Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 01 lip 2010, 15:15
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lip 2010, 15:16
Mam tak samoVianuch pisze:A Di Maria jak dla mnie to nieporozumienie
ale tutaj już zupełnie przeciwnieVianuch pisze:mam nadzieję, że da mi powody do zmiany zdania
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 01 lip 2010, 15:22
Nie. Podejrzewam, że skończy się na tym, że Real rzuci w końcu te 30 mln i Brazylijczyk bedzie nasz. Pomysł z oddawaniem Alonso jest tak absurdalny, że nawet nie chce mi się tego tego tłumaczyć.krzychu212 pisze:Teraz mam takie pytanie, czy to info z wymianą Maicon za Alonso + kasa jest prawdopodobne?
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 lip 2010, 15:25
Lahm jest lepszy od Ramosa.cru pisze:Wymien mi lepszego prawego obronce od trojki Maicon, Ramos, Alves, a jesli nie potrafisz to nie odzywaj sie wiecej i nie pisz bzdur, ew. wracaj do swoich Grygerow i innych Zebinek, i ambitnej walki o 6 miejsce w serie a.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lip 2010, 15:26
a widziałeś co wyprawiał Ivanoviccru pisze:Wymien mi lepszego prawego obronce od trojki Maicon, Ramos, Alves, a jesli nie potrafisz to nie odzywaj sie wiecej i nie pisz bzdur, ew. wracaj do swoich Grygerow i innych Zebinek, i ambitnej walki o 6 miejsce w serie a.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 01 lip 2010, 15:40
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lip 2010, 15:49
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lip 2010, 15:51
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lip 2010, 15:59
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 lip 2010, 16:06
Ale ja nie piszę, że jest wybitny. Piszę, że jest lepszy od Ramosa. I nawet sięganie napastnikowi do klaty nie musi tego przekreślać co jako fan drużyny, w której grał jeden z najlepszych lewych obrońców w nowożytnego futbolu, który od Lahma był chyba nawet niższy.RealFan pisze:Philipp "sięgam napastnikowi do klaty" Lahm jest fajny przede wszystkim ze względu na wszechstronność i grę do przodu, ale wybitnym obrońcą wcale nie jest.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lip 2010, 16:08
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 01 lip 2010, 16:18
I tak się stanie, jeśli Brazylia wygra mundial.RealFan pisze:mógłby nawet dostać Złotą Piłkę i najlepszego piłkarza roku FIFA. Zasłużył sobie.
BenfikiViancuh pisze:Benficy
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lip 2010, 16:20
Czemu nietrafiony? To bardzo dobry argument. Ramos w Serie A byłby po Maiconie najlepszym prawym obrońcą, a na stoperze lepszych byłoby również niewielu. Zapierałbyś się w jego obronie rękami i nogami, a tak Jarzinho czasem sobie coś pobrzdęka i opinia w świat idzie.maciek_88 pisze:W Juventusie lepszym prawym obrońcą od tego co mamy byłby 34-letni Michał Żewłakow, więc tutaj argument nietrafiony.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 01 lip 2010, 16:24
Zamiast Lahm wstaw R.Carlos i zastanów się jakie bzdury wypisujesz (odnośnie 'sięgam do klaty').Niemiec to czołówka bocznych obrońców w Europie.Ramos?Również,ale ilość błędów jakie popełnia w reprezentacji i klubie zdecydowanie go dyskredytują jako top3.Myślisz,że dlaczego Mourinho,a wcześniej Capello przestawiają go na środek?Bo jest 3 prawym obrońcą świata?Aha...Philipp "sięgam napastnikowi do klaty" Lahm jest fajny przede wszystkim ze względu na wszechstronność i grę do przodu, ale wybitnym obrońcą wcale nie jest.
ekhm...nie mierz wszystkich swoją miarą.To,że ktoś nie gra w wielkim klubie nie oznacza,że jest słabym zawodnikiem.W ogóle Szachtar jest bardzo silny kadrowo.Idąc twoim tokiem rozumowania taki Elano jest słaby,Ilsinho to też cienias...w ostatnim roku widział na oczy 3 razy
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 01 lip 2010, 16:29
Bo sam chce tam grać? W minionym sezonie również kilka spotkań na tej pozycji rozegrał, a gralby jeszcze wiecej gdyby nie fakt, że bez niego zostaje nam jeden boczny obrońca - Arbeloa.MazurXIII pisze:Myślisz,że dlaczego Mourinho,a wcześniej Capello przestawiają go na środek?
wianuch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio