Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 wrz 2010, 21:55
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 wrz 2010, 21:56
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 22 wrz 2010, 21:57
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 22 wrz 2010, 22:00
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 22 wrz 2010, 22:22
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 wrz 2010, 0:33
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 wrz 2010, 6:16
W ciągu 22 godzin napisałeś to 2 razy. Może to jest naprawdę powód do dumy dla kibiców Premiership, dla mnie z całą pewnością by nie był. Myślę, że mało kogo obchodzi jeśli chodzi o Barcelonę ile razy koszony był Ronaldo w Anglii. Naprawdę ciężko to zrozumieć.MGiggs pisze:Widz że Jarzinho g...ma do odpowiedzi i tylko czeka by kogos sprowokowąc do jałowej gadki na temat obronóc z Angli i ich słabośći. Pokazalem tylo ze Ronaldo padal ofiara brutalniejszych ataków od Messiego i nikt z tego nie robił cyrku jak w przypadku Leosia. Napinaj sie dalej.
Co dostęp do internetu może zrobić z człowiekiem. Z Herculesem także to było widaćsigane pepe pisze:ej, barca jest swietna bez messiego, wcale nie bylo widac ze sa od niego uzaleznieni, chyba ten messi jest im kompletnie nie potrzebny, wygrali 1:0 z bardzo mocna ekipa ktora praktycznie mozna nazwac europejskim potentatem skoro jest na 13 miejscu pd
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 23 wrz 2010, 8:45
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 23 wrz 2010, 9:14
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2010, 11:11
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 wrz 2010, 12:04
Tzn ja chciałbym dodać, że naprawdę fajnie, że Barcelona wygrała. Mentor nie ma się co wkurzać. Jakby Valdes puścił loba z 30 metrów, to zaraz by hiszpańska inkwizycja go dopadła. Dziwisz się? Sensacja najważniejsza. I tyle. Wielu nie zauważyło, że ten początek sezony Barca ma naprawdę skur.iały, ale wiesz Messi wypadł, to można się poznęcać.Mentor pisze:Wszyscy już spuścili z krzyża, że tylko 1:0 pod nieobecność Leo czy ktoś jeszcze chciałby się uzewnętrznić?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2010, 12:25
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 wrz 2010, 12:31
Racja, w sumie to on nawet u nas czasami miał takie okresy, że na 5 sytuacji jedną wykorzystywał, a jak przyszedł czas, to czego nie dotknął, to zamienił w gola.Mentor pisze:Żeby nie było jednak, że tylko narzekam to są i pozytywy. Villa jak już pisałem szału nie robi bo szwankuje skuteczność, ale w kwestii dochodzenia do sytuacji strzeleckich jest dobrze. Bramki siłą rzeczy będą się zatem pojawiać bo trudno mi uwierzyć, aby regularnie marnował większość okazji.
Wolałbyś hiper ofensywną i piękną grę i np 1 punkt? Na pewno nie i dlatego nie ma co słuchać skomlenia innych. To jest trzeci sezon Pepa i podejrzewam, że będzie najtrudniejszy.Mentor pisze:Wyniki często mogą być na styku i bez pewnej obrony potracimy jeszcze punkty
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: daniel10_15 » 23 wrz 2010, 12:37
daniel10_15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 wrz 2010, 14:58
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio