Martin Pellegrino pisze:A yo jest jakiś wyznacznik zatrudnienia zagranicznego trenera? Wiele krajów ma problem ze szkoleniem młodzieży, ale to im jakoś nie przeszkadza w zatrudnianiu trenerów z zagranicy. W Polsce ma być inaczej?
Jest jak trenerzy krajowi to kelnerzy tzn ze trzeba sciagnac speca zza granicy. To tak jak z informatykami w niemczech i kobietami we Wloszech
Pragnę zauważyć że od czasów Kasperczaka w Wiśle w Europie znaczymy tylko coś w siatkówce bo polskie kluby w Europie to po prostu najszczesliwe mozliwe losowanie dla krajów z Mołdawii
Rozmawialismy na ten temat to nie tylko brak przygotowania to przede wszystkim brak profesjonalizmu u zawodników , to lekceważenie przeciwnika, brak motywacji żeby solidnie przetrenować okres przygotowawczy i to za*** polskie podejście jakoś to będzieMartin Pellegrino pisze:Ma... tylko go nie pokazała na mistrzostwach. Nie rozumiem, dlaczego wszyscy wieszają psy na polskich kopaczach. Czy nikt z was nie oglądał hoćby jednego meczu Żurawskiego w Celtiku? Smolarka w Dortmundzie? Szymkowiaka w Tranzbostorze? (to chyba jest ciężkie, ale gdy zjawiał się w reprezentacji w środku sezonu to grał naprawdę dobrze).
~Kubinho_RMCF~ napisał:
Napewno mam większe pojęcie o piłce nożnej niż ty.
Zawsze się zastanawiałem gdzie można spotkać wypowiadjące się dziecko neozdrady . Miło że postanowiłeś się do nas przyłączyć Kubo przynajmniej bedzie teraz można pisać do jednej osoby więcej ośmieszasz się
Martin Pellegrino pisze:Co do Smudy ro przyznam rację Messi E2 Ronaldinho. W Zagłębiu nie miał najmocniejszego składu, a udało mu się wywalczyć UEFA i dojść do finału PP. Wcześniej mistzrostwa Polski z Widzewem i Wisłą (miał epizod z Legią, ale chyba nic z tego nie wyszło... nie pamiętam dokładnie).
Smuda to była dla mnie jedyna opcja z naszej ojczyzny, aczkolwiek z nim jest jeden problem nie z wszystkimi mu się udaje
Proste jeśli Polska zajmie 2 miejsce w gr eliminiacyjnej do me to będzie sukces Benhakkera, ale i tak przegra w Barażach.(koniec tłumaczenia)Martin Pellegrino pisze:Polecam naukę pisania ze zrozumieniem... nic z tego bełkotu nie rozumiem (może to przez późną porę, alkohol w mej krwi, albo poprostu z winy autora )
Co do Tarasiewicza już napewno widzę jak koleś co 2 ligowe drużyny prowadzi ma mieć szacunek wśród polskiej kadry