Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 13 mar 2007, 19:21
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 13 mar 2007, 20:29
brawo za poprawnosc językowąSero pisze:g u p o t a sie s z e r z y
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 mar 2007, 15:37
Temu panu należy pogratulować konsekwencji w swojej wypowiedzi.Meczetinio pisze:mecz sie skończył 4-3 oczywisciewygrał MU ,mecz tak ja sadziłem ładny duzo kiwek goli (pięknych goli) i słabe krycie przez obrone. Mimo ze Kuszczak wpuscił ta jedna bramke to prawie sięgnał piłki,a trzeba wspomnieć ze był zasłoniety, bycmoze obroniłby ten strzał gdyby widział przeciwnika
.Pomio tego co napisałem mecz był nudny i przysnąłem przy wyniku 4-2
![]()
dobrze że nikt nie dostał kontuzji
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 16 mar 2007, 20:32
Hmm stary jesteś1.Imie: Paweł
2.Wiek: Reczko
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 24 mar 2007, 13:21
Rybak Miecio pisze:Na ryby nie lubię chodzić, chociaż w moim życiu był okres kiedy byłem zachwycony tą dyscypliną sportu(?). Pierwszy raz wybrałem się z wędką o nazwiem Bambus w kolorze zielonym. Tamtego dnia złapałem 70 ryb. Były one zróżnicowane zarówno pod względem masy, długości, jak i gatunku. Podobało mi się to. Później kupiłem sobie także zieloną wędkę. Tylko była podobno lepsza. Na początku owszem sprawdzała się, ale przy którymś wyjściu na ryby kiedy to złapałem tylko jednego okonia w dodatku z wadą kręgosłupa, którego nie chciał zjeść nawet kot, zniechęciłem się. Po kolejnym wyjściu podczas którego nie złapałem żadnej ryby, poplątał mi się kołowrotek i urwał się haczyk *** mnie strzelił. Tak właśnie zakończyła się moja przygoda z wędkarstwem.
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 mar 2007, 22:58
kiedys się drukowało podobizny politykówTomachos pisze:żeby nadrukowac na papierze, takim w rolcecloner pisze:po co Ci moj autograf ?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 mar 2007, 19:40
carlitos pisze:Czy jest możliwość zmiany mojego nicka na "focus"? TAk jestem szerzej znany
eks mod Krzysztof Jarzyna pisze:Nie ma takiej mozliwosci. Musisz rozslawic swojego nowego nicka.
carlitos pisze:Oczekiwałem odpowiedzi od moderatora a nie "frustrata z Madrytu"
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 28 mar 2007, 19:43
carlitos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 mar 2007, 19:46
No to albo jestes jeszcze wiekszy frustratem, albo znasz skromne mozliwosci klubu.carlitos pisze:Dodajmy, że jestem kibicem Atletico.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 28 mar 2007, 19:53
Swoją przepotężną ripostą rozbiłeś mnie w drobny mak. Idę cichutko płakać w kącie. Dodam tylko zanim pójdę pogrążać się odmętach mej rozpaczy, że skromne możliwości Realu Madryt nie mają tu nic do rzeczy. Joł.cloner pisze:No to albo jestes jeszcze wiekszy frustratem, albo znasz skromne mozliwosci klubu.
carlitos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 28 mar 2007, 20:06
Berele Lewartow pisze:Jak wiadomo, cloner juz osiągnął ostateczną formę, a jego najgroźniejszym atakiem jest- lincz intelektualny, dzięki jego użyciu cloner śmiało sięga po kolejne cele,aktualnie na wyciągniecie ręki ma nową rangę - "mój mozg dostał bana".cloner pisze:Ja pozostaje soba![]()
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 mar 2007, 15:47
Wydało się, że Wisłaków do sezonu przygotowywał duet Oleksy-Nawałkapiwus pisze:Jedynie należy mieć nadzieję, że Brożek ostatnio dużo czyta, odświeża umysł i [k****] będzie jak brzytwa Laughing.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 kwie 2007, 17:19
ta dzisiejsza młodzieżMoofasa w temacie 'Kuba Wojewódzki' pisze:Chociaż ostatnio z jego ziomów był, Rojek (czy jak ma ten z Wików?) i odcinek był nie najlepszy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 01 kwie 2007, 17:26
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 02 kwie 2007, 7:15
Krzysztof Jarzyna pisze:Jaktam chlopaki? Co slychac w naszej Barcelonce?
Co myslicie o transferach po sezonie? Mysle, ze trzeba sprowadzic C.Ronaldo, A.Robbena, R.Quaresme, D.Alvesa, M.Janoszke, F.Lamparda i G.Z.Y.H. Querosemande (taki 7letni talent z Ugandy, widzialem na youtubie kompile, wymiata kolo!). Wtedy moj sklad bedzie wygladal tak:
--------V.Valdes(najlepszy bramkarz na swiecie)-----------
------D.Alves----C.Puyol-----L.Thuram-------G.Z.Y.H. Querosemande----
----------------------Motta-----------------
-------F.Lampard (Deco)-------- Xavi (G.Z.Y.H. Querosemande)-------
----Messi(C.Ronaldo(G.Z.Y.H. Querosemande))-----Dinho(A.Robben)---
------------------------M.Janoszka(Eto'o)--------------
Visca el Barca!
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio