Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 mar 2013, 19:58
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 mar 2013, 20:04
Nie kumam. Co on takiego tam zrobil ?bartbuks pisze:Pierwsza czerwona kartka w karierze Seedorfa. Ponoć ma za nią pauzować 12 spotkań.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 mar 2013, 20:32
Sedzia przed meczem musial wziac dobry towar. Seedorf mial zostac zmieniony, wiec tak jak nakazuja przepisy, udal sie w kierunku lawki rezerwowych. Nie wiedziec czemu glowny nakazal mu zejscie po przeciwnej stronie boiska. Clarence nie posluchal no i dostal 2x zoltko.Dr.Football1 pisze:Nie kumam. Co on takiego tam zrobil ?bartbuks pisze:Pierwsza czerwona kartka w karierze Seedorfa. Ponoć ma za nią pauzować 12 spotkań.
arek_ahig

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 mar 2013, 11:52
League
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 mar 2013, 14:37
Wrzucałem już 3 dni temuLeague pisze:
fani bundesligi oglądać!.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 mar 2013, 15:58
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 mar 2013, 16:15
masacra pisze:http://www.sport.pl/mundial2014/1,12835 ... oxSportTxt
Tak czytam to raz, drugi i trzeci i się zastanawiam gdzie kur... tam ten rasizm?
Problemy z rozumieniem tekstu?'Rozpalcie ognisko, rozpalcie ognisko, umieśćcie w nim Rio i Antona i niech się k.... pali' - mieli intonować angielscy fani podczas wyjazdowego meczu z San Marino, wygranego przez Anglików 8:0.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 mar 2013, 16:16
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 29 mar 2013, 16:26
Z tym, że nie śpiewali, oboje są biali. A jak śpiewają o paleniu dwóch czarnoskórych to chyba jest jednak rasizm, co?masacra pisze:A jakby tak spiewali dajmy na to o Roo i Hartcie? TO dalej byłby rasizm czy zwykłe burackie obrażanie?
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 29 mar 2013, 16:28
Z tym, że nie śpiewali, oboje są biali. A jak śpiewają o paleniu dwóch czarnoskórych to chyba jest jednak rasizm, co?
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 mar 2013, 16:30
Wycieczki osobiste to jakiś konik fanów MU czy o co cho? NIe to, żeby mi to jakoś przeszkadzało, bo po parunastu latach poruszania się w necie przywykłem do różnej maści mocarzy klawiatury. Tak z ciekawości się pytam. Bo z tego co udało mi się przyuważyć, kibice innych drużyn jakoś częściej się z tych hamują.a poziomem ostatnio dorównujesz Daaaaaaaamianowi
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 mar 2013, 17:35
Gdyby byli biali to byłoby zwykłe wyzywanie, są czarni to absolutnie to jest nie chamskie przyśpiewki lecz rasizm.Arwin pisze:Z tym, że nie śpiewali, oboje są biali. A jak śpiewają o paleniu dwóch czarnoskórych to chyba jest jednak rasizm, co?masacra pisze:A jakby tak spiewali dajmy na to o Roo i Hartcie? TO dalej byłby rasizm czy zwykłe burackie obrażanie?
Jezu, masacra miałem Cię za porządnego usera z którym można podyskutować, a poziomem ostatnio dorównujesz Daaaaaaaamianowi
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 mar 2013, 17:39
Europa: Chorwacja, Anglia, Francja, Grecja, Portugalia, Hiszpania, Turcja (gospodarz)
Afryka: Egipt, Ghana, Mali, Nigeria
Ameryka Południowa: Chile, Kolumbia, Paragwaj, Urugwaj
Ameryka Północna, Środkowa i Karaiby (CONCACAF): Kuba, Salwador, Meksyk, Stany Zjednoczone
Azja: Australia, Irak, Korea Południowa, Uzbekistan
Oceania: Nowa Zelandia
emdżej
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio