Na dekoderach od cyfry(ja mam sagemy) wszystko śmiga jak śmigało. Nie trzeba było nic zmieniać. Tylko migracja trwała trochę dłużej niż 24 godziny.baziu pisze:eegoiste
I jak wiesz już cos z tymi dekoderami?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 27 mar 2013, 10:59
Na dekoderach od cyfry(ja mam sagemy) wszystko śmiga jak śmigało. Nie trzeba było nic zmieniać. Tylko migracja trwała trochę dłużej niż 24 godziny.baziu pisze:eegoiste
I jak wiesz już cos z tymi dekoderami?
eegoiste

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 mar 2013, 12:04
Nie było mnie na forum dwa dni(a może i byłem,ale z ostatnich dwóch dni mam luki w pamięcisbQ pisze:^myśmy o tym wszystkim już wspominali.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 mar 2013, 12:28
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 mar 2013, 12:48
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 27 mar 2013, 14:46
carekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 mar 2013, 16:41
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 27 mar 2013, 17:00
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 mar 2013, 19:03
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 mar 2013, 23:41
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 mar 2013, 23:59
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 mar 2013, 7:57
Cytat z e-maila od nc+,który dostałem wczoraj odnośnie mojego pytania co z paczką Canal+ po 5 kwietnia dla abonentów Cyfry+.Wychodzi na to iż sami nie wiedzą jak to będzie wyglądało albo nie chcą jeszcze informować by bardziej ludzi nie wkurzyćOdnosząc się do kolejnej kwestii, wyjaśniam, że aktualnie pracujemy nad
nową ofertą programów CANAL+, jednakże szczegóły zmian dostępne
będą na początku kwietnia 2013 roku.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 mar 2013, 11:18
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 mar 2013, 11:37
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 mar 2013, 12:13
Dzień dobry.
Pozwolę wtrącić swoje kilka groszy bo widzę ,ze zbyt dużo fałszywych informacji do Was dotarło.
Oczywiście moich słów możecie nie brać pod uwagę i poczekać do pierwszej dekady kwietnia na korespondencję. jednak jeśli ktoś nie może się doczekać to:
1.Skany listów, które zostały zamieszczone na forum są autentyczne.Takie dostanie KAŻDY abonent Cyfry.Plus oczywiście regulamin i kilka ulotek.
2.Abonenci Cyfry w przeciwieństwie do abonentów N mogą spokojnie dotrwać na swoich umowach do ich końca. Co to oznacza? Ano to,ze jeśli ktoś przedłużył z nami umowę na 12 - 18 miesięcy to nie będzie żadnego obcinania pakietów. Nsport zostanie wyłączony po 3 miesiącach a u osób , które dostały go wcześniej po 6 (a w zasadzie juz 5)
3.Skąd rozbieżne informacje o maju, czerwcu czy lipcu?? No cóż, odpowiedź już padła na tym forum.Przepraszam ,ale nie oczekujcie jej ode mnie.
4.Uwierzcie,ze obecna sytuacja wprawiła w osłupienie wiele decyzyjnych osób i ogarniecie tego trochę zajmie.
5.Na koniec rada: pamiętajcie,ze cierpliwość jest cnotą a pośpiech jest złym doradcą
To wszystko ode mnie.
Życzę wszystkim Wesołych Świąt w gronie rodziny i przyjaciół!!
Wszystkiego dobrego!!!!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2013, 14:26
Witam.
Dowiedziałem się, że na początku marca oferowali państwo chętnym abonentom cyfry+ do testowania dwa kanały nsport oraz MGM w opcji na pół roku za darmo. Byłbym mocno zainteresowany testem obu kanałów i prosiłbym o dołączenie ich do mojej karty abonenckiej.
Jestem państwa klientem już od 5 lat. Regularnie płacę rachunki i jak dotychczas jestem niezwykle zadowolony z naszej współpracy. Jako, że jestem fanem kina, a przede wszystkim sportu byłbym rad, gdybym otrzymał możliwość wypróbowania obu tych kanałów. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Mój numer abonenta xxxxxxxxx.
Z poważaniem
Kamil
Szanowny Panie,
odpowiadając na e-mail, uprzejmie informuję, że od 21 marca 2013 roku
programy nSport HD i MGM HD wchodzą w skład oferty programowej platformy
nc+.
W związku z czym, skorzystanie z ww. opcji możliwe będzie w momencie
wyrażenia zgody na kontynuację kontraktu w nowej ofercie programowej.
Dlatego też, serdecznie do zapoznania się z wachlarzem atrakcyjnych
propozycji nowej platformy nc+. Szczegółowe informacje dostępne są pod
numerem telefonu 22 310 45 60 (od poniedziałku do niedzieli w godzinach
8.00-22.00).
W przypadku pojawienia się dodatkowych pytań, chętnie udzielę
wyjaśnień.
Z poważaniem,
Marcela Purgat
Specjalista ds. Relacji z Klientem
Witam.
W chwili obecnej nie planuje przenoszenia się na nową platformę. Miałem się nad tym zastanowić po zakończeniu okresu minimalnego, który obowiązuje mnie w cyfrze, ale teraz mam poważne wątpliwości, wobec takiego potraktowania sprawy. Uważam, że jest to niesprawiedliwe iż niektórzy abonenci otrzymali możliwość wypróbowania owych kanałów przez pół roku za darmo bez przechodzenia na nową platformę, a mi się takiej możliwości odmawia. Jako abonent z długim stażem oczekiwałbym więcej szacunku i równego traktowania wobec innych klientów. Test owych kanałów byłby niezwykle pomocny w podjęciu decyzji o ewentualnej migracji na nową platformę. Raz jeszcze prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, inaczej przy najbliżej możliwej okazji będę zmuszony poddać w wątpliwość dalszą współpracę z państwem, wobec nierównego traktowania klientów.
Z poważaniem
Kamil
Szanowny Panie,
odpowiadając na e-mail, serdecznie dziękuję za przekazane informacje.
Zapewniam, że wszelkie wnioski i uwagi naszych Abonentów podlegają
dokładnej analizie. CYFRA+ przykłada dużą wagę do przekazywanych
opinii. Uprzejmie informuję, iż Pana spostrzeżenia również zostały
przekazane do odpowiedniego działu.
Jednocześnie wyjaśniam, iż skorzystanie z oferty kanałów MGM oraz
nSport możliwe jest w platformie nc+.
Serdecznie zachęcam do przedłużenia kontraktu i skorzystania z
szerokiego wachlarza atrakcyjnych ofert platformy nc+, przygotowanych
specjalnie dla Pana. Wszelkie informacje na ten temat dostępne są pod
numerem telefonu 801 044 944 lub 22 310 47 47.
W przypadku pojawienia się pytań, chętnie udzielę informacji.
Z wyrazami szacunku,
Mateusz Kloczkowski
Kamil232
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio