Real Madryt (zbiorczy) - Strona 122

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 sie 2005, 16:43

Zidane wrocil do reprezentacji Francji i strzelil gola. Nie wiem po co odchodzil od reprezentacji jak umie jeszcze dobrze grac w pilke i jest kluczowym zawodnikiem Realu.

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 18 sie 2005, 17:16

Nie dosc ze jest kluczowym zawodnikiem Realu, to dodatkowo w powrocie do repry pokazal ze dalej potrafi ja prowadzic jak wodz. Halla Zizou, wczoraj nie dosc ze byl w prawie kazdym kwadracie boiska, rozgrywal i szukal gry to jeszcze strzelil bramke. Znow pokazal klase, rowna tylko jemu, w porownaniu do innych kogutow. Choc i tak ten mecz nie byl w jego wykonaniu porywajacy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 sie 2005, 17:29

Ten gol tez nie był jakiś przepiękny, stary Zizou umie się ustawić przy rzucie rożnym i dlatego gola strzelił - wie gdzie piłka moze spaść.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 18 sie 2005, 17:58

Nawet niezły występ innych zawodników Realu ( samobój Garcii nie bł z jego winy Vicente zaczął kiwac na lewym skrzydle i piłka niefortunnie odbiła sie od Pablo.Całkiem dobry mecz Raula widać że forma stopniowo rośnie u niego.Zidane udowodnił co oznacza jego osoba dla Francji choć może przeciwnik nie był wymagający to już była inna gra Trójkolorowych.Zdziwił mnie za to słąby występ Ronaldo który nic nie pokazał w meczu z Chorwacją.Robinho choć wszedł w drugiej cześci meczu pokazał się z łądnej strony paroma akcjami i świetnymi zwodami

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 18 sie 2005, 18:14

Całkiem dobry mecz Raula widać że forma stopniowo rośnie u niego
Forma rosnie dlatego ze Raul wkoncu zauwazyl ze grajac na takim poziomie jaki zaprezentowal w poprzednim sezonie stracil by swoja pozycje w Realu i w Repezentacji.

A Ronaldo jak to Ronaldo, raz lepiej raz gorzej. Czasami jak patrze na jego gre to mi sie chce smiac, innym razem go podziwiam. Taki zmienny pilkarz. Nie powinno tak byc, ale on chyba sie stara. Ja przynajmiej mam takie wrazenie. Co do innych pilkarzy Realu to czeba przyznac ze Ivan Helguera zagral slaby mecz, tak samo jak Salgado.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 18 sie 2005, 19:42

ze wczorajszych meczów reprezentacyjnych najbardziej cieszy sie (oczywiście z graczy realu) zizou i gravesen.

Zizou zaliczył wielki powrót okraszając go bramką. (przypominam że dokładnie 11 lat temu zidane debiutował w reprezentacji strzelając dwie bramki)

Gravesen pokonał wraz ze swoją reprezentacją Anglie. jest to powód do chwały ponieważ anglicy dawno aż tak nie przegrali.

POZDRO

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 sie 2005, 16:10

Ciekawe czy wytrzyma caly sezon bo spory wodospad z niego plynie :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sie 2005, 16:27

Mi się wydaje że to ejst już ostatni sezon wielkiego Zizou. W tym sezonie będzie grywal już mniej meczy tak jak sam zresztą powiedzial że woli grac mniej a na wysokim poziomie niz duzo i przeplatac dobre wystepy zezłymi.

Zostało 10 dni okienka transferowego. A nadal nie mamy obrońcy środkowego. Mam andzieje ze po odejściu Owena kogoś zakupia, oby zdąrzyli :wink:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 17:59

Jeśli wogóle Owen odejdzie :)

A co do Zizou to w sumie mam odmienne zdanie. Wg. mnie Zizou pociągnie jescze 2 lata na swoim poziomie. Jak napisał Figo11, Zizou powiedział, że bęzdie grał mniej meczy tylko czemu w takim razia wracał do repry :p

I tak jest dla mnie najlepsym rozgrywającym, którego mialem przyjemnosc ogladac.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sie 2005, 18:40

Zizou będzie gral mniej meczu za niego będzie wchodzil na Mediapunta Raul lub Julio Baptista. Jest jeszcze Robinho który by tam świetnie pasowal ale dla niego chyba szykuje się pozycja w ataku...Wraca do repry tak samo jak Figo, Figo wrocił bo chciał grać u nas siedzial w reprze byl jest liderem. Zizou po powrocie tez jest liderem druzyny. Jak Zizou powiedzial ze gdy grał tu i tu czyli Real i FRA, grał lepiej...oby to się sprawdziło. A Owen niech odejdzie bo szkoda mi go jest za dobry na ławke, niech wraca do Liverpoolu...

7MaTy7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 21 sie 2005, 18:55

FIELDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mozliwe. Fan KoRna - Madrista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybiersz się moze na koncert Twojej ulubionej kapelki??
Ja już nie mogę sie doczekać tak jak startu Primera Division!!!!!!!!!!!!!!
POZDRO!!!

HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 sie 2005, 18:57

7MaTy7 pisze:FIELDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mozliwe. Fan KoRna - Madrista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wybiersz się moze na koncert Twojej ulubionej kapelki??
Ja już nie mogę sie doczekać tak jak startu Primera Division!!!!!!!!!!!!!!
POZDRO!!!

HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko się nie posikaj...

7MaTy7
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7MaTy7 » 21 sie 2005, 18:59

Będe próbował trafić w ciebie!!!

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 21 sie 2005, 19:39

Zobaczymy jak to będzie... jednak Zizou to dla mnie postać legenda i to grająca ;)

Figo11 pisze: Jak Zizou powiedzial ze gdy grał tu i tu czyli Real i FRA, grał lepiej...oby to się sprawdziło.
Również mam taką nadzieje a także ze Zizou będzie nas czarować jescze przynajmniej przez pare ładnych lat. Real może na tym tylko skorzystać tak jak i repra Francji.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sie 2005, 23:42

Santos prowadzi po 30' 4:0 z Figueirense. Drugiego i czwartego gola zdobył Robinho, który jeśli dostanie dziś zolta kartke juz w czwartek stanie się graczem Blancos :lol:Oba gole z rzutów karnych. Mimo to bardzo cieszą i żegna się w pięknym stylu z Brazylijską publicznością :)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”