Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 123

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 12:28

Ja nie rozumiem, o co tyle krzyku. Van Buyten zagral 2 cholernie slabe spotkania w przeciagu poltora tygodnia [z Realem, pozniej z Hertha], a niektorzy juz chca go sprzedawac :roll:. Na jesien Lucio tez mial okres slabej gry [prezentowal sie duzo gorzej niz obecnie Dani, a poza tym trwal on nie 2 mecze, a z 10 co najmniej], a nie przypominam sobie, ze ktos na forum [oprocz mnie :P] chcial wyrzucic go z jedenastki. Ismael juz powoli wraca do gry, jezeli van Buytena nadal bedzie tak dolowal [chociaz chcialbym zaznaczyc, ze Lucio ostatnimi czasy tez nie gra dobrze], Francuz spokojnie moze wejsc w jego miejsce.

Micho jako obronca :roll:? Przypomne jedna akcje z rundy zasadniczej- koncowka pierwszej polowy spotkania na AA pomiedzy Bayernem a Hannoverem [chociaz podobnych popisow Marschalla w roli stopera mozna sie spokojnie doszukac] :?.

PS. Wczoraj zapomnialem poprawic Akarina [jak zwykle sie myli :maruda:]- Semler oczywiscie, nie jakis Samler :P.

PS2.

Kod: Zaznacz cały

wiecie co mogliśmy takiej kupić prawego pomocnika. Sosa kosztował 10 mln a Jeleń ze 3 mln by kosztował. A jest lepszy od Odonkora!
Komentarz ze stronki o Bayernie :spoko:.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 mar 2007, 12:38

Kto go chce sprzedawać? ja nie, ja ciągle wierzę, że będzie grał jak w HSV, ale ta wiara słabnie. Wcześniej napisałem, że jeśli przyszedłby nowy obrońca to wiadomo, że któryś z obecnych musiałby odejść. A najprawdopodobniej byłby ktoś z tej wymienionej przeze mnie dówjki :wink: A, że Buyten dobrze grał w pierwszej części sezonu to wiem, prezentował się dobrze, znacznie lepiej niz Lucio, teraz jest na odwrót :/ zamienili się chłopaki :P
olson pisze:chociaz chcialbym zaznaczyc, ze Lucio ostatnimi czasy tez nie gra dobrze
ale mimo wszytko lepiej niż Belg :wink: choć żeczywiście mieliśmy mieć obrone nie do przejścia a wyszło na odwrót :/

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 13:36

Jak juz pisalem- van Buyten ma za soba dwa, gora trzy slabe spotkania. Gdy Lucio na jesieni strzelal samoboje, wykladal przeciwnikom pilke jak na tacy etc. nikt nie chcial kupowac nowego obronce i sprzedac Brazylijczyka.

Jestem daleki od bronienia Lucio czy Daniego, ale kazdemu zdarzaja sie gorsze okresy. Brazylijczyk powoli wychodzi na prosta, ale nie gra na miare oczekiwan. Prezentuje sie lepiej niz van Buyten, ale mimo wszystko od niego oczekuje sie wiecej. Zreszta, jego forma jest tez daleka od dobrej. Dla Belga jest to pierwsze 'dolowanie' od poczatku sezonu. Szkoda, ze slaba dyspozycja srodkowych obroncow przyszla jednoczesnie, a Ismael nie jest jeszce do konca sprawny. Bo obecnie na pewno by sie przydal.
Akarin pisze:A, że Buyten dobrze grał w pierwszej części sezonu to wiem, prezentował się dobrze, znacznie lepiej niz Lucio, teraz jest na odwrót
Teraz jest na odwrot. Jednak na jesien van Buyten gral o niebo lepiej niz Lucio, obecnie ta roznica nie jest az tak wielka.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 mar 2007, 13:45

No wreszcie jestem w miarę zadowolony. Trzy bramki strzelona i wygrana w Berlinie, cego Bayern od dawna nie dokonał mogą się w miarę podobać. Szkoda oczywiście, że straciliśmy aż dwa. To dopiero początek unormowania formy i nie ma co wpadać w szał radości jak np. olson. Miejmy nadzieję, że to początek dobrej passy i drogi ku (może?) mistrzostwu. Wydawało się, że wszystko stracone, ale nie jest tak źle. W zanadrzu są przecież mecze z Werderem i Schalke u siebie.

Czekam teraz na Real i licze na dobry występ graczy z Monachium.

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 04 mar 2007, 13:47

z ta obrona nie do przejscia to jest tak ze niema obecnie solidnego obroncy takiego ktory nie szuka wycieczek do przodu nie jest wirtuozem poprostu solidnie wykonuje swoja prace taki ktos jak linke pare sezonow temu daniel i lucio nie pasuja do sie charakterami tzn lucio byl szefem obrony przed przyjsciem daniela a v buyten ma charakter przywudczy i chce rzadzic wiec nie umieja sie dogadac na boisku moze ottmar cos we wspolpracy tej 2 ulozy wg mnie bayern zrobil powazny blad nie kupujac mertesackera zamiast van buytena. daniel mnie nie przekonuje od samego poczatku jego gry w bayernie mial byc super wzmocnieniem defensywy a jest co najwyzej poprawny a per jest mlody robi sporo bledow ale jest perspektywiczny daniel juz taki nie jest!!! ja osobiscie mam nadzieje ze hummels w przeciagu 2 sezonow zdola przebic sie do pierwszej 11 z niego moze byc naprawde dobry srodkowy!!! a ostatnie bledy daniela wolaja o pomste do nieba i tu nie chodzi o ostatnie dwa mecze dlaczego nie asekuruje lahma w pojedynkach glowkowych?? przes to tracimy mase bramek lucio tez za to powinien dostac ochrzan ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 14:36

Ebi pisze:To dopiero początek unormowania formy i nie ma co wpadać w szał radości jak np. olson.
To jest u jeszcze jakis inny? Ebi zmieniasz podejscie :lol:? Przeciez to byl kolejny mecz do dupy, szczegolnie jezeli chodzi o gre z przodu.
A dobra passa zaczela sie juz tydzien temu 8).

przembal :zgon:. Dopiero co przyszedles, a juz mogloby Cie tutaj nie byc. Widziales jakis mecz Bayernu w tym sezonie w rundzie jesiennej [w sumie to nie wiem, po co sie pytac, skoro uwazasz, ze van Buyten na jesien gral zle]? Ale co do braku perspektyw Belga to masz racje. On ma 29 lat, niedlugo umrze.

Z opinia o Hummelsie sie nie zgodze. Przeciez za 2 lata to on bedzie najlepszym obronca na swiecie!!!11

Jednego nie rozumiem. Nie wiem, nie bylo mnie w poprzednim sezonie tutaj na forum, ale jestem ciekawy opinii 'kibicow Bayernu' po przegranym meczu 2. rundy CL w Mediolanie. Czy tutaj tez wszyscy wieszali psy na Ismaelu :roll:? Obecna sytuacja van Buytena troche przypomina tamta. Van Buyten jest kozlem ofiarnym, natomiast Lucio bogiem. Bywa. W poprzednim sezonie bylo tak samo.
przembal pisze:ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa
Jakiego Philipa? Tak sie akurat sklada, ze blad przy pierwszej bramce dla Herthy popelnil Lucio. Bo to wlasnie Brazylijczyk przekazal krycie Gimeneza Lahmowi, a sam obstawial powietrze.

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 04 mar 2007, 15:37

olson przeczytaj jeszcze raz moj ostatni post pomoge ci troche "dlaczego nie asekuruje lahma w pojedynkach glowkowych?? przes to tracimy mase bramek lucio tez za to powinien dostac ochrzan ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa","daniel mnie nie przekonuje od samego poczatku jego gry w bayernie mial byc super wzmocnieniem defensywy a jest co najwyzej poprawny" pierwszy cytat - lucio tez zawala ale to daniel gra blizej lahma przy stalych fragmentach to nie pierwsza taka bramka ktora tak tracimy i 2 cytat jest poprawny caly sezon z kierunkim ku dolowi nie mial zednego spotkania w BL czy CL w ktorym by byl nie doprzejscia !!! a jak mi sie przypomin sytuacja z meczu polska - belgia jak go matusiak zrobil to az mnie telepie!!!! w hsv byl dobry ale w fcb nie prezentuje takiej formy jak tam nie wiem moze jestes fanem van buytena i nie widzisz tego ze przez caly sezon zdarzaja mu sie wieksze lub mniejsze wpadki luci jest poki co z pierwszej 11 nie do ruszenia tym bardziej ze sie ostatnio troche podniósł z forma (podkreslam troche) wiec jak wroci po kontuzji valle to wg mnie daniel pojdzie na lawe ismael tez nie jest cudownym obronca ale lepiej sie rozumie z lucio i jest dynamiczniejszy tzn jak go mijaja jak kolka to jeszcze ma szanse na poscig a daniel przy swoich gabarytach szybko biegac nie bedzie (wg to jest paranoja zeby miec takie dwie wieze na srodku obrony jeden obronca wysoki do gry glowa i drugi szybki zeby powstrzymywac kontry denerwuje mnie ten tred w pilce do 2 wiez na srodku obrony) druga opcja to to ze daniel sie poprawi i po powrocie valle moze lucio siadzie na lawie albo ismael wogole nnie przebije sie do 11 ale przy obecnej formie naszych stoperow to jest malo prawdopodobne

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 mar 2007, 15:52

olson pisze:Wczoraj zapomnialem poprawic Akarina [jak zwykle sie myli ]- Semler oczywiscie, nie jakis Samler .
wiem, wiem, że nazywa się Semler :wink: pisząc szybko popełniłem literówkę i tak często sie nie mylę :P zwykle są to literówki :wink: a z Magathem miałem już przyzwyczajenie :P . Samler miałem zmienić na Semler ale mi się nie chciało, wolałem mecz oglądać 8)
olson pisze:Czy tutaj tez wszyscy wieszali psy na Ismaelu
nie wiem, ale ja wieszałem psy na Ivanovie, który odwizdał karnego z kapelusza. A w rewanżu psy wieszałem na Magath'cie :P i po części na Ulim :P przeszło mi od razu jak przyszło :P
przembal pisze:"dlaczego nie asekuruje lahma w pojedynkach glowkowych?? przes to tracimy mase bramek lucio tez za to powinien dostac ochrzan ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa"
przembal pisze:pierwszy cytat - lucio tez zawala ale to daniel gra blizej lahma przy stalych fragmentach to nie pierwsza taka bramka ktora tak tracimy
ja cię nie rozumiem, serio, nie żebym kłamał, ale nie rozumiem, Lahm ma wygrywać główki, a Buyten z Lucio asekurować, jakby nie wygrał?
nowa filozofia piłkarska :lol: najmniejszy skacze do głowki, najwięksi asekurują jakby tamten nie wygrał :roll: pogadaj z Jarzinho, on też jest eksprtem jesli chodzi o taktyki :lol:

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 04 mar 2007, 17:03

akrin rzeczywiscie niefortunie sie wyrazilem :P wieze powine przechwytywac pilki ktore ida na pilkarza ktorego pilnuje lahm cos takiego probowal zrobic przy 2 bramce dla herty van buyten ale jaki byl skutek wszyscy widzieli musza popracowac nad plyna zmiana krycia przez wiele lat nie bylo z tym problemu gral liza ktory tez przeciez nie grzeszy wzrostem i jakos stoperzy nie zostawiali go samego na pojedynki glowkowe, szczegolnie w polu karnym w takich sytuacjach ktorys z def pomocnikow albo stoper powini kontrolowac sytuacje tzn wejsc do akcji gdy zanosi sie na pojedynek glowkowy a nie spokojnie ogladac co sie dzieje z odleglosci 2 3 metrow dlugie podania trwaja kilka sekund zanim pilka doleci do napastnika przeciwnika jest czas zeby skutecznie interweniowac !!! musza chlopcy pracowac nad obrona bo bedzie kiepsko filozofia realu "niewazne ile stracimy byle by strzelic jedna wiecej" mi nie odpowiada to bayern strzelic jedna czy dwie i zero z tylu a nie jakies pojedynki hokejowe
Ostatnio zmieniony 04 mar 2007, 17:09 przez przembal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 17:07

przembal nie jest jeszcze chyba do konca zorientowany na forum. Wiesz, sporo dzialow, duzo tematow, mnostwo uzytkownikow etc. Moze takze nerwowosc mu sie udziela :think:. Za cholere nie moge zrozumiec, co on pisze. Zreszta chyba nie warto sie nawet starac, bo metoda Zazy, jest to pewno dokladnie to samo co w jego poprzednim poscie.

Jezeli tutaj bylo spokojnie po dwumeczu z Milanem, to dobrze. Bo na innych forach, kibice chcieli kamienowac Ismaela :lol:. Ze zawalil najpierw karnego na AA, pozniej 3 bramki i sprokurowal karnego na SS :roll:. Teraz tak przegladam fora i podobnie ma sie z van Buytenem. Tez jest nagonka na Belga i juz szukaja zastepstw na jego miejsce. Teksty w stylu: 'Trzeba bylo wziac Mertesackera badz Kompany'ego' sa na porzadku dziennym. Pokemony dosiegnely juz chyba kregow kibicow Bayernu :roll: :płacze:.
Akarin pisze: wiem, wiem, że nazywa się Semler [...] Samler miałem zmienić na Semler ale mi się nie chciało, wolałem mecz oglądać
Yhy, jasne, tak se tlumacz :lol: :P.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 mar 2007, 17:25

olson pisze:Yhy, jasne, tak se tlumacz .
nie chesz, nie wierz :wink: :P znam go choćby z FMa :P
olson pisze:Tez jest nagonka na Belga i juz szukaja zastepstw na jego miejsce. Teksty w stylu: 'Trzeba bylo wziac Mertesackera badz Kompany'ego' sa na porzadku dziennym. Pokemony dosiegnely juz chyba kregow kibicow Bayernu
niech wracają do innych klubów :/ a myślałem, że pokemonów jest już dość na tym świecie, a tu taka niespodzianka :/
Ta kupić Kompanego, jasne, on jest dłużej kontuzjowany niż zdrowy. Mertersacker? nie ukrywam chciałbym go zobaczyć w trykocie Bayernu, ale jeszcz nie teraz, za parę lat kiedy okrzepnie. A Buytena nie chcę wyrzucać, bo ciągle wierzę, że się przełamie i zacznie grać jak w rundzie jesiennej :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 04 mar 2007, 17:30

olson pisze:Nie wiem, nie bylo mnie w poprzednim sezonie tutaj na forum, ale jestem ciekawy opinii 'kibicow Bayernu' po przegranym meczu 2. rundy CL w Mediolanie. Czy tutaj tez wszyscy wieszali psy na Ismaelu :roll:?
ja bylem jednym z tych kibicow...do tej pory jego i Lize obwiniam w najwiekszym stopniu o tamta porazke...oczywiscie napastnicy nie strzelali, a pomocnicy nie podowali, ale tak czy siak tak katastrofalne bledy nie powinny sie przydazac...

ps.obecnie czekam na powrot Valeriana jak na zbawinie...

ps2. niedlugo pozbedziemy sie Lucimara...podobno Juve ma go na oku :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 mar 2007, 17:33

olson pisze:przembal nie jest jeszcze chyba do konca zorientowany na forum. Wiesz, sporo dzialow, duzo tematow, mnostwo uzytkownikow etc. Moze takze nerwowosc mu sie udziela :think:. Za cholere nie moge zrozumiec, co on pisze. Zreszta chyba nie warto sie nawet starac, bo metoda Zazy, jest to pewno dokladnie to samo co w jego poprzednim poscie.

Jezeli tutaj bylo spokojnie po dwumeczu z Milanem, to dobrze. Bo na innych forach, kibice chcieli kamienowac Ismaela :lol:. Ze zawalil najpierw karnego na AA, pozniej 3 bramki i sprokurowal karnego na SS :roll:. Teraz tak przegladam fora i podobnie ma sie z van Buytenem. Tez jest nagonka na Belga i juz szukaja zastepstw na jego miejsce. Teksty w stylu: 'Trzeba bylo wziac Mertesackera badz Kompany'ego' sa na porzadku dziennym. Pokemony dosiegnely juz chyba kregow kibicow Bayernu :roll: :płacze:.
Co do Kopany'ego to zaraz po jego przyjściu do HSV zacząłem żałować, że to nie jego Bayern sprowadził, bo był tańszy, młodszy, może nawet lepszy?

Co do Twojego gadania o Pokemonach to padamy na kolana przed Toba o wielki panie, najdoroślejszy i najdojrzalszy ze wszystkich kibiców Bayernu.

PS. MAsz jakiś kompleks Pokemonów, że tak często o nich wspominasz?

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 04 mar 2007, 19:08

Gomez pisze:do tej pory jego i Lize obwiniam w najwiekszym stopniu o tamta porazke
To fakt. Mecz w Mediolanie mu nie wyszedl, zachowanie bodajze przy 2. czy 3 . bramce dla Milanu jego i Lizarazu komiczne :P. Ale wtedy pojawialy sie glosy, ze zle ze przyszedl, ze powinien byc sprzedany, ze sie nadaje tylko do BL, w CL juz sobie nie radzi etc.

Ebi pisze:Co do Kopany'ego to zaraz po jego przyjściu do HSV zacząłem żałować, że to nie jego Bayern sprowadził, bo był tańszy, młodszy, może nawet lepszy?
W sumie to logiczne w Twoim przypadku. Masz 7 lat, wlasnie zaczynasz czytac Bravo Sport [a moze juz je czytasz od kilku lat] a tam przeciez duzo wiecej pisze sie o Kompanym, Gago czy C. Ronaldo niz van Buytenie.
Ebi pisze:MAsz jakiś kompleks Pokemonów, że tak często o nich wspominasz?
Rozszyfrowales mnie :oops: :(.

PS. Janek strzelil dzisiaj bramke dla Alemannii. To jego 7. trafienie w tym sezonie.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 181

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 mar 2007, 9:27

Rety, człowieka nie ma przez weekend na forum i tyle postów do przeczytania :shock: no ok, "gościnnie" wpadłem w sobotę na internet do mamy i dzięki temu mogłem juz się wypowiedzieć na temat meczu 8) Także teraz "ponawiązuję" sobie po kolei do Waszych postów:
Akarin pisze:powinien przejść do jakiegos innego klubu, a potem jak już sie bardziej rozwinie to witamy w Bayernie :wink:
Tak właśnie zrobił Deisler - zamiast od razu przejść do Bayernu, przeszedł do Herthy. Nic dobrego z tego nie wyszło, jak wiemy - kontuzja za kontuzją, ledwo stanął na nogi, już musiał brać na siebie ciężar gry :roll: W Bayernie na pewno daliby mu się spokojnie wyleczyć - vide przykład Goerlitza. Także uważam, że Jansen jak chce zaistnieć, powinien od razu przejść do Bayernu. A że Gladbach jest bliski spadku (pzy obecnej formie ciężko będzie im nadrobić 5 p. straty w 10 meczach), to i przejście to wydaje się prawdopodobne. Zwłaszcza, że laska Jansena mieszka podobno w Monachium :lol: No i jak Lahm i Schweini będą mieli bezpośredniego konkurenta, może się bardziej będą starać. Już teraz na Bastiana dobrze podziała "ławka":wink:
Akarin pisze:Teraz jednak ma (rocznikowo) i dawać 27 mln euro za takiego gracza to lekka przesada :roll: . Wolę Klaas'a :P
Masz rację, lepiej sciągnąć Huntelaara. Ale zastanowiłbym się też nad jakaś uznaną gwiazdą do ataku (niekoniecznie Toni) - Makaay ma już swoje lata i z formą u niego bywa różnie. Nie wiem, czy jest sens żeby jeszcze w najbliższym sezonie był pierwszą gwiazdą w ataku FCB (nie licząc naszej "wchodzącej" gwiazdy, Prinza Poldiego :P )
olson pisze:ani Demichelis, ani tym bardziej Lell to nie sa srodkowi obroncy.
Co do Lella, to się jeszcze zgodzę - jest ewidentnie bocznym obrońcą. Ale jeśli uważasz się za takiego fachowca, to powinieneś wiedzieć, że Demichelis został ściągnięty do Monachium jako środkowy obrońca - w River Plate nawet twierdzili, że to nowy "Kaiser" :wink: Na pozycji def. pomoc. (jako eksperyment) ustawił go dopiero Hitzfeld w Bayernie (w sezonie 03/04). A co do tego czy się sprawdza jako środkowy czy nie - jakoś para Demichelis-van Buyten lepiej sobie radziła niż para Lucio-van Buyten :roll: No i mecz za meczem pokazuje, że obrona nie może grac w ustawieniu z Lucio i van Buytenem jako parą środkowych. Tak naprawdę jeden z nich powinien zostać sprzedany, a w jego miejsce wejść albo Ismael albo Micho lub ostatecznie nowy zawodnik (faktycznie, nie dawajcie przykładów Kompany'ego czy Mertesackera, bo od tego głowa boli :evil: ). Metzelder też nie - zbyt kontuzjogenny - chcę w Bayernie graczy na których można liczyć przez cały sezon.
Dodam jeszcze, że ten ewentualny nowy gracz absolutnie nie może być szefem obrony w swoim zespole - bo chyba brak dobrej współpracy Lucio i van Buytena wynika równiez z tego, ze obaj są "abwehrchefs". Nam potrzebny jest teraz typowy stoper, jakim był chociażby Thomas Linke.
Gomez pisze:ps.obecnie czekam na powrot Valeriana jak na zbawinie...
mniej więcej to samo napisałem po meczu Real-Bayern w topiku mu poświęconym (swoją drogą, też na niego pomstowałem po dwumeczu z Milanem :? - chociaż karny był wtedy "wydumany")
olson pisze:
Akarin pisze:Co się dzieje z Samlerem, czy on dalej jest naszym graczem?
Jest wypozyczony do konca sezonu do ligi chorwackiej.
Semler odszedł już na stałe - jak mi nie wierzycie, to się przekonacie po skończeniu sezonu, kiedy juz nie wróci do FCB. Po prostu chłopak uznał, że się nie przebije (i całkowicie się z nim zgodzę - nawet Guerrero, który był naprawdę wielkim talentem, tego nie zrobił :roll: ) Nie mam już niestety linka, gdzie poszła ta informacja (ale informowała o tym oficjalna strona FCB).

Swoją drogą, dziwi mnie trochę Wasze zachowanie - w końcu jest nas, kibiców Wielkiego Bayernu, na tym forum (i nie tylko na forum, niestety :roll: ) niewielu. Dlatego takie słowne "przepychanki" i przerzucanie się jakimiś dziwnymi tekstami chyba nie mają sensu? Nie lepiej podyskutować na rzetelne argumenty :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”