Manchester United (zbiorczy) - Strona 124

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 sie 2005, 18:58

Rossi pisze:Jest bez formy , nie widać u niego dużego zangażowania conie najbardziej dziwi . Wogóle to nie ten Roy sprzed lat
wiek robi swoje... jak juz kiedys pisalem, dla mnei on juz sie wypalil, powinien zostac asystentem Fergusona i zakonczyc kariere. to tylko moje prywatne zdanie

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 19:01

I jeszcze dodam że zarabia 100 tys Ł tygodniowo :roll: Nie to żebym był jakiś skompny bo to nie moje pieniądze ale trzeźwo spojrzeć to jest za dużo szczególnie gdy gra tak jak teraz :? To jak dla mnie jest troche chore :roll: Za co te 100 tys :?: Stara gwardia nieźle sie ustawaiła i równo kasuje budżet :?

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 27 sie 2005, 21:26

Roy oh Roy...

Panowie... przykro mi to pisac ale... to juz historia :cry:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 27 sie 2005, 21:42

Rossi pisze:I jeszcze dodam że zarabia 100 tys Ł tygodniowo
:shock: czy zarzad ocipial? :shock: masakra ;P a jutro czeka nas zajefajny meczyk, ja stawiam ze bedzie jakies 2-0 dla nas 8) a Erwin niepusci znowu brameczki! wie ktos moze ile minut wynosi rekord premiership bez puszconej bramki? oczywiscie bramkarza rekord, i kim byl ten rekordzista :)? moze Erwin sie skusi o rekordzik 8) ? :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 21:52

Tym bramkazrem jest Peter Cech a ile dokłądnie rekord wynosi to nie pamiętam ale jeszcze Edwinowi dużo brakuje :wink: No jutro powinno być dobrze :P A unas najwiecej zarabiaja Keane, Giggs, Scholes, RvN to czołówka :lol:

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 27 sie 2005, 21:55

A Rio po tym nowym ile dostaje?

gdzies mi to umknelo...

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 sie 2005, 21:57

jesli sie nie myle to cos okolo 120 tys. funtow zarabia nasz Rio

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 27 sie 2005, 21:59

dzieki Rossi :)

wedlug mnie Scholes tez juz nie zasluguje na wysokie wynagrodzenie :/ nie jest to juz ten sam rudzielec co przed laty :) ;) trzeba sie pokusic o kupno jego nastepcy i to szybko, ale w tym oknie juz to raczej nie mozliwe :/

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 21:59

A sorry zapomniałem nasz środkowy wymiatacz też skromnie nie żyje i co Tydzień kasuje 100 tys Ł. Chociaż ostatno gra bardzo pewnie to za duzo i to dużo za dużo :lol: No a Fortune 40tys Ł czy coś koło tego 8)

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 27 sie 2005, 22:02

Rossi pisze:No a Fortune 40tys Ł czy coś koło tego
znowu szok :shock: o ile wynagrodzenie Roya jestem jescze w stanie zrozumiec, ale Fortune za co dostaje az tyle kasy? :shock: przecie o ile pamietam do niedawna Cris dostawal 17 tys. funtow :lol:

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 27 sie 2005, 22:03

40 tys Ł :? :? :?

1 WP za nabijanie

nie nabijalem ale sorry
Ostatnio zmieniony 27 sie 2005, 22:08 przez MarcinGol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 22:05

No wiesz Fergusona za jedno nie lubie a mianowicie że jest strasznie przywiązny do nazwisk i "swoich ludzi" nawet jak go zawodzą to dalej na nich stawia nawet jak sie strarzeja to on ciagle w nich wieży. To mnie u niego troche denerwuje że ma miękie serce dlatego nasza klubowa kasa ma takie wydatki :roll: Jak ma sie mięki serce to trzeba mieć twardą dupe :? Jeszcze teraz gdy United nie ma za dużo pieniedzy to dalej nas tak doją

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 27 sie 2005, 22:10

O Alexie nie mowmy bo mnie ciary przecinaja...

Mam byc szczery? Fortune to by se juz mogli darowac... poszedl Kleberek a ten jeszcze tam kisi, nie wiem po co... na sile to mozna marchewke z dzemem zmieszac ale Fortuna z manU?

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 27 sie 2005, 22:14

MarcinGol pisze:Fortune to by se juz mogli darowac...
wedlug mnie Fortune nie jest taki zly, ale wynagrodzenie ma stanowczo za duze :) Pamietam ze w Meczu na Old Trafford z Milanem gral calkiem dobrze, tylko rozwalila mnie ta jego niewykorzystana sytuacja :lol:

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 27 sie 2005, 22:15

Obrońca Manchesteru United, Gabriel Heinze, jest zdeterminowany, aby wygrać z drużyną z Old Trafford jakieś trofea w tym sezonie.

Transfer Argentyńczyka okazał się strzałem w dziesiątkę. Gabriel szybko zaskarbił sobie zaufanie fanów, a to zaowocowało wybraniem go na Piłkarza Roku. Niestety reszta drużyny nie ma się zbytnio czym chwalić, bo United zakończyli rozgrywki aż 18 punktów za Chelsea.

To nie koniec zalet walecznego obrońcy. W środę niespodziewanie był najskuteczniejszym Diabłem, strzelając dwie bramki w wygranym spotkaniu z Debrecenem. Heinze wie, że wygrywanie trofeów jest jedynym sposobem na uciszenie krytyków, którzy twierdzą, iż drużyna Mourinho bezpowrotnie zagarnęła sobie miejsce na szczycie, które jeszcze niedawno należało do Manchesteru.

Wszystkie duże drużyny są sądzone wedle tego, jak radzą sobie w prestiżowych turniejach. United nie są od tego wyjątkiem. Wiemy, że nie daliśmy z siebie wszystkiego w zeszłym sezonie i musimy to nadrobić tym razem. W tym roku rozpoczęliśmy przygotowania dwa tygodnie wcześniej niż zwykle i wszyscy jesteśmy pozytywnie nastawieni.

W zeszłym sezonie byliśmy zbyt niekonsekwentni, ale tym razem mamy dobry start i powinniśmy to wykorzystać. Zeszły sezon był trudny dla piłkarzy i dla kibiców, bo chcieliśmy zostać mistrzami i czuliśmy, że powinniśmy nimi zostać.

Nie potrzebujemy więcej zachęty, żeby dodać do kolekcji Old Trafford kolejne trofea. Jestem na 100 % pewny, że możemy to zrobić. Gdybym nie był, przestałbym grać w piłkę i pojechałbym na wczasy
.
Tego uwielbiam... dobry, pewniak i nie chce duzo kasy... :P

Zablokowany

Wróć do „Anglia”