Robin raczej na innej pozycji występuje, skoro już kłaziemy go do pomocy, to na prawą flankę - van Perise jednak tak nie rozgrywa jak Cesc - więc to żadne zastępstwo. Diaby tez nie potrafi jeszcze tak dograc piłki jak Fabregas.metol pisze:Hehe, ale chyba łatwiej Fabregasa zastąpić. Zawsze można go zastąpić Diabym czy Van Persie. Zwłaszcza ten drugi jest pewnie bardzo głodny gry po z tego co pamiętam był on do niedawna kontuzjowany.
już jutro nie będzie niewiadoma - bo Wenger oficjalnie potwierdził, że Sol zajmie miejsce Senderosa.metol pisze:A forma Sola to jest wielka niewiadoma
Ade nie może grać w LM, w pierwszym pocie, kiedy poawałem skład - omyłkowo go umieściłemmetol pisze:Aha i jeszcze małe pytańko apropos Adebayora. Ja myślałem, że on nie został zarejestrowany do LM i dlatego nie gra, ale skoro się znalazł w kadrze to znaczy, że jednak został zarejestrowany
gramy takim stylem właśnie dlatego, ze Ade nie może grać. Nie odwrotniemetol pisze:Czyżby tylko dlatego, że Wegner postanowił grać w Europie 4-5-1?