potrafi udźwignąć żadnego ważnego spotkaniacru pisze:News o mozliwym pozostaniu Gutiego tragiczny, mam nadzieje ze to tylko plotka. Najlepiej olejmy jakiekolwiek wzmocnienia na AMF, olejmy Silve czy Gourcuffa, a zlecmy zadanie kierowania i rozgrywania w druzynie 34 letniemu zawodnikowi ktory w calej swojej karierze nie potrafil udzwignac zadnego wielkiego meczu i pozostaje niespelnionym talentem. Ekstra.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 maja 2010, 22:19
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 maja 2010, 22:20
rozumiem że ty jak rkoeman latasz sobie na SB co dwa tygodnie i oglądasz poczynania Gutiego z bliska dzięki czemu wiesz więcej od nas wszystkich?(albo co lepsze oglądanych tylko na Sopcascie).
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 maja 2010, 22:25
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 maja 2010, 22:41
Nieźlecru pisze:Pokaz mi te wazne mecze, w ktorych Real mial noz na gardle, a Guti decydowal o ich wyniku? Bo ja myslac 'geniusz' mam od razu na mysli dwa nazwiska: Zidane i Ronaldinho. Ten pierwszy samodzielnie potrafil poprowadzic Francje przez cale MŚ, czy jednym strzalem wygrac Realowi finał Ligi Mistrzów, nie wspominam wielu innych meczy w których jego rola była nieoceniona. Podobnie R10, niewazne jak znakomita obrone miala taka Chelsea, jednym zwodem i strzalem z miejsca potrafil roztrzygac mecze, wazne mecze. A teraz sie pytam: gdzie jest Guti? Bo ja widze ze od czasow Zidane'a nie mamy lidera srodka pomocy i zawsze kiedy przypinamy ta role Gutiemu, dostajemy po dupie. Począwszy od momentu kiedy wchodzil na boisku w rewanżu z Bayernem, kiedy po błędzie Carlosa musielismy juz na początku odrabiać straty, a kończąc na tegorocznym meczu z Lyonem gdzie gral w pierwszym skladzie. Gdzie był wtedy Guti i gdzie jest ten jego domniemany geniusz, ja sie pytam? W dupie mam jego pietki w meczach ze sredniakami Primera. Jedyny mecz o wysoka stawke jaki sobie przypominam, gdzie Guti nie zawiodl, to Gran Derby z Barcelona zakonczone 3:3, gdzie zagral kosmos. I... i chyba tyle. Troche malo jak na te parenascie lat w Realu, nie?
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 maja 2010, 23:10
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 26 maja 2010, 0:44
gowno prawdaEtus2 pisze:jakbyś nie wiedział na SopCaście są teraz kanały które mają jakość 1080 czyli są w HD
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 26 maja 2010, 1:15
weasel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 26 maja 2010, 9:34
weasel pisze:Z marca 2010![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wh1AHLb4 ... r_embedded
Edit:
A wogóle czemu to się nazywa crackovia w tym całym tv3Jakieś nawiązanie do Polski
Czy to w ich języku coś znaczy
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2010, 21:35
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 maja 2010, 21:42
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio