W kwestii transferów przychylam się bardziej do opinii Bieniasa. Ja również widzę to mniej więcej w ten sposób.
Szkoda, że nie udało się sprzedać Caceresa. W sumie zamiast wypożyczenia to wolałem, aby został w klubie, ale chyba trener i tak by z niego nie korzystał
Zlatan nigdy nie był moim ulubieńcem, ale widziałem sens w tym transferze a potem broniłem go przed często zbyt dużą, niezasłużoną krytyką. Niemal do ostatniej chwili trzymałem kciuki za jego postanie, ale im dłużej to trwało tym więcej wychodziło na jaw. Suma summarum decyzja o sprzedaży wydaje się zrozumiała. Szkoda tylko żenującej kwoty, ale to również pochodna tego co wykonaliśmy rok temu. Tak czy siak nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Oby tylko zostały wyciągnięte odpowiednie wnioski co przy obecnym zarządzie (którego zwolennikiem nie jestem) wydaje się być nawet prawdopodobne.
Najlepsze jest to, że rusza sezon. Gra w piłkę wychodzi nam lepiej niż transfery. To pewnie koniec okienka bo w plotki o ewentualnym sprowadzeniu Maty czy Robinho nie wierzę.