A skąd masz tak dobre informacje? Mieszkasz na Ursynowie, czy jesteś informatorem Super Expressu? Jakoś sam Paweł o swoim życiu prywatnym nie opowiada.Hanni pisze:Podobno Pezet miał wziąć ślub i dupa go zdradziła. Stąd te love songi...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 cze 2009, 23:44
A skąd masz tak dobre informacje? Mieszkasz na Ursynowie, czy jesteś informatorem Super Expressu? Jakoś sam Paweł o swoim życiu prywatnym nie opowiada.Hanni pisze:Podobno Pezet miał wziąć ślub i dupa go zdradziła. Stąd te love songi...
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 19 cze 2009, 23:51
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 20 cze 2009, 0:21
Jak się jest z „dupą”, a nie kobietą - to nic dziwnego. Zresztą co kogo obchodzą prywatne sprawy Pezeta, a tym bardziej sprawy tego rodzaju. Nikomu nic do tego.Hanni pisze:Podobno Pezet miał wziąć ślub i dupa go zdradziła.
Cris7 pisze:Mieszkasz na Ursynowie
Nie słyszałem płyty Pezeta i słuchać nie ma zamiaru, ale pod terminem „love song” rozumiem piosenki o tzw. miłości (tu sobie każdy wstawia swoją definicje tego słowa) Wątpię, czy po ewentualnej zdradzie człowiek ma chęć na owe love songi – raczej odwrotnie.Etus2 pisze:żeby zacząć robić takie love songi to musiał przeżyć jakieś rozczarowanie w tych sprawach
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 cze 2009, 12:25
cloner pisze:
Teraz słucham non-stop płyty Fundacji, dla mnie miazga
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 cze 2009, 12:35
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 cze 2009, 12:36
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 cze 2009, 12:38
Etus2
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 cze 2009, 12:47
100% zgodyfranz pisze:
Jeśli chodzi o rapsy to mistrzu jest jeden – Mes! (nawet wygląda jak człowiek, a nie „czarnuch” z getta w za dużych spodniach)
A to akurat ma z Mesem mało wspólnegofranz pisze:od jutra nie pije alkoholu!
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 cze 2009, 12:57
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 cze 2009, 13:16
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 cze 2009, 13:18
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 cze 2009, 13:24
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 20 cze 2009, 13:45
Dobrze, że to sie zmieniło, bo wyglądał jak zwykły wieśniak z Łomianek co do "Blue Star" chadza regularnie.Cris7 pisze: Na początku też był łysy i w szerokich dresach.
No w sumie ze mną też - niestety. Wczoraj pewien reprezentant kibolskiej patologii z pod znaku (L) stał się szacownym magistrem prawa więc… może powtórzę dziś scenariusz z "Witaj śmierci", oby nie.Cris7 pisze:A to akurat ma z Mesem mało wspólnego
To na [ch**]... to piszesz? Jak nawet nie wiesz, czy jest w tym choć ziarno prawdy. Ja jarałem blanty z Jimim Hendrixem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo troche przesadziliśmy.Etus2 pisze:ile w tym prawdy to nie wiem
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 20 cze 2009, 14:13
Etus2
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio