Manchester United (zbiorczy) - Strona 122

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 11:43

Rossi pisze:ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm
dobrze zrozumiales chyba ktos tak powiedzial... ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiej :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 11:47

DeViL DaM pisze:
Rossi pisze:ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm
dobrze zrozumiales chyba ktos tak powiedzial... ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiej :)
No włąsnie mi tez tak sie zdaje ze nie maja praw do pokazywanie Premiership nawet skrótów :roll: Wiec albo my we 2 sie myslimy albo ktoś tu kłamie :?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 26 sie 2005, 11:47

DeViL DaM pisze:
no z premiership w eurogolu tylko wyniki podają, ale jest za to liga francuska, hiszpańska, wloska, portugalska 8) komentuje borek

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 11:54

Kamilo pisze:Czasem oglądam lige angielską (przeważnie skróty na Euro Sporcie) zgadzam się, że Heinze zagrał dobry sezon, ale u niektórych widze zbyt dużą euforię. A takiego występku nie moge puścić płazem . Nie oceniema go po jednym turnieju, ale zawodnika klasy światowej cechuje gra na dość równym wysokim poziomie.

To po tych skrótach na Eurosporcie wiesz tyle o Premiership czy masz jeszcze jakieś tajne źródła :? Wychodzi na to że ty kłamiesz wiec jak z toba mozna rozmwiać :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 sie 2005, 11:56

Rossi pisze:No grupa nie jest napewno łatwa bo z ostatniego koszyka wylosowaliśmy najtrudniejsza druzyne :? Ale mecz napewno bedea ciekawe Forlan zawita na Old Trafford :P i ładnie bedzie zapierdzielał żeby udowodnić swoją wartość :roll: Pewnie Gary nie zdązy sie wyleczyć na pierwszy mecz w LM :roll: bedzie napewno ciezko :?

ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm :?: :lol:
A na Eurosporcie pokazują skróty Premiership? :roll: Pierwsze słysze...no ale może Kamilo ma tak odbiornik nastawiony, że ogląda...

Grupa powiedziałbym łatwa. Jedynie Villarreal może zagrozić. Benfica po stracie Trapatoniego i Miguela się nie podniesie. Koeman to trener jedynie na polską ligę - takie jest moje zdanie.

Lille faktycznie pokazała, że jest mocna w zeszłym sezonie, ale myślę, żę powinniśmy sobie z nimi pooradzić.

Powrót Forlana na OT... Villarreal powinno zająć drugie miejsce w grupie.

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 26 sie 2005, 12:25

grupa spacerek... Vliiareal home moze cos pokazac... mysle ze na Theatre of Dream nie bedzie klopotu

reszta.. n/c 13 pkt to minimum !!

pozdro all

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 sie 2005, 12:30

Rossi pisze:
Kamilo pisze:Czasem oglądam lige angielską (przeważnie skróty na Euro Sporcie) zgadzam się, że Heinze zagrał dobry sezon, ale u niektórych widze zbyt dużą euforię. A takiego występku nie moge puścić płazem . Nie oceniema go po jednym turnieju, ale zawodnika klasy światowej cechuje gra na dość równym wysokim poziomie.

To po tych skrótach na Eurosporcie wiesz tyle o Premiership czy masz jeszcze jakieś tajne źródła :? Wychodzi na to że ty kłamiesz wiec jak z toba mozna rozmwiać :?
yyyy pomyliłem się chodziło mi o skróty na dsf. Ostatnio puszczają na Polsacie Sport mecze to też czasem obejże. Jak bym miał Ci zacząć wypominać Twoje pomyłki szczególnie jeśli chodzi o błędy ortograficzne oraz literówki to mój posta byłby strasznie dłuuugii.
sorry, ale Ty jestes troche niedorozwiniety!! To byla z mojej strony tylko prowokacja, taka jakiej Ty uzywasz!
Myślisz, że tego nie wiem :?: :roll: Każdy powód jest dobry, żeby skrytykować kibica MU :twisted:
Grupa powiedziałbym łatwa.
Łatwa bo jest tam Manchester :twisted:
Jedynie Villarreal może zagrozić. Benfica po stracie Trapatoniego i Miguela się nie podniesie
.
Każdy klub może Wam zagrozić :lol:
Koeman to trener jedynie na polską ligę - takie jest moje zdanie.
Koeman na ligę polską to na jaką Ferguson :?: Chyba na albańską :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 12:40

Dawaj moje literówki i błedy bo w internecie tacy ludzi jak ty najbardziej mnie śmiesza nie mają odpowiednich argumentów to czepiają sie błedów albo stylistyki :lol:
Kamilo pisze:Każdy powód jest dobry, żeby skrytykować kibica MU

I co to miało znaczyć szukasz zaczepki :roll:

I znowu odpowiedz mi nędzną ironia bijąca z twoich postów

Już nie robie błedów :?: :twisted:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 sie 2005, 12:51

Dawaj moje literówki i błedy bo w internecie tacy ludzi jak ty najbardziej mnie śmiesza nie mają odpowiednich argumentów to czepiają sie błedów albo stylistyki :lol:
Też się przyczepiłeś do mojego błędu (o skrótach na EuroSporcie) :(
I co to miało znaczyć szukasz zaczepki :roll:

I znowu odpowiedz mi nędzną ironia bijąca z twoich postów

Przepraszam już nie będe :( :twisted: Sprowokowaliście mnie do takich wypowiedzi :D
Już nie robie błedów :?: :twisted:
Szybki kurs ortografii :?: :shock:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 12:59

Koniec OT z mojej strony 8) :? bo to i takl do niczego nie prowadzi szczególnie w rozmowie z tobą

Już w niedzile bardzi cięzki mecz MU z Newcastle na ich terenie :P Ciekawe jak skład wystawi Alex czy znou zaufa i w pierwszej 11 wyjdzie Park :roll: Ja mysle jednak że trio bedzie takie : Roanldo , Rooney , RvN 8) Giggs w ostatnim meczu z Debreczynem nie był do konca w formie i chyba go prędko nie zobaczymy w pierwszy sklądzie :( Za Nevilla na prawa strone pewnie powędruje Brown i to może byc nasz slaby punkt w niedzielnym meczu :roll: To mecz z Newcastle wiec wynik pewnie hokejowy :wink: 2:6 dla MU :twisted:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2195
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 sie 2005, 13:33

DeViL DaM pisze:ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiej
Ale czasem ManU pokazują /najczęściej na Eurosport2/ ;) Nawet sobie ostatnio oglądałam ;) 8)
Kamilo pisze:Każdy powód jest dobry, żeby skrytykować kibica MU
Pozostawię to bez komentarza :P
Kamilo pisze:Łatwa bo jest tam Manchester
Jeśli by było tak jak mówisz - przeciwnicy mogliby na luźie podejść do pojedynków z ManU. A wcale tak nie będzie, bo jednak Diabły są faworytem.
Po co te wzajemne prowokacje? :olaboga:

A teraz odnośnie pojedynku z Newcastle. Może wcale nie być tak łatwo. Arsenal się z nimi dosyć długo męczył. Fakt - głównie zawodziła skuteczność, ale u nas też nie jest z nią tak, jakbyśmy tego chcieli.
Ogólnie jednak ja patrzę na to spotkanie optymistycznie i wydaje mi się, że znów będzie wielkie zwycięstwo [4:1 np. ;)].

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 13:38

Arsenal sie z nimi męczył bo Newcastle grało w jaskini lwa i szybko stracili JJ wiec co mogli zrobić zamurowali bramke a kanonierzy ciagle nacierali :P Napwno Newcastle u siebie bedzie grać bardziej ofensywny futbol i łatwiej ich bedzie pokonać .MUzawsze dobzre sie gra z nimi jakoś lezy nam ta druzyna oby i tym razem tak było 8)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 13:41

jeśli sie nie myle Edwin nie puscil w tym sezonie jeszcze bramki, wiec niech tak pozostanie. moze wreszcie obudzi sie Ruud...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 13:49

Edwin juz 360 minu bez straty gola. Czy Ruud sie obudzi tego nie wiem ale żeby sie naprawde obudził to conajmniej 2 bramki w tym meczu musi stzrelić 8) bo jak załpaie rytm to bedzie walił co mecz po dwie 8) wkońcu najlepszy snajpre Premiership (powiedział zadufany kibc United) :lol:
Ciekawe czy Roy zagra :roll: Ja bym wolał Parka w środku sprubować :P

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 13:52

Ja bym dal Parka na skrzydlo zamiast Giggsa. A w srodku konsekwetnie testowalbym Smitha. Cos mi sie wydaje, ze to wlasnie on moze stac sie godnym nastepca Roya. Waleczny, nie odpuszcza, nie zabiera nogi, biega po calym boisku - za kilka lat moze to byc drugi Roy.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”