Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 123

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 18 wrz 2005, 17:05

FORZA JUVE!!!!!!!!!! FORZA ALEX 8) :twisted:
Po raz kolejny Alex udowodnił jakim jest piłkarzem :lol: Cassano zostań w Romie :!:
Cieszą 3 punkty i teraz Capello niech szykuje drużyne na Udinese...
Blasi może już zostanie na stałe na prawej flance :roll: a tak poważnie to szkoda Zebiny, ale Don Fabio za wcześnie go wstawił...
Trezeguet odpoczął w II połowie i będzie gotowy na Udinese...szkoda, że znowu Mutu nie wszedł :cry:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 17:05

No bardzo ladnie. Bardzo udana ta kolejka :D Przegrana Udine(mam nadzieje, że to popsuje im nastroje) i Milan'u( :roll: co raz bardziej z nimi gorzej :twisted: )

2 gole Alex'a, które mnie cieszą dlatego, że dzięki nim wygraliśmy. Zaraz pewnie odezwą się fani DelPiero, którzy powiedzą, że Wielki Alex powraca. Ja w to już nie wierzę :( Ale nie bijcie mnie za to ;] Rzut karny + rzut wolny = Alex stałe fragmenty nadal wykonuje bardzo dobrze choć tego wolnego to mógł bramkarz obronić. Podsumowując wynik cieszy przed trudnym meczem w Udine :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 wrz 2005, 17:12

Hmm, nie widzialem meczu, ale przy bramce dla Ascoli Emrson popelnil blad.

Nie ma co narzekac, 3 pkt w Turynie :)

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 18 wrz 2005, 17:17

bagg pisze: gole Alex'a, które mnie cieszą dlatego, że dzięki nim wygraliśmy. Zaraz pewnie odezwą się fani DelPiero, którzy powiedzą, że Wielki Alex powraca. Ja w to już nie wierzę Ale nie bijcie mnie za to ;] Rzut karny + rzut wolny = Alex stałe fragmenty nadal wykonuje bardzo dobrze choć tego wolnego to mógł bramkarz obronić
Nie no rozśmieszasz mnie, dzięki Alexowi wygraliśmy ważny mecz a temu mało. Piszesz jak jakaś niezadowolona, rozkapryszona panienka. Po to jest Sel Piero, żeby strzelać karne i wolne. A jak cie to nie satysfakcjonuje to zmień klimat. :shock:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 17:22

Uwielbiam jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem :lol: Ależ napisałem, że gole DP mnie cieszą ba jestem z nich zadowolony. Napisałem też obiektywnie, że bramkarz mógł tego wolnego obronić :!: Pozatym napisałem też, że wg mnie Del Piero do swojej dawnej formy nie powróci, ale ty jeśli chcesz to kontynuuj swój hurraoptymizm.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 18 wrz 2005, 17:29

bagg pisze:Napisałem też obiektywnie, że bramkarz mógł tego wolnego obronić
Jakby mógł to by obronił. Śmieszą mnie takie teksty Shevchenko też mógł strzelić karnego w finale LM :lol:
bagg pisze:Pozatym napisałem też, że wg mnie Del Piero do swojej dawnej formy nie powróci, ale ty jeśli chcesz to kontynuuj swój hurraoptymizm.
Powiedz mi kiedy była ta dawna forma?? przed kontuzją?? to do twojej wiadomości wiedz, że DP strzelił więcej bramek po kontuzji niż przed i skończ swoje śmieszne komenatarze...ciesz się lepiej tym co mamy, a mamy naprawde bardzo dobrego zawodnika. :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 17:35

Simonek pisze: Jakby mógł to by obronił. Śmieszą mnie takie teksty Shevchenko też mógł strzelić karnego w finale LM Laughing

to ich nie komentuj :?

Powiedz mi kiedy była ta dawna forma?? przed kontuzją?? to do twojej wiadomości wiedz, że DP strzelił więcej bramek po kontuzji niż przed i skończ swoje śmieszne komenatarze...ciesz się lepiej tym co mamy, a mamy naprawde bardzo dobrego zawodnika. Wink

śmieszne? masz dziwne poczucie humoru :lol: Tak do tej formy przed kontuzją. Brakuje mi tych jego zagrań...brakuje mi stablinej formy stabilnej formy. Gdyby Pinturichio grał tak jak kiedyś to z pewnością by miał miejsce w 1. składzie :?

formow
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: formow » 18 wrz 2005, 18:44

JUve is the best!! :D

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 18 wrz 2005, 19:00

No ładnie , ładnie już 5 punktów przewagi nad Milanem :D
Kolejne 3 punkty wędrują do nas i oczywiście cieszą kolejne trafienia Del Piero który coraz bardziej się zbliża do 200 bramki w barwach Juve :!:
Prawie jak zawsze 1 strzelił z karniaka :D no a drugą bramke czyli wolnego moim zdaniem dało się obronić no ale najważniejsze że ten gol dał nam zwycięstwo 8)
Czyżby na Udine wyszedł atak Treze-Alex?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 19:14

Trzeba juz zapomniec o meczu z Ascoli i zaczac myslec o arcytrudnym środowym meczu przecieko Udinese :!: :?

Moze zawczesnie na zapowiedz ,ale nudzi mi sie wiec napisze :lol:

W środe o godz. 20.30 Juventus zagra mecz z Udinese ,wiadomo ,ze jest to bardzo silny zespol ,wprawdzie wysoko przegral dzisiaj z Fiorntina ,ale to nie znaczy ,ze Juventus bedzie mial łatwo ,i ze wygra ten mecz :?:

Jestem realista i mysle ,ze w tym meczu Juventus straci pierwsze punkty w Serie A*** :? Gramy na wyjezdzie ,a Udinese bedzie chcialo za wszelko cene odbic sobie porazke z Viola.

Capello wie ,ze bedzie ciezko i dal odpoczac podstawowym napastnikom Juventusu ,ktorzy zagrali tylko po 45' ,ale naszczescie godnie zastapil ich Del Piero 8) .

Myśle ,ze remis w tym meczu powinien zadowolic kibicow Juve (mnie zadowoli)

Przewiduje taki skład:

Abbiati - Blasi,Kovac,Cannavaro,Zambrotta - Nedved,Vieira,Emerson,Camoranesi - Trezeguet,Zlatan

Typ:
1-1 (1X :? )

Pozdro

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 wrz 2005, 19:40

no i Del Piero sie przebudził :lol: fajnie ze Juve wygralo i powiększyło przewage nad najgroźniejszymi zespołami :!: Wazne zeby w takich meczach nie tracic punktów :!:
Cos kórde Zlatan nie moze sie wstrzlelac???

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 19:45

Ibra - trzeba iść na całość ;) Udinese owszem można się obawiać, ale skoro Viola z nimi zwyciężyła to oni są jak najbardziej w naszym zasięgo ( a kto nie jest :twisted: 8) ) Ja obstawiam zwycięstwo Juve( jak w więszkości meczach Bianconerrich)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 wrz 2005, 19:51

mecz z Udine napewno bedzie cięzki ale trzeba wiezyc w zwycięstwo :lol:
ja stwaim na 2-1 dla Juve oczywiscie po bramkach Zlatana i Viery :lol:
wiadomo ze Udine bedzie sie chciało pokazac ale Juve tez ma niezły bilans i napewno nie bedzie chciało go popsuc :!:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 18 wrz 2005, 20:00

Obejrzałem sobie skrót no i cóż powiedzieć w pierwszej połowie Ascoli miało dużo akcji na szczęścię nie potrafiło ich wykorzystać :)
Nie wiem jak Camor nie mógł trafić w bramkę w 42 min. po podaniu DP był wogóle niepilnowany i mógł spokojnie strzelić na 3-1. :?
W 2 połowie więcej akcji Juve no i dobra gra Ibry który w 63min. mial bardzo dobre podanie do Nedveda lecz strzał tego drugiego został zablokowany.
W 81 min znów dobre podanie Zlatana do Nedveda lecz Pavel trafił tylko w boczną siatkę. No i akcja w 84 min. wrzuta Camore w pole karne bramkarz wychodzi piłka przelatuje nad nim i Ibrahimović nie trafił do pustej :?

Dobre akcje Juventusu lecz według mnie powinno byś dzisiaj trochę więcej goli lecz zawiodła skuteczność. Widać że Nedved często wychodzi na dobre pozycje strzeleckie więc musi poćwiczyć strzały :D

na podstawie tego skrótu :arrow: http://abu-alwaleed.abu-jasim.com/calci ... Ascoli.wmv

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 19 wrz 2005, 18:43

Noty za wczorajszy mecz :wink:

GAZZETTA DELLO SPORT
Abbiati 5.5; Zebina sv (Blasi 6), Kovac 6.5, Cannavaro 6, Zambrotta 5.5; Camoranesi 6.5, Emerson 6, Vieira 6, Nedved 6; Del Piero 7.5, Trezeguet 5 (Ibrahimovic 5.5)

TUTTOSPORT
Abbiati 6; Zebina sv (Blasi 6), Kovac 6.5, Cannavaro 6.5, Zambrotta 5.5; Camoranesi 5.5, Emerson 6.5, Vieira 6, Nedved 6; Del Piero 7.5, Trezeguet 5 (Ibrahimovic 5.5)

CORRIERE DELLO SPORTAbbiati 6; Zebina sv (Blasi 6), Kovac 6, Cannavaro 6, Zambrotta 5; Camoranesi 6, Emerson 7, Vieira 5.5, Nedved 6.5; Del Piero 7.5, Trezeguet 5 (Ibrahimovic 5.5)

LA STAMPA

Abbiati 6; Zebina sv (Blasi 6), Kovac 5.5, Cannavaro 6.5 Zambrotta 5.5; Camoranesi 5.5, Emerson 6.5, Vieira 5.5, Nedved 6.5; Del Piero 7, Trezeguet 5 (Ibrahimovic 5.5)

CORRIERE DELLA SERA

Abbiati 6.5; Zebina sv (Blasi 7), Kovac 5.5, Cannavaro 6 Zambrotta 6; Camoranesi 6, Emerson 6.5, Vieira 5, Nedved 6; Del Piero 7, Trezeguet 5 (Ibrahimovic 6)

LA REPUBBLICA

Abbiati 6; Zebina sv (Blasi 6), Kovac 6, Cannavaro 6.5 Zambrotta 5.5; Camoranesi 5.5, Emerson 6.5, Vieira 5.5, Nedved 6; Del Piero 7.5, Trezeguet 5.5 (Ibrahimovic 5.5)
źródło: Juvepoland

Wszystkie gazety dały najwyższe noty Alexowi :) Widać że teraz Capello będzie miał zagadkę kogo wystawić na Udine :D .
Jedynie szkoda że jak na razie Mutu siedzi na ławie :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”