Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1202

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 maja 2010, 20:43

Panowie kurna ponoć GUTI chce zostać !!!!!! :jupi: :jupi: :jupi:

Dla mnie chyba lepszy news niż zatrudnienie samego boskiego Jose :D
Pewnie te 2 sprawy zazębiają się ze sobą. Tym bardziej że niekiedy słyszeliśmy pogłoski o odejściu geniusza do Interu.

GUTI ALE ! GUTI ALE ! FORZA GUTI ! GUTI ALE !

Awatar użytkownika
and1
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and1 » 25 maja 2010, 20:49

Na szczęście ten 'geniusz' się u nas nie znajdzie ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 maja 2010, 21:11

kaczy pisze:Panowie kurna ponoć GUTI chce zostać !!!!!! :jupi: :jupi: :jupi:

Dla mnie chyba lepszy news niż zatrudnienie samego boskiego Jose :D
Pewnie te 2 sprawy zazębiają się ze sobą. Tym bardziej że niekiedy słyszeliśmy pogłoski o odejściu geniusza do Interu.

GUTI ALE ! GUTI ALE ! FORZA GUTI ! GUTI ALE !
PIM PAM PIM PAM :jupi:

Obrazek

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 maja 2010, 21:41

News o mozliwym pozostaniu Gutiego tragiczny, mam nadzieje ze to tylko plotka. Najlepiej olejmy jakiekolwiek wzmocnienia na AMF, olejmy Silve czy Gourcuffa, a zlecmy zadanie kierowania i rozgrywania w druzynie 34 letniemu zawodnikowi ktory w calej swojej karierze nie potrafil udzwignac zadnego wielkiego meczu i pozostaje niespelnionym talentem. Ekstra.

A jeszcze co do wczesniej wspomnianego Milito - bylby oczywiscie idiota gdyby chcial przejsc do Realu, biorac pod uwage ze w Mediolanie jest teraz bogiem i ma pewne miejsce w skladzie. Predzej Maicon, ale tez watpie - i wole zeby tak zostalo.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 maja 2010, 21:57

cru pisze:News o mozliwym pozostaniu Gutiego tragiczny, mam nadzieje ze to tylko plotka. Najlepiej olejmy jakiekolwiek wzmocnienia na AMF, olejmy Silve czy Gourcuffa, a zlecmy zadanie kierowania i rozgrywania w druzynie 34 letniemu zawodnikowi ktory w calej swojej karierze nie potrafil udzwignac zadnego wielkiego meczu i pozostaje niespelnionym talentem. Ekstra.
Pewnie nie zauważyłeś ale Guti w tym sezonie nie był wystawiony na pozycji którą ty nazywasz AMF (grali tam na zmianę van der Vaart i Kaka), tylko bardziej w głębi pola (dosyć często grał na pozycji Alonso gdy tego nie był na boisku) lub nieco z boku na pozycji na której w pomocy grał Marcelo. No i z Gutim w składzie graliśmy zdecydowanie najładniejszą piłkę. Silva może ewentualnie przyjść zamiast Vaarta lub Granero ale w żadnym wypadku jako alternatywa za Gutiego. W tym momencie do głowy przychodzi mi tylko jedno nazwisko piłkarza który jakby do nas przyszedł i Guti odszedł to byśmy nie odczuli tego - Cesc, ale jak wiemy DNA mu nie pozwala. Nie potrafi udźwignąć żadnego ważnego spotkania :lol2: Jedynym minusem jest jego wiek i coraz większa podatność na kontuzje, ale Mourinho już w Interze pokazał że potrafi odpowiednio dawkować minuty na boisku tych starszych piłkarzy. Można mówić, że Raul na stare lata jest cieniem samego siebie, ale mówinie że Guti jest w słabej formie sportowej świadczy tylko o głupocie lub małej liczy oglądanych meczów Realu (albo co lepsze oglądanych tylko na Sopcascie). Gourcuff? :lol2: Oglądałeś może ligę francuską w tym sezonie?

EDIT:
Jak to miała by być prawda to będzie dla mnie mnie osobiście najlepszy transfer tego lata.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 maja 2010, 22:19

Zanim wyjedziesz komus z glupota przeczytaj ze zrozumieniem co ta osoba pisze, to mozemy pogadac. I najlepiej wskaz mi gdzie pisze ze Guti jest w slabej formie sportowej? Jest w dobrej formie, bardzo mozliwe ze ten sezon byl jednym z jego lepszych w Realu, zagral pare bardzo dobrych meczy, nawet ziemia sie raz zatrzymala. Ale co z tego? Ja pije do jednego: rola w waznych meczach. Pokaz mi te wazne mecze, w ktorych Real mial noz na gardle, a Guti decydowal o ich wyniku? Bo ja myslac 'geniusz' mam od razu na mysli dwa nazwiska: Zidane i Ronaldinho. Ten pierwszy samodzielnie potrafil poprowadzic Francje przez cale MŚ, czy jednym strzalem wygrac Realowi finał Ligi Mistrzów, nie wspominam wielu innych meczy w których jego rola była nieoceniona. Podobnie R10, niewazne jak znakomita obrone miala taka Chelsea, jednym zwodem i strzalem z miejsca potrafil roztrzygac mecze, wazne mecze. A teraz sie pytam: gdzie jest Guti? Bo ja widze ze od czasow Zidane'a nie mamy lidera srodka pomocy i zawsze kiedy przypinamy ta role Gutiemu, dostajemy po dupie. Począwszy od momentu kiedy wchodzil na boisku w rewanżu z Bayernem, kiedy po błędzie Carlosa musielismy juz na początku odrabiać straty, a kończąc na tegorocznym meczu z Lyonem gdzie gral w pierwszym skladzie. Gdzie był wtedy Guti i gdzie jest ten jego domniemany geniusz, ja sie pytam? W dupie mam jego pietki w meczach ze sredniakami Primera. Jedyny mecz o wysoka stawke jaki sobie przypominam, gdzie Guti nie zawiodl, to Gran Derby z Barcelona zakonczone 3:3, gdzie zagral kosmos. I... i chyba tyle. Troche malo jak na te parenascie lat w Realu, nie?

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 maja 2010, 22:20

(albo co lepsze oglądanych tylko na Sopcascie).
rozumiem że ty jak rkoeman latasz sobie na SB co dwa tygodnie i oglądasz poczynania Gutiego z bliska dzięki czemu wiesz więcej od nas wszystkich?

co do Gutka to może zostać Mou jak już wspomniałeś potrafi podzielić sprawiedliwie minuty i Guti na pewno będzie zadowolony , co do jego przydatności i jego formy to nie popadajmy w jakiś hurraoptymizm , choć ten sezon miał względnie dobry to nie wiadomo czy w razie W w następnym sezonie pokaże się z równie dobrej strony. Jestem za zostaniem Gutiego ale mam nadzieję że jak będzie grał padake to nowy trener nie będzie go wystawiał na siłę.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 maja 2010, 22:25

Canal plus wyjątkowo w tym sezonie pokazał prawie wszystkie mecze Realu. Jeśli nie widzisz różnicy w oglądaniu meczu na telewizorze, w knajpie czy na spocascie to się nie dogadamy. Względnie dobry? To jaki miał Kaka, VdV, Granero, Diarra, Lass, Gago?

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 maja 2010, 22:41

cru pisze:Pokaz mi te wazne mecze, w ktorych Real mial noz na gardle, a Guti decydowal o ich wyniku? Bo ja myslac 'geniusz' mam od razu na mysli dwa nazwiska: Zidane i Ronaldinho. Ten pierwszy samodzielnie potrafil poprowadzic Francje przez cale MŚ, czy jednym strzalem wygrac Realowi finał Ligi Mistrzów, nie wspominam wielu innych meczy w których jego rola była nieoceniona. Podobnie R10, niewazne jak znakomita obrone miala taka Chelsea, jednym zwodem i strzalem z miejsca potrafil roztrzygac mecze, wazne mecze. A teraz sie pytam: gdzie jest Guti? Bo ja widze ze od czasow Zidane'a nie mamy lidera srodka pomocy i zawsze kiedy przypinamy ta role Gutiemu, dostajemy po dupie. Począwszy od momentu kiedy wchodzil na boisku w rewanżu z Bayernem, kiedy po błędzie Carlosa musielismy juz na początku odrabiać straty, a kończąc na tegorocznym meczu z Lyonem gdzie gral w pierwszym skladzie. Gdzie był wtedy Guti i gdzie jest ten jego domniemany geniusz, ja sie pytam? W dupie mam jego pietki w meczach ze sredniakami Primera. Jedyny mecz o wysoka stawke jaki sobie przypominam, gdzie Guti nie zawiodl, to Gran Derby z Barcelona zakonczone 3:3, gdzie zagral kosmos. I... i chyba tyle. Troche malo jak na te parenascie lat w Realu, nie?
Nieźle :lol: Najpierw piszesz, że beznadziejna informacja że Guti zostaje, później piszesz coś o beznadziejnym w tym sezonie Gourcuffie i Silvie który gra na innej pozycji niż Guti, a teraz mi wyjeżdżasz z Zidanem i R10 :lol2: W tym sezonie graliśmy tylko kilka ważnych meczów. W pierwszym z Barceloną Guti nie grał z powodu kontuzji, wdrugim wyszedł w drugiej połowie i jeśli oglądałeś mecz powinieneś wiedzieć że zdecydowanie był najlepszy na boisku i gdyby Vaart się nie obsrał miałby asystę. Następnie był mecz na Riazor o którym pisałem. Był też pierwszy mecz z Sevillą w którym cała drużyna zawiodła włacznie z Gutim który i tak w drugiej połowie był najlepszy na boisku. W meczu na Bernabeu rozjebał Sevillę i doprowadził praktycznie sam do remontady. Z Lyonem zawiedli wszyscy po kolei. Naprawdę uważasz Silvę czy Gourcuffa za alternatywę na pozycji rozgrwającego?

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 maja 2010, 23:10

jakbyś nie wiedział na SopCaście są teraz kanały które mają jakość 1080 czyli są w HD , pozatym by ocenić gre piłkarza nie potrzebuje polskiego komentarza albo kufla piwa i pięciu "znafcóff" co pewnie by nie odróżnili Granero od Ramosa , by ocenić gre piłkarza nawet nie potrzeba jakości HD no chyba że mam patrzyć na jego twarz podczas zbliżeń.

a co do Gutiego to widzę że wszystkie mecze jakie rozgrywał i grał dobrze oceniasz indywidualnie , zaś te w których już grał słabo piszesz że to przecież cała drużyna grała słabo więc dlaczego pan Guti miałby się nie dostosować. Zwycięstwa jak i porażki przypisuję się całej drużynie.Sezon Diarry,Lassa, Gago,Granero i Kaki był tragiczny ale co masz do VdV ?

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 26 maja 2010, 0:44

Etus2 pisze:jakbyś nie wiedział na SopCaście są teraz kanały które mają jakość 1080 czyli są w HD
gowno prawda

a co do marii, to faktycznie zajebiste wzmocnienie dla was. w kocu taki talent, nieoszlifowany diament, nadzieja pilki hiszpanskiej :haha:

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 26 maja 2010, 1:15

Z marca 2010 :smile2:

http://www.youtube.com/watch?v=wh1AHLb4 ... r_embedded

Edit:
A wogóle czemu to się nazywa crackovia w tym całym tv3 :?: Jakieś nawiązanie do Polski :mrgreen: Czy to w ich języku coś znaczy :?:

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 26 maja 2010, 9:34

weasel pisze:Z marca 2010 :smile2:

http://www.youtube.com/watch?v=wh1AHLb4 ... r_embedded

Edit:
A wogóle czemu to się nazywa crackovia w tym całym tv3 :?: Jakieś nawiązanie do Polski :mrgreen: Czy to w ich języku coś znaczy :?:

Crackovia chyba od wielkiej ilości "crack-ów" czyli gwiazd :D
Ale fajnie to brzmi, tak polsko :D

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 26 maja 2010, 21:35

pelle zwolniony. czyli perez od czasu zwolnienia del boske w 2003 zatrudnil 7 trenerow. zdobyl z nimi całe zero (0) pucharow. ostry zawodnik. przez te wszystkie lata na tyle kasy co wydal (ok. 600mln euro) jego osiagniecia sa porazajace: 1 lm i 2 mistrzostwa. na osiem lat urzedowania ten wynik powoduje szeroki usmiech na mym obliczu.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 maja 2010, 21:42

To prezes nastawiony na komercję i zysk pod każdą postacią, ale w szczególności marketingową, bo o sukces na tym "boisku" nie trzeba walczyć na murawie. A że przy tym ma cholernie gorącą głowę i trener, który w rok po przyjściu nic nie osiąga jest automatycznie do zwolnienia to już inna para kaloszy. Efekty takich zabiegów możemy podziwiać co roku od 2002.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”