dobrze zrozumiales chyba ktos tak powiedzial... ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiejRossi pisze:ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 11:43
dobrze zrozumiales chyba ktos tak powiedzial... ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiejRossi pisze:ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 11:47
No włąsnie mi tez tak sie zdaje ze nie maja praw do pokazywanie Premiership nawet skrótówDeViL DaM pisze:dobrze zrozumiales chyba ktos tak powiedzial... ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiejRossi pisze:ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 26 sie 2005, 11:47
no z premiership w eurogolu tylko wyniki podają, ale jest za to liga francuska, hiszpańska, wloska, portugalskaDeViL DaM pisze:dobrze zrozumiales chyba ktos tak powiedzial... ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiejRossi pisze:ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 11:54
Kamilo pisze:Czasem oglądam lige angielską (przeważnie skróty na Euro Sporcie) zgadzam się, że Heinze zagrał dobry sezon, ale u niektórych widze zbyt dużą euforię. A takiego występku nie moge puścić płazem . Nie oceniema go po jednym turnieju, ale zawodnika klasy światowej cechuje gra na dość równym wysokim poziomie.
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 sie 2005, 11:56
A na Eurosporcie pokazują skróty Premiership?Rossi pisze:No grupa nie jest napewno łatwa bo z ostatniego koszyka wylosowaliśmy najtrudniejsza druzyneAle mecz napewno bedea ciekawe Forlan zawita na Old Trafford
i ładnie bedzie zapierdzielał żeby udowodnić swoją wartość
Pewnie Gary nie zdązy sie wyleczyć na pierwszy mecz w LM
bedzie napewno ciezko
![]()
ps Ktoś móił że ogląda skróty Premiership na Eurosporcie dobrze zrozumiałęm![]()
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 26 sie 2005, 12:25
MarcinGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 sie 2005, 12:30
yyyy pomyliłem się chodziło mi o skróty na dsf. Ostatnio puszczają na Polsacie Sport mecze to też czasem obejże. Jak bym miał Ci zacząć wypominać Twoje pomyłki szczególnie jeśli chodzi o błędy ortograficzne oraz literówki to mój posta byłby strasznie dłuuugii.Rossi pisze:Kamilo pisze:Czasem oglądam lige angielską (przeważnie skróty na Euro Sporcie) zgadzam się, że Heinze zagrał dobry sezon, ale u niektórych widze zbyt dużą euforię. A takiego występku nie moge puścić płazem . Nie oceniema go po jednym turnieju, ale zawodnika klasy światowej cechuje gra na dość równym wysokim poziomie.
To po tych skrótach na Eurosporcie wiesz tyle o Premiership czy masz jeszcze jakieś tajne źródłaWychodzi na to że ty kłamiesz wiec jak z toba mozna rozmwiać
Myślisz, że tego nie wiemsorry, ale Ty jestes troche niedorozwiniety!! To byla z mojej strony tylko prowokacja, taka jakiej Ty uzywasz!
Łatwa bo jest tam ManchesterGrupa powiedziałbym łatwa.
.Jedynie Villarreal może zagrozić. Benfica po stracie Trapatoniego i Miguela się nie podniesie
Koeman na ligę polską to na jaką FergusonKoeman to trener jedynie na polską ligę - takie jest moje zdanie.
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 12:40
Kamilo pisze:Każdy powód jest dobry, żeby skrytykować kibica MU
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 sie 2005, 12:51
Też się przyczepiłeś do mojego błędu (o skrótach na EuroSporcie)Dawaj moje literówki i błedy bo w internecie tacy ludzi jak ty najbardziej mnie śmiesza nie mają odpowiednich argumentów to czepiają sie błedów albo stylistyki![]()
I co to miało znaczyć szukasz zaczepki![]()
I znowu odpowiedz mi nędzną ironia bijąca z twoich postów
Szybki kurs ortografiiJuż nie robie błedów![]()
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 12:59
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 sie 2005, 13:33
Ale czasem ManU pokazują /najczęściej na Eurosport2/DeViL DaM pisze:ale mi sie wydaje ze na eurosporcie nie pokazuja skrotow ligi angielskiej
Pozostawię to bez komentarzaKamilo pisze:Każdy powód jest dobry, żeby skrytykować kibica MU
Jeśli by było tak jak mówisz - przeciwnicy mogliby na luźie podejść do pojedynków z ManU. A wcale tak nie będzie, bo jednak Diabły są faworytem.Kamilo pisze:Łatwa bo jest tam Manchester
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 13:38
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 13:41
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 13:49
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 13:52
romantyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin