Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 27 lip 2007, 14:08
goofii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 lip 2007, 14:40
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 lip 2007, 14:56
No to Bury raus.Jak informuje oficjalna strona klubu, Piotr Giza w dniu dzisiejszym podpisał kontrakt z Legią. Piłkarz z Cracovii Kraków trafił do warszawskiej Legii na zasadzie rocznego wypożyczenia z opcją transferu definitywnego. - Jestem bardzo zadowolony, że w ostatniej chwili udało nam się pozyskać bardzo dobrego zawodnika. Nie ulega wątpliwości, że Piotr jako czołowy piłkarz ekstraklasy będzie dla nas dużym wzmocnieniem. Jestem przekonany, że młodsi zawodnicy będą się czuli o wiele pewniej grając przy boku Piotra - powiedział serwisowi www.legia.com po podpisaniu kontraktu trener Jan Urban.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 27 lip 2007, 15:05
piwus pisze:Jeśli to prawda, to Legia ma pociąg do niechcianych playmakerów
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 27 lip 2007, 16:01
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lip 2007, 16:05
piwus pisze:W sumie nie ma lepszych zawodników na tej pozycji od Gizy, a co to dla niej wydać kolejne pół miliona, więc chyba lepiej mieć Gizę, niż nie mieć, nie Laughing?
W końcu będzie ktoś kto potrafi rozegrać piłkę. Bury jak to Bury... Niby umiejętności ma, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać.Zico_FCI pisze:Nie sądzę, aby Giza był jakimś super wzmocnieniem, ale od odsadnio wiecznie kontuzjowanego Marcinka raczej gorszy nie będzie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 27 lip 2007, 16:45
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 lip 2007, 17:50
Bonso pisze: No i jego transfer to jednocześnie potwierdzenie informacji o nieprzydatności Burkhardta.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 lip 2007, 18:57
Jak to po co? Żeby wzmocnić drugą linie Legii, żeby zwiększyć rywalizację wśród pomocników, żeby poszerzyć kadrę o wartościowego zawodnika. Tylko co teraz z twoją teorią "nikt nie wie".piwus pisze:Tylko nikt do końca nie będzie wiedział po co jest ten transfer.
Z tego co ja pamiętam to Legia dała za Burego aż 650 tys. euro czyli o jakieś 500 tys. euro za dużo.Sero pisze:egia z tego co pamiętam dała za niego ok 500 tys euro
Owszem klubu szukać sobie może ale ten klub będzie musiał za niego zapłacić o żadnym "odejść za free" nie ma mowy bo Bury ma z Legią ważny kontrakt.Sero pisze:może sobie szukać klubu i odejść za free ?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 27 lip 2007, 19:09
Na dzisiaj zdecydowanie za dużo, wtedy był jednym z najlepszych, w wielkim stopniu przyczynił się do zdobycia tytuły, kto mógł pomyślec, że przyszły sezon będzie miał tak słaby.franz pisze:Z tego co ja pamiętam to Legia dała za Burego aż 650 tys. euro czyli o jakieś 500 tys. euro za dużo.
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 lip 2007, 19:19
To znaczy ja wiem po co, po to co każdy transfer, ale że jest przeprowadzany na tej samej zasadzie co transfer Włodarczyka do Zagłębia (bierzemy co zostało na rynku), to można się zastanawiać, czy jest potrzebny. Myślałem, że można się domyślićfranz pisze: Jak to po co? Żeby wzmocnić drugą linie Legii, żeby zwiększyć rywalizację wśród pomocników, żeby poszerzyć kadrę o wartościowego zawodnika. Tylko co teraz z twoją teorią "nikt nie wie".
Jestem w stanie jakoś wstępnie ocenić Gizę, bo zdarzyło mi się parę razy zobaczyć jak gra. Wątpię, że jesteś pasjonatem ligi "Czeskiej", wiesz jak gra Jirsak, więc ten fragment ma w sobie dużo naiwności. Bo nie każdy zaczyna w Barcelonie, czy Realu, na początku trzeba czasem grać w Polarze Wrocław, czy Szczakowiance Jaworzno. I to oznacza, że zawodnik z takich klubów jest słaby? Jeśli tak, to w okresach kiedy Wisła zdobywała ostatnio mistrzostwo, dużo śmiechu musiały budzić nazwiska Kosowski (Gwarek Zabrze), Błaszczykowski (Raków Częstochowa) czy Frankowski (FC Martigues). Ten ostatni w szczególnościguru pisze:W sumie to lepiej byłoby kupić na środek GWIAZDĘ ósmej drużyny ligi Czeskiej
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 lip 2007, 19:37
Nie będzie bo Giza do Warszawy przyjeżdża w poniedziałek.Bonso pisze:Fajnie będzie
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 lip 2007, 19:42
Podaj mi te tytuły, bo do tej pory widziałem tylko Bełchatów na tronie i nie miałem okazji się ponapawaćZico_FCI pisze:W sumie chyba warszawskie gazety przestały kochać Legia. Gdzie nie spojrzeć tam Wisła na tronie,
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 27 lip 2007, 20:02
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 lip 2007, 20:12
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio