Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1205

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 maja 2010, 22:31

Rezus pisze:Ja nie wiem co wy chcecie od tych koszulek, niezłe są, może trącą troszkę niepokalaniem
Wielu osobom się nie podoba coś, czego nigdy wcześniej nie było, ale przyzwyczają się. Dla mnie pomysł ciekawy i wyszło całkiem nieźle, na pewno lepiej niż przed rokiem. Duży też plus za powrót do akcentów niebieskich zamiast czarnych, ale z ostateczną oceną wstrzymam się do czasu, aż zobaczę te koszulki na piłkarzach. :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 maja 2010, 22:37

Od wielu lat adidas robil fajne koszulki dla Realu. Teraz dal ciala i to podwojnie. Jak czytam nasz drugi komplet jest dresiarski- to co powiedziec o tym a co dopiero o zgrozo drugim Realu. Oczywiscie jak zobacze koszulke na zywo to moze zmienie zdanie.
Swoja droga Niemcy najladniejsze robia dla BM.

PS: Oby Adidas na Legii nie wzorowal sie na tych modelach bo Sklw bedzie mialo kolejny powod zeby patatajowac iti.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 maja 2010, 22:59

No i trzeba oczywiście mieć na uwadze to, że prawdopodobnie w rzeczywistości te promienie nie będą aż tak dobrze widoczne, jak powyżej. Ewidentnie na zdjęciu pobawiono się trochę światłem, by było je w ogóle widać, a cała reszta jest ciemniejsza niż w rzeczywistości. Tutaj jest trochę lepszy obraz:

Strusiek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 01 cze 2010, 11:24

miguel indurain pisze:

wyglada jak firanka w kiblu na centralnym
grunt, że wygląda lepiej od kreacji Sali y Martina

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 cze 2010, 11:34

Co wy chcecie od tych koszulek? Oryginalny pomysł, ładne wykonanie. Jak dla mnie naprawdę niezłe. I mówię to mimo mojej niechęci do Realu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2010, 11:34

Spierałbym się :P

Obrazek

Ta wymiata :lol:

Tak na poważnie to miewaliście ładniejsze koszulki. Te promienie mi nie podchodzą chociaż oczywiście mnie to klepie i pewnie nie mam prawa głosu. Zresztą mi nie podchodzą również nasze przyszłe wyjazdówki a podobno wszystkim kibicom Barcelony powinny się podobać więc mam spaczony gust : (

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6647

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 cze 2010, 11:49

Te promienie to mi przypominają powrót do starych stylów koszulek z czasów, gdy kupowało się je na targu za 20 zł...

A na serio, nie wiem co do nich macie, jak patrzę na projekty włoskich zespołów z pikselami na pasach to dopiero wiocha jest...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 cze 2010, 12:51

Boromir pisze:A na serio, nie wiem co do nich macie, jak patrzę na projekty włoskich zespołów z pikselami na pasach to dopiero wiocha jest...
Fajnie, ale to nie sa oficjalne stroje tylko jakas wariacja nie wiadomo kogo, nie wiadomo po co i nie wiadomo dlaczego. Nie ma co porównywac tego z oficjalnym strojami Realu. Jedyne oficjalne stroje Interu to rezerwowy komplet w ktorych swietowali scudetto. Poza tym to Juventus co rok wyskakuje jak nie z rózem to z dyskotekowo-odblaskowym srebrem.

Real w ogole ma ten problem, ze rok rocznie maja prawie identyczne stroje. Teraz nawet rezerwowy komplet bez wiekszych zmian czy wymyslnych eksperymentów. Zmiany na nich sa kosmetyczne, czasem lepsze a czasem gorsze, ale generalnie bez rewelacji. Barcelona w łososiu ( :P ) czy nawet na odblaskowo prezentuja sie korzystniej. W koncu bedzie tak, ze kibice Realu przestana kupowac koszulki, bo wystracza te z ubiegle roku, a wtedy cala polityka Pereza oparta o sprzedaz koszulek sie rypnie.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 cze 2010, 13:03

Babel pisze:Fajnie, ale to nie sa oficjalne stroje tylko jakas wariacja nie wiadomo kogo, nie wiadomo po co i nie wiadomo dlaczego. Nie ma co porównywac tego z oficjalnym strojami Realu. Jedyne oficjalne stroje Interu to rezerwowy komplet w ktorych swietowali scudetto. Poza tym to Juventus co rok wyskakuje jak nie z rózem to z dyskotekowo-odblaskowym srebrem.
Może się zagalopowałem, miałem napisać włoskiej drużyny i Interu, bo Inter jest co najwyżej włoskiego pochodzenia. Jak już chcesz wtrącać wszędzie swoje zawiłe metafory i ironie to wiedz, że Juventusowi też przymierzają te ohydne piksele na paskach, nie tylko Interowi. I dla mnie to wiocha, nie chcę, żeby Juventus miał takie pasy.

A różowy jest historycznym kolorem Juventusu od początku prawie pojawiającym się na koszulkach, podobnie jak niebieski czy złoty, ale co Ty możesz o tym wiedzieć.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 cze 2010, 13:25

Boromir pisze: Jak już chcesz wtrącać wszędzie swoje zawiłe metafory i ironie
Przecieram oczy, czytam jeszcze raz i nie widze ani zawiłości, ani metafor, ani ironii. Wszystko wyłożone jest kawa na ławe odnosnie porównywania nieoficjalnych wersji do tych juz obowiazujacych. A odnosnie miedzynarodowosci Interu to jest to kontekst historyczny, ale co Ty mozesz o Tym wiedziec.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 cze 2010, 13:32

Babel pisze:A odnosnie miedzynarodowosci Interu to jest to kontekst historyczny, ale co Ty mozesz o Tym wiedziec.
No przecież to właśnie poprawiłem, że Inter jest międzynarodowy a nie włoski.
Babel pisze:Wszystko wyłożone jest kawa na ławe odnosnie porównywania nieoficjalnych wersji do tych juz obowiazujacych.
Napisałem, że są to projekty, a nie oficjalne koszulki.

Koniec EOT.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 cze 2010, 13:47

Strusiek pisze:
miguel indurain pisze:wyglada jak firanka w kiblu na centralnym
grunt, że wygląda lepiej od kreacji Sali y Martina
jest taka roznica ze s.y.m ma kreacje szyte przez najlepszych krawcow europy (to co pokazal mentor jest od gaultiera - o ile wiesz wogole kto to jest), a real ma koszulke z taśmowej firmy ktora imponuje co najwyzej tancownikom w remizie pod siedlcami. dlatego nie dziwi mnie ze dla ciebie wyglada lepiej.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 01 cze 2010, 13:58

Czyli że Real powinien mieć stroje szyte przez najlepszych krawców Europy? :lol:

Głupota niektórych nie zna granic.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 cze 2010, 14:28

oczywiście koszulki Barcelony szyją ręcznie wyselekcjonowani przez Laporte szwacze z Madagaskaru by podkreślić że to Mas que un camiseta :)

word up.

co do koszulek to pierwszy komplet mi się mniej podoba zaś drugi dużo bardziej od strojów z zeszłego sezonu :)
ale jak to już ktoś napisał trzeba się wstrzymać z oceną do jakiegoś spotkania.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 cze 2010, 15:30

Vianuch pisze:Czyli że Real powinien mieć stroje szyte przez najlepszych krawców Europy? :lol:

zgadzam sie co do ostatniego zdnia: twoja glupota nie zna granic.

zeby ci łopatologicznie wytlumaczyc: napisalem posta , bo jakis madrala zaczal porownywac koszulke adidasa do ciuchow faceta ktory ubiera sie u francuskich krawcow. i uznal ze adidas robi lepsze rzeczy niz s.y.m. nosi na sobie. kapewu, czy jeszcze nie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”