AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 122

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 14 maja 2006, 18:58

*_Zaza_* pisze:Bartek widziałeś transparenty na trybunach innych stadionów Calcio ? Ładnie im jadą Ten na Luigi Ferrarisa dobry

Lucek jak teraz Biografie wyda to będzie miał nakład taki, że drukarnie nie wydolą :lol:
*_Zaza_* pisze:Berlusconi podsumował sezon wymownie I zacznie działać by oszustów rozliczyć Teraz ciekawe co będzie ciekawsze - mercato czy Juvegate

A może to i to? Juvegate? Nie złe ja słyszałem troszke inne hasła :lol:

Nie wiem czy Silvio się bał uderzenia Marcio Amoroso ale oczy zasłonił a ten perfekcyjnie wpakował ją do bramki :smoke:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 maja 2006, 19:03

Łysy poraz kolejny dał do zrozumienia Szewie że go nie sprzeda i jeszcze raz prosi aby pozostał w Milanie. Chce go podpuścić mówiąć że najbardziej pamięta się tych piłkarzy którzy kończą kariere w klubie w którym osiągali sukcesy i ma sporo racji.
Kibice również ładnie się zachowali, mam nadzieje że Szewa zmięknie a raczej jego żona bo on już jest mięki co widać na zdjęciu. Jestem pewien że gdy dojdzie do najgorszego czyli ogłoszenia że odchodzi to będzie płakał jak my wszyscy :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2006, 19:11

Już lepiej niech on zniknie z świata Calcio. Bo ostatnie dwie kolejki kibic mu pokazali co o nim myślą :wink: I to wszędzie. Biografia była by dobra bo by dała pomysły na nowe transperety :wink:

Może "i to, i to" - to w sumie zależy dla kogo :roll: Mercato działa od 4 miesiecy teraz, krroczy na pełne obrony :wink: Ale mam nadzieje że prokuratura tez będzie działać na pełnych obrotach.

Wiesz może sie bał. W sumie ja mu sie nie dziwie :wink: Ale podobał mi sie ten gest. Był na murawie Kaka' był Gila czy Pirlo a Oni wyznaczyli Brazylijczyka do "11" tego sie nie spodziewałem naprawde. Tym bardzie że to karny decydujący o wygranej i w 90 minucie. Ale z drugiej strony pokazali mu za ma zaufanie.

Hunter widziałeś Borriello ? bang ! bang ! 3 dla Treviso :) :!: ładnie sie do głowy złożył. Nie dawno [w popszedniej kolejce ?] Foggie dwie bramki - w tej samej Nicola Pozzi też dwie bramki teraz Marco razy dwa. Młodzi działaja i to nie na zalpeczu :]

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 14 maja 2006, 19:26

I jestesmy drudzy.Na razie :)

Niestety moglem ogladac tylko ostatnie 15 minut drugiej polowy wiec nie wypowiem sie o pierwszym karnym ale redaktor Lipinski stwierdzil ze to byl blad sedziego :wink: Drugi karny jak najbardziej sluszny no i niesamowity Amoroso :P

Karny po rece Nesty?Ja nie pan Witek ale jeden sedzia trzy opinie.Niektorzy by gwizdneli a niektorzy nie.Nie przyznanie karnego Romie po tej rece chyba nie bylo bledem arbitra.

Dziekuje Milanowi za ten sezon.Nic nie wygrali ale i tak jestem z nich dumny.Przekonalem sie do paru osob w moim ukochanym klubie :wink:
Jeszcze bedzie czas na szersze omowienie zakonczonych rozgrywek i analizy.Szczegolnie po wyrokach sadu sportowego.

Szewa na Curwie?Dla niego to nic nowego.On co noc na niej jest.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2006, 19:51

Masz racje Chłopaczek podobnie jak Pacynka. Można się czepiać ale trzeba być zadowolonym bo grali tak jak chcemy. Tym bardzie jak sie okazał że jest jak jest :roll: Po pewnych gracz sie przekonaliśmy [chyba wiem o kim "mówisz] a inny odchodzą :? Jaapa już nie zobaczymy w oficjalnym spotkaniu Rossonerich - Grazie Jaap :!: Grazie co do innych gracz to sie okaże. Na podsumowanie przyjdzie czas, jest co podsumowac. Zreszta ją lubie liczby a tych tez jest troche :)

Grazie Jaap :!: Stam Wyjadkowy :wink:
Obrazek

P.S.
Ej koleś mi mówie że Milko powiedział coś takiego cytat "(..) i Giuliano Giannichedda chyba jeden z najlepszy transferów w lidze"

:? :rotfl2: To prawda ? bo chyba czas zrezygnować z Canal + :lol: co oni biorą ? Jak na najbliższy sezon nie zmieni sie to to ja nie wiem :? Lipinski na Eurosport 2 komentuje Serie B to tam już zostanie może :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 maja 2006, 20:07

*_Zaza_* pisze:"(..) i Giuliano Giannichedda chyba jeden z najlepszy transferów w lidze"

Nie powiedzial tak :? Powiedzial, ze to byl jeden z lepszych transferow Juve w tym roku i choc GG przyszedl w cieniu Vieiry to godnie go zastepuje.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 maja 2006, 20:46

Aaaa to troche zmienia postać rzeczy - "lepszych transferow Juve" :wink: To przepraszam ja zostałem w błąd wprowadzony. Ale hmm wiesz Bagg też za kolorowo. Bo jak on uważa że GG to jeden lepszy to jak właśnie ocenia Vieire ? [tym bardzie że nie było ich 15 a tak to zabrzmiało :wink:] Ale to jego sprawa. Co innego jak by powiedział o całej lidze. :wink:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 maja 2006, 21:09

Chlopaczek pisze:
Szewa na Curwie?Dla niego to nic nowego.On co noc na niej jest.
:rotfl2: :roftl3: :mike: :haha: :spoko:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 16:17

Panie i Panowie może nie wiele to zmienie ale warto spróbować :) Bo jeszcze nic nie jest wiadomo Wpisujcie się :!: Delegacja pilka.pl już sie wpisała :) Czas na Was :!: :twisted:

Księga wpisów :wink:

Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 maja 2006, 17:07

Wpisalem sie ale to nic nie da bo dochodza bardzo niepokojace wiesci.

W dzisiejszym studiu sportowym Carlo Pellegatti dziennikarz ktory jest "bardzo blisko" z pilkarzami i ogolnie ma doskonaly wglad w sprawy klubu mial podobno powiedziec co nastepuje:

- potwierdzil ze Andij odchodzi i mimo wczorajszych oznak uwielbienia i oddania fanow na Curva Sud Shevchenko nie zmienil zdania.

- nastepca Shevchenki ma byc Henry.Wszystko podobno juz jest dogadanie i zostanie ogloszone po srodkowym finale (albo tuz po MS).Henryk bedzie zarabial tyle ile Szewa u nas czyli 5 mil euro.

- do Milanu przejdzie rowniez Gallas ktory musi tylko przejsc testy medyczne

- Milan otrzyma za Shevchenke nie mniej niz 45 mil euro.

- Shevchenko w Chelsea dostanie 10 mil euro za sezon.

- Szewa bedzie mial drugiego potomka i Kristen nalegala zeby przeniesc sie do Anglii.

Obawiam sie ze nic tego nie zmieni :/

Dopoki dopoty nie ma oficjalnego komunikaty ciagle w to nie wierze.

Zostan z nami Andrij :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 17:12

:shock: 10mln

Nie rozumiem jednego... czemu ciąża ma wpływ na przeprowadzke do Londynu :? Jestem przekonany że to co jest tam Milan może zapewnić Szewie i jego rodzinie tutaj. No chyba że Kristen chce Big Bena.

Henry jest to napewno jakiegoś rodzaju pocieszenie ale nie wierze że to takie proste i już jest u nas ...

SZEWA na zawsze rossonero. :!: Przemyśl to :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 17:22

Chlopaczek pisze:- Szewa bedzie mial drugiego potomka i Kristen nalegala zeby przeniesc sie do Anglii.

hmmm czyli to niby tak sprawa wygląda ... No prosze tego nie braliśmy pod uwage :roll: To stawia troche inaczej cała sytuacje. Ale nie znacznie ...

Henry ? po finale ? Heniu to mistrz :] Ale też Kanonier w krwi i kości wiec chyba bardzie to zmyła... bo bardzo w to wątpie. Na temat kasy czy Gallasa nie ma co spekulować bo i tak nikt z nas prawdy nie pozna. Kurna nie ciekawie to wyglada :?

A jaki to był program ? podaj mi nazwe i namiar ? możesz ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 maja 2006, 17:28

Popoludniowe studio sportowe.Tyle wiem nawet nie wiem na jakim kanale.

Drugie dziecko dla mnie niewiele zmienia.W Mediolanie na pewno sa dobre szkoly angielskojezyczne.
Mam nadzieje ze ta suka dostanie przewleklej migreny w Londynie z powodu ciaglych zmian pogody i deszczowej aury.Jeszcze zateskni za cieplutka Italia.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 maja 2006, 17:36

Sam nie wiem co o tym sądzić. Uszanuje jego każda decyzje - jaka by nie było. Bo nigdy nie zapomne co dla nas zrobił. Jaka stratą będzie dla naszego sezpołu ten transfer - wiemy doskonale. I prosze nie piście że przyjdzie ktoś na Shevy miejsce bo to nie to samo. Choć nie wątpie że Łysy kupi Wielkiego napada. Kuzwa pomyśleć że przez 3 lata każdą taka plote switowałem :lol: i nadal bym tak kwitował gdyby nie ta konferencja :?

Trzeba napisać petycje do Łysego by teraz szukał kawalerów :roll:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 maja 2006, 17:42

Zaza Szewa był kawalerem :P Trzeba dodać haczyk do kontraktów że zabrania się małżeństwa :P

Szewy nikt nie zastąpi bo nie ma takiego drugiego napastnika który posiada takie same walory. Najbardziej jednak wkurza mnie to że taka Chelsea, klub bez tradycji za swą brudną kase pozyska takiego napastnika który będzie dla nich strzelał. Nie moge go sobie wyobrazić w niebieskiej koszulce Chelsea. :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”