Piłka w TV - Strona 122

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
eegoiste
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Piłka w TV

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 27 mar 2013, 10:59

baziu pisze:eegoiste

I jak wiesz już cos z tymi dekoderami?
Na dekoderach od cyfry(ja mam sagemy) wszystko śmiga jak śmigało. Nie trzeba było nic zmieniać. Tylko migracja trwała trochę dłużej niż 24 godziny.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 mar 2013, 12:04

sbQ pisze:^myśmy o tym wszystkim już wspominali.
Nie było mnie na forum dwa dni(a może i byłem,ale z ostatnich dwóch dni mam luki w pamięci :wink: ) a posty wyparowały,więc wybacz,ale nie wiedziałem iż powyższe info już się pojawiło.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 mar 2013, 12:28

póki co listy dostają abonenci N, od 2 kwietnia także ci z Cyfry dostaną swoje
fotka z poczty
http://imageshack.us/photo/my-images/7/20130327042.jpg/

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 mar 2013, 12:48

Dzięki fieldy za info.

Mnie najgorzej wkurwia fakt,że wiem iż nic nie wiem :lol: .Napisałem do nich i zadałem konkretne pytania a otrzymałem ogólnikową odpowiedź bez żadnych konkretnych info.Przez chwilę odniosłem nawet wrażenie,że wiadomość od nich została wygenerowana automatycznie przez komputer :lol:

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 27 mar 2013, 14:46

Mam pytanko o ten cały cyrk z nc+. Jestem w cyfrze mam pakiet Kompakt z Canal+ umowe mam do stycznia i co teraz ? Albo przechodzę do nc + albo muszę zrezygnować ? nie mogę pozostać przy tym co mam do końca trwania mojej umowy ? bo już zgłupiałem dziś wyczytałem na antync+ że można pozostać przy tym co się ma

Co będzie jeśli nie migruję i nie wypowiem umowy?
Do końca obecnej umowy będziesz na starych zasadach, a po niej nastąpi prawdopodobnie automatyczna migracja na zasadach niepromocyjnych.

W marcu telefonicznie przedłużyłem umowe z cyfra+, moje pytanie czy moja dotychczasowa oferta sie zmieni?
Nie do końca umowy działać będziesz na obecnych warunkach. Później konieczna jest migracja.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 mar 2013, 16:41

Roznie pisali ale o ecnie chyba stanelo na tym, ze albo migrujesz albo zrywasz. Nie ma mozliwosci zostania na starej umowie na tych samych warunkach... znaczy mzoesz zostac i placic tyle ile obecnie ale juz takiej ramowki miec nie bedziesz.... bo obetna jakies kanaly. Ale strasza UOKiK, mieli wysylc pismo z antync+ wiec roznie moze jeszcze byc. Chyba najlepiej wstryzmac sie..... a pozniej wypowiedziec umowe... teoretycznie do maja bedziesz mial a potem i tak 2-3tyg i koniec sezonu. zobacza ile stracili i musza cos zmienic :!: ja mam taka strategie, czekam, pozniej wysylam wypowiedzenie... w wrzesniu czy sierpniu zobacze jakie beda ich pakiety

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 27 mar 2013, 17:00

Dokładnie te 3-4 kolejki można obejrzeć na necie. Ale pewnie otworzą oczy i zejdą z tych cen bo zobaczą ile osób odeszło. Ja np nie mam zamiaru płacić 99 zł za to co mam teraz za 62 zł

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 248

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 27 mar 2013, 19:03

http://www.satkurier.pl/news/84090/vect ... a-ile.html

W Vectrze podwyżka o 10 zł - biorąc pod uwagę że mają nSport to nawet nie jest aż tak drogo choć oczywiście znajdą się przeciwnicy...Ciekawe jak będzie w UPC :twisted: Do 50 zł jak dadzą jeszcze NSport to jeszcze można ewentualnie przemyśleć ale nie więcej :nein: Bo jeśli podwyższą a nie dadzą NSportu to nawet nie ma sensu brać :/

Czyli w Vectrze zamknęłoby się 60 zł(Pakiet Platynowy-137 kanałów) + 50 zł (Wszystkie C+) + 15 zł(kanały sportowe PS,Eurosporty,Nsport) = 125 zł

W UPC obecnie najtańszy pakiet 74 zł bez NSportu czyli logicznie albo dadzą paczkę C+ za 50 i niby te 10 zł taniej bez NSportu ale wtedy to dupa a nie pakiet i zachęta lub też paczka C+ będzie droższa ale już wzbogacona Nsportem :naughty:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 mar 2013, 23:41

podobno mecze LM te hitowe maja leciec na C+ a gorsze na Nsport

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 mar 2013, 23:59

wiadomo, nSport bedzie dostępny w nizszych pakietach i tam ci szlagierów nie dadzą. tak samo jak w eNce, w ostatnim czasie nSport dostawał ochłapy. C+ i C+ Sport będzie miał najlepszą piłkę - angielską i LM.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 28 mar 2013, 7:57

Odnosząc się do kolejnej kwestii, wyjaśniam, że aktualnie pracujemy nad
nową ofertą programów CANAL+, jednakże szczegóły zmian dostępne
będą na początku kwietnia 2013 roku.
Cytat z e-maila od nc+,który dostałem wczoraj odnośnie mojego pytania co z paczką Canal+ po 5 kwietnia dla abonentów Cyfry+.Wychodzi na to iż sami nie wiedzą jak to będzie wyglądało albo nie chcą jeszcze informować by bardziej ludzi nie wkurzyć :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 mar 2013, 11:18

nSport abonentom Cyfry włączyli na 3 miesiące, chcą nas udobruchać, ale my się nie damy :bicz:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 mar 2013, 11:37

Czyli fizycznie już jest dostępny ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 mar 2013, 12:13

tak, ja mam Kompakt HD, więc jeden z niższych pakietów i działa.

w środę i tak na tvp i nsport pokazują BVB :lol:
ale chociaż Bayern - Juve we wtorek pokażą

edit: na satkurierze ktoś anonimowo się wpisał, podpisując się 'pracowniknc'
Dzień dobry.

Pozwolę wtrącić swoje kilka groszy bo widzę ,ze zbyt dużo fałszywych informacji do Was dotarło.
Oczywiście moich słów możecie nie brać pod uwagę i poczekać do pierwszej dekady kwietnia na korespondencję. jednak jeśli ktoś nie może się doczekać to:

1.Skany listów, które zostały zamieszczone na forum są autentyczne.Takie dostanie KAŻDY abonent Cyfry.Plus oczywiście regulamin i kilka ulotek.
2.Abonenci Cyfry w przeciwieństwie do abonentów N mogą spokojnie dotrwać na swoich umowach do ich końca. Co to oznacza? Ano to,ze jeśli ktoś przedłużył z nami umowę na 12 - 18 miesięcy to nie będzie żadnego obcinania pakietów. Nsport zostanie wyłączony po 3 miesiącach a u osób , które dostały go wcześniej po 6 (a w zasadzie juz 5)
3.Skąd rozbieżne informacje o maju, czerwcu czy lipcu?? No cóż, odpowiedź już padła na tym forum. :wink: Przepraszam ,ale nie oczekujcie jej ode mnie.
4.Uwierzcie,ze obecna sytuacja wprawiła w osłupienie wiele decyzyjnych osób i ogarniecie tego trochę zajmie.
5.Na koniec rada: pamiętajcie,ze cierpliwość jest cnotą a pośpiech jest złym doradcą :D

To wszystko ode mnie.

Życzę wszystkim Wesołych Świąt w gronie rodziny i przyjaciół!!

Wszystkiego dobrego!!!!

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 mar 2013, 14:26

Wczoraj mailowałem sobie z cyfrą w sprawie N Sportu bo wertując forum satkuriera dowiedziałem się, że na początku marca tym którzy napisali do nich maila włączali Nsport i MGM na pół roku za darmo do testu. Oto moja korespondencja.
Witam.

Dowiedziałem się, że na początku marca oferowali państwo chętnym abonentom cyfry+ do testowania dwa kanały nsport oraz MGM w opcji na pół roku za darmo. Byłbym mocno zainteresowany testem obu kanałów i prosiłbym o dołączenie ich do mojej karty abonenckiej.
Jestem państwa klientem już od 5 lat. Regularnie płacę rachunki i jak dotychczas jestem niezwykle zadowolony z naszej współpracy. Jako, że jestem fanem kina, a przede wszystkim sportu byłbym rad, gdybym otrzymał możliwość wypróbowania obu tych kanałów. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Mój numer abonenta xxxxxxxxx.
Z poważaniem
Kamil
Szanowny Panie,

odpowiadając na e-mail, uprzejmie informuję, że od 21 marca 2013 roku
programy nSport HD i MGM HD wchodzą w skład oferty programowej platformy
nc+.

W związku z czym, skorzystanie z ww. opcji możliwe będzie w momencie
wyrażenia zgody na kontynuację kontraktu w nowej ofercie programowej.

Dlatego też, serdecznie do zapoznania się z wachlarzem atrakcyjnych
propozycji nowej platformy nc+. Szczegółowe informacje dostępne są pod
numerem telefonu 22 310 45 60 (od poniedziałku do niedzieli w godzinach
8.00-22.00).

W przypadku pojawienia się dodatkowych pytań, chętnie udzielę
wyjaśnień.

Z poważaniem,

Marcela Purgat
Specjalista ds. Relacji z Klientem
Witam.
W chwili obecnej nie planuje przenoszenia się na nową platformę. Miałem się nad tym zastanowić po zakończeniu okresu minimalnego, który obowiązuje mnie w cyfrze, ale teraz mam poważne wątpliwości, wobec takiego potraktowania sprawy. Uważam, że jest to niesprawiedliwe iż niektórzy abonenci otrzymali możliwość wypróbowania owych kanałów przez pół roku za darmo bez przechodzenia na nową platformę, a mi się takiej możliwości odmawia. Jako abonent z długim stażem oczekiwałbym więcej szacunku i równego traktowania wobec innych klientów. Test owych kanałów byłby niezwykle pomocny w podjęciu decyzji o ewentualnej migracji na nową platformę. Raz jeszcze prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, inaczej przy najbliżej możliwej okazji będę zmuszony poddać w wątpliwość dalszą współpracę z państwem, wobec nierównego traktowania klientów.
Z poważaniem
Kamil
Szanowny Panie,

odpowiadając na e-mail, serdecznie dziękuję za przekazane informacje.
Zapewniam, że wszelkie wnioski i uwagi naszych Abonentów podlegają
dokładnej analizie. CYFRA+ przykłada dużą wagę do przekazywanych
opinii. Uprzejmie informuję, iż Pana spostrzeżenia również zostały
przekazane do odpowiedniego działu.

Jednocześnie wyjaśniam, iż skorzystanie z oferty kanałów MGM oraz
nSport możliwe jest w platformie nc+.

Serdecznie zachęcam do przedłużenia kontraktu i skorzystania z
szerokiego wachlarza atrakcyjnych ofert platformy nc+, przygotowanych
specjalnie dla Pana. Wszelkie informacje na ten temat dostępne są pod
numerem telefonu 801 044 944 lub 22 310 47 47.

W przypadku pojawienia się pytań, chętnie udzielę informacji.

Z wyrazami szacunku,

Mateusz Kloczkowski

A dziś włączyli wszystkim nsport na 3 miechy. No to co panowie możecie mi podziękować :mrgreen: :boruta:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”