Micho jako obronca
PS. Wczoraj zapomnialem poprawic Akarina [jak zwykle sie myli
PS2.
Kod: Zaznacz cały
wiecie co mogliśmy takiej kupić prawego pomocnika. Sosa kosztował 10 mln a Jeleń ze 3 mln by kosztował. A jest lepszy od Odonkora!Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 12:28
Kod: Zaznacz cały
wiecie co mogliśmy takiej kupić prawego pomocnika. Sosa kosztował 10 mln a Jeleń ze 3 mln by kosztował. A jest lepszy od Odonkora!olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 mar 2007, 12:38
ale mimo wszytko lepiej niż Belgolson pisze:chociaz chcialbym zaznaczyc, ze Lucio ostatnimi czasy tez nie gra dobrze
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 13:36
Teraz jest na odwrot. Jednak na jesien van Buyten gral o niebo lepiej niz Lucio, obecnie ta roznica nie jest az tak wielka.Akarin pisze:A, że Buyten dobrze grał w pierwszej części sezonu to wiem, prezentował się dobrze, znacznie lepiej niz Lucio, teraz jest na odwrót
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 mar 2007, 13:45
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 04 mar 2007, 13:47
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 14:36
To jest u jeszcze jakis inny? Ebi zmieniasz podejscieEbi pisze:To dopiero początek unormowania formy i nie ma co wpadać w szał radości jak np. olson.
Jakiego Philipa? Tak sie akurat sklada, ze blad przy pierwszej bramce dla Herthy popelnil Lucio. Bo to wlasnie Brazylijczyk przekazal krycie Gimeneza Lahmowi, a sam obstawial powietrze.przembal pisze:ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 04 mar 2007, 15:37
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 mar 2007, 15:52
wiem, wiem, że nazywa się Semlerolson pisze:Wczoraj zapomnialem poprawic Akarina [jak zwykle sie myli ]- Semler oczywiscie, nie jakis Samler .
nie wiem, ale ja wieszałem psy na Ivanovie, który odwizdał karnego z kapelusza. A w rewanżu psy wieszałem na Magath'cieolson pisze:Czy tutaj tez wszyscy wieszali psy na Ismaelu
przembal pisze:"dlaczego nie asekuruje lahma w pojedynkach glowkowych?? przes to tracimy mase bramek lucio tez za to powinien dostac ochrzan ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa"
ja cię nie rozumiem, serio, nie żebym kłamał, ale nie rozumiem, Lahm ma wygrywać główki, a Buyten z Lucio asekurować, jakby nie wygrał?przembal pisze:pierwszy cytat - lucio tez zawala ale to daniel gra blizej lahma przy stalych fragmentach to nie pierwsza taka bramka ktora tak tracimy
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 04 mar 2007, 17:03
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 17:07
Yhy, jasne, tak se tlumaczAkarin pisze: wiem, wiem, że nazywa się Semler [...] Samler miałem zmienić na Semler ale mi się nie chciało, wolałem mecz oglądać
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 mar 2007, 17:25
nie chesz, nie wierzolson pisze:Yhy, jasne, tak se tlumacz .
niech wracają do innych klubówolson pisze:Tez jest nagonka na Belga i juz szukaja zastepstw na jego miejsce. Teksty w stylu: 'Trzeba bylo wziac Mertesackera badz Kompany'ego' sa na porzadku dziennym. Pokemony dosiegnely juz chyba kregow kibicow Bayernu
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 04 mar 2007, 17:30
ja bylem jednym z tych kibicow...do tej pory jego i Lize obwiniam w najwiekszym stopniu o tamta porazke...oczywiscie napastnicy nie strzelali, a pomocnicy nie podowali, ale tak czy siak tak katastrofalne bledy nie powinny sie przydazac...olson pisze:Nie wiem, nie bylo mnie w poprzednim sezonie tutaj na forum, ale jestem ciekawy opinii 'kibicow Bayernu' po przegranym meczu 2. rundy CL w Mediolanie. Czy tutaj tez wszyscy wieszali psy na Ismaelu?
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 mar 2007, 17:33
Co do Kopany'ego to zaraz po jego przyjściu do HSV zacząłem żałować, że to nie jego Bayern sprowadził, bo był tańszy, młodszy, może nawet lepszy?olson pisze:przembal nie jest jeszcze chyba do konca zorientowany na forum. Wiesz, sporo dzialow, duzo tematow, mnostwo uzytkownikow etc. Moze takze nerwowosc mu sie udziela. Za cholere nie moge zrozumiec, co on pisze. Zreszta chyba nie warto sie nawet starac, bo metoda Zazy, jest to pewno dokladnie to samo co w jego poprzednim poscie.
Jezeli tutaj bylo spokojnie po dwumeczu z Milanem, to dobrze. Bo na innych forach, kibice chcieli kamienowac Ismaela. Ze zawalil najpierw karnego na AA, pozniej 3 bramki i sprokurowal karnego na SS
. Teraz tak przegladam fora i podobnie ma sie z van Buytenem. Tez jest nagonka na Belga i juz szukaja zastepstw na jego miejsce. Teksty w stylu: 'Trzeba bylo wziac Mertesackera badz Kompany'ego' sa na porzadku dziennym. Pokemony dosiegnely juz chyba kregow kibicow Bayernu
![]()
.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 19:08
To fakt. Mecz w Mediolanie mu nie wyszedl, zachowanie bodajze przy 2. czy 3 . bramce dla Milanu jego i Lizarazu komiczneGomez pisze:do tej pory jego i Lize obwiniam w najwiekszym stopniu o tamta porazke
W sumie to logiczne w Twoim przypadku. Masz 7 lat, wlasnie zaczynasz czytac Bravo Sport [a moze juz je czytasz od kilku lat] a tam przeciez duzo wiecej pisze sie o Kompanym, Gago czy C. Ronaldo niz van Buytenie.Ebi pisze:Co do Kopany'ego to zaraz po jego przyjściu do HSV zacząłem żałować, że to nie jego Bayern sprowadził, bo był tańszy, młodszy, może nawet lepszy?
Rozszyfrowales mnieEbi pisze:MAsz jakiś kompleks Pokemonów, że tak często o nich wspominasz?
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 mar 2007, 9:27
Tak właśnie zrobił Deisler - zamiast od razu przejść do Bayernu, przeszedł do Herthy. Nic dobrego z tego nie wyszło, jak wiemy - kontuzja za kontuzją, ledwo stanął na nogi, już musiał brać na siebie ciężar gryAkarin pisze:powinien przejść do jakiegos innego klubu, a potem jak już sie bardziej rozwinie to witamy w Bayernie
Masz rację, lepiej sciągnąć Huntelaara. Ale zastanowiłbym się też nad jakaś uznaną gwiazdą do ataku (niekoniecznie Toni) - Makaay ma już swoje lata i z formą u niego bywa różnie. Nie wiem, czy jest sens żeby jeszcze w najbliższym sezonie był pierwszą gwiazdą w ataku FCB (nie licząc naszej "wchodzącej" gwiazdy, Prinza PoldiegoAkarin pisze:Teraz jednak ma (rocznikowo) i dawać 27 mln euro za takiego gracza to lekka przesada. Wolę Klaas'a
Co do Lella, to się jeszcze zgodzę - jest ewidentnie bocznym obrońcą. Ale jeśli uważasz się za takiego fachowca, to powinieneś wiedzieć, że Demichelis został ściągnięty do Monachium jako środkowy obrońca - w River Plate nawet twierdzili, że to nowy "Kaiser"olson pisze:ani Demichelis, ani tym bardziej Lell to nie sa srodkowi obroncy.
mniej więcej to samo napisałem po meczu Real-Bayern w topiku mu poświęconym (swoją drogą, też na niego pomstowałem po dwumeczu z MilanemGomez pisze:ps.obecnie czekam na powrot Valeriana jak na zbawinie...
Semler odszedł już na stałe - jak mi nie wierzycie, to się przekonacie po skończeniu sezonu, kiedy juz nie wróci do FCB. Po prostu chłopak uznał, że się nie przebije (i całkowicie się z nim zgodzę - nawet Guerrero, który był naprawdę wielkim talentem, tego nie zrobiłolson pisze:Jest wypozyczony do konca sezonu do ligi chorwackiej.Akarin pisze:Co się dzieje z Samlerem, czy on dalej jest naszym graczem?
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio