Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 122

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 cze 2011, 1:36

Magnum pisze:Czy Merida pozostanie w klubie na następny sezon? Jak wygląda jego sytuacja? PYtam, bo mam do niego słabość, bardzo go lubibłem gdy grał w Arsenalu i chciałbym się dowiedzieć, jak sobie radzi - a wiem, że nie najlepiej, więc che wiedziec cos wiecej. :)
No coz,pewnie zostanie,bo nie ma na niego chetnych :P A tak na serio to chyba mial jakis cichy konflikt z QSF w koncowce sezonu,bo nie gral prawie w ogole,ba,czesto siedzial nawet na trybunach :!: Teraz ma przyjsc kilku nowych graczy,trener,byc moze zmieni sie ustawienie... Bardzo jestem ciekaw czy Fran da sobie rade :think:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 04 cze 2011, 1:43

Rade pewnie dalby,o ile dostanie szanse.A chlopak przeciez ma potencjal.Wszystko zalezy od tego,jaki trener przyjdzie,z jaka koncepcja na gre,i co bedzie ze skladem,skoro szykuje nam sie tyle transferow :?:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 cze 2011, 1:49

mzatlanta pisze:Rade pewnie dalby,o ile dostanie szanse.A chlopak przeciez ma potencjal.Wszystko zalezy od tego,jaki trener przyjdzie,z jaka koncepcja na gre,i co bedzie ze skladem,skoro szykuje nam sie tyle transferow :?:
Ewentualny transfer Piattiego bardzo skomplikowalby mu zycie szczerze mowiac... Na lewe skrzydlo - Reyes i Piatti,na prawe Salvio i Juanfran. Fran bylby raczej trzeci w kolejce tu i tu,no chyba,ze powalczylby o miejsce ofensywnego pomocnika,ale to rowniez zalezaloby od taktyki obranej przez nowego coacha. W 4-4-2 mialby przesrane :P

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 04 cze 2011, 1:58

Racja.Tym bardziej szkoda,bo gra naprawde fajnie,a od QSF nie dostal tak naprawde szansy,w ogole zawsze szkoda,jak sie kupi jakiegos utalentowanego zawodnika,a potem nie korzysta z niego...No coz,jesli nie pasuje do koncepcji gry,to warto sie zastanowic wczesniej,zanim sie kogos kupi :wink:
Szkoda mi go,a jednoczesnie jat tu wzgardzic Piattim,gdyby jednak mial byc nasz :?: W ogole troche mnie dziwi ta ilosc transferow w tak krotkim czasie,bo przeciez nie wiemy,jaki trener przyjdzie,nakupujemy zawodnikow i powiemy temu komus:masz i zrob cos z tego :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 cze 2011, 13:40

Wszystko fajnie i wydaje się to wiarygodne, bo nie od dziś wiadomo, że Barcelona chce Rossiego. Jest jednak coś dziwnego - wypływająca z artykułu argumentacja. Kun miałby być zagrożeniem dla Messiego jako największej gwiazdy (bla bla bla) i gadanie o agentach tj. przywołanie Raioli (bla bla bla). Kto jest agentem Kuna?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 cze 2011, 14:11

http://www.transfermarkt.co.uk/en/t21pl ... _1313.html

Myślę, że nie chodzi konkretnie o agenta lecz o Diego. Im dalej Maradona od Barcelony tym lepiej.

Zresztą chyba nie to jest najistotniejsze. Napisane jest "Mister docenia zalety Kuna, uznaje jednak, iż piłkarz o jego profilu nie jest potrzebny Dumie Katalonii w kolejnym sezonie." i to wystarczy.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 05 cze 2011, 0:38

Aha.czyli jednak byly rozmowy z Barca nt.Kuna :wink: Dla mnie jasne jest,ze Guardiola nie chce Aguero,przeciez nigdy nie wyrazali checi pozyskania go.Dlatego tez pisalam,ze wyglada to tak,jakbysmy chcieli Kuna na sile komus wcisnac...Bo on chce zostac w Hiszpanii etc.,a do Realu wiadomo,nie chca go dac,wiec najlepiej do Barcelony,bo przeciez do gorszego klubu nie pojdziew :roll: Cala ta sprawa z Kunem zaczyna mi sie coraz mniej podobac,ale Argentynczyk sam jest sobie winien,narobil zamieszania,bo mu sie wydawalo,ze kazdy bedzie chcial go miec u siebie,wiec hulaj dusza,piekla nie ma :lol: I jeszcze wymagania,ze koniecznie w Hiszpanii.A tymczasem moze skonczyc sie tak,ze wbrew wlasnym checiom bedzie musial zostac,gdzie jest...Oczywiscie nikt plakac nie bedzie,gybysmy mieli zatrzymac swojego czolowego zawodnika,ale wiadomo jak to jest,jak pilkarz musi grac tam,gdzie nie chce a w dodatku nagrabil sobie u kibicow :?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 05 cze 2011, 0:49

Z Aguero jest teraz jak z wielka kupa w sedesie. Niby wystarczy pocagnac za spluczke...ale problem jednak zostaje :lol: Nie denerwuj sie mzatlanta - czeka nas jeszcze dlugie kilka miesiecy gadania pierdol i wkurzania sie... Trzeba to przyjac ze spokojem (browarka polecam :mrgreen: ) :wink:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 05 cze 2011, 1:00

Slusznie,ostatnio mi Tyskie zasmakowalo :P Bo wkurza mnie to wszystko,cholera jasna,i wcale nie mam jakos pretensji do dziennikarzy,to Kun na wlasne zyczenie narobil calego tego zamieszania,i co dobrego z tego wyniklo :?: nigdy jakos za nim nie przepadalam,ale jako pilkarz jest swietny no i jak by nie bylo,potrzebny druzynie.b.mi zalezalo,zeby zostal w klubie,ale teraz to juz nie wiem...

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2322
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 cze 2011, 2:24

Na to stać Meridę ;)

A gdy grał to grał na boku pomocy czy w środku?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 cze 2011, 13:13

Obrazek

Nike pozamiatało przed nowym sezonem ze wszystkimi strojami w paski. Przecież ten wzór wygląda beznadziejnie. :lol: Aczkolwiek w przypadku Atletico i tak lepiej niż u kilku innych klubów. Teraz już rozumiem Kuna, pewnie zobaczył projekt strojów na nowy sezon i powiedział, że on w czymś takim grać nie zamierza. :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 cze 2011, 14:04

Nie no w przypadku Atletico wygląda to nawet całkiem nieźle IMO :P Widziałem gorsze wersje z czego przynajmniej jedną będę oglądał regularnie w przyszłym sezonie.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 05 cze 2011, 14:09

nike nie jest w formie ostatnio, ale i tak bije na glowe trzypaskowe szmatki adidasowe. mnie najbardziej podobaja sie koszulki repu anglii

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 cze 2011, 14:17

Wiadomo miguel, w końcu w Adidasie gra ten niedobry Real. :(

Teraz widzę, że ludzie w komciach na Marce piszą, że ta koszulka nie będzie tak wyglądać, bo od nowego sezonu Kia nie będzie już sponsorem Atletico. Nawet nie wiedziałem o tym. Doktorku wiadomo Ci coś na temat nowego sponsora? :)
Ostatnio zmieniony 05 cze 2011, 14:18 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”