Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 09 gru 2005, 14:36
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 gru 2005, 15:15
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 09 gru 2005, 18:32
tswidok pisze:Baszczu wiadomo zawodnik który zyskał sympatię publicznosci Wislackiej i tego zawodnika szkoda bo naprawde w kazdym meczu pokazywal charakter i walke do upadłego.
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 09 gru 2005, 22:49
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 10 gru 2005, 0:49
ok masz rację,ale w porównaniu z innymi wyglada naprade bardzo dobrze chocby porownywac go z Kłosem.A nawiasem kazdemu moze sie zdarzyc gorszy mecz ale wazne jest by utrzymac forme przez caly sezon a dla Mnie Baszczynski jakiejsc gorszej gry przez kilka meczu nie pokazywalMazi pisze:tswidok pisze:Baszczu wiadomo zawodnik który zyskał sympatię publicznosci Wislackiej i tego zawodnika szkoda bo naprawde w kazdym meczu pokazywal charakter i walke do upadłego.
jesteś pewien że w każdym?;] ja sam oglądałem taki ligowy(z Koroną bodajże) kiedy co kopał piłke gdzieś dalej to gleba... az mi sie smiac troche chcialo ze to profesjonalny piłkarz... nie to, że raz sie przewrócił, ale kilka:)
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 10 gru 2005, 17:26
j1mmy pisze:co do golasia jak ogladalem mecz z zaglebiem w pp to zaprezentowal sie w miare niezle penksa to stary dziad i powinien se darowac Smile
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 gru 2005, 20:13
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 12 gru 2005, 17:38
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 12 gru 2005, 17:52
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 gru 2005, 14:14
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 gru 2005, 1:20
JaaazdaReprezentant Australii w Wiśle?
Wszystko wskazuje na to, że od czerwca przyszłego roku zawodnikiem Wisły będzie obrońca reprezentacji Australii Michael Thwaite. 22-letni zawodnik spotkał się już z Danem Petrescu. Już w styczniu Thwaite ma podpisać trzyletni kontrakt z Wisłą.
Do krakowskiego klubu trafi za darmo, gdyż w czerwcu wygasa kontrakt wiążący go z klubem National Bukareszt, którego barw broni od połowy zeszłego roku. W rozmowie z nowym trenerem Wisły Australijczyk wyraził chęć przeprowadzki do Wisły. Wstępnie uzgodnione zostały warunki trzyletniego kontraktu.
Wkrótce do Rumunii uda się Grzegorz Mielcarski, by przystąpić do działania. Dla Wisły ważne jest, że za zawodnika nie trzeba będzie płacić, gdyż transfer odbędzie się bezgotówkowo. Thwaite może grać na każdej pozycji w formacji defensywnej.
Thwaite urodził się 2 maja 1983 roku. Mierzy 179 cm wrzostu, waży 74 kg. Zanim trafił do Rumunii grał w klubie Marconi Stallions. W roku 2003 występował w młodzieżowych Mistrzostwach Świata (U-20), rok później w meczach kwalifikacyjnych do Igrzysk Olimpijskich (U-23). W pierwszej reprezentacji rozegrał jeden mecz. We wrześniu wystąpił w towarzyskim spotkaniu z Jamajką (5:0). Otrzymał powołanie na mecze barażowe do Mistrzostw Świata z Urugwajem, lecz ostatecznie nie zmieścił się do meczowej osiemnastki.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 gru 2005, 9:47
to chyba oczywiste było, że się zacznie teraz sprowadzanie tych wszystkich młodych, zdolnym obcokrajowców, co dobrze panują nad piłka i będą gwiazdami w naszej słabej lidze. Będę obiecywac po 20 - kilka bramek w sezonie, po czym naweet nikt się nie zorientuje jak piłkarza ię pozbędą [bo goli nie bedzie zdobywał]piwus pisze:Jaaazda . Mieliśmy już truchtającego Kanadyjczyka, teraz pora na Australijczyka z Rumunii . Ale przy zajebiście liczebnej obronie, to i tak wzmocnienie, bez względu na to czy załapie się do wyjściowej 11. A byłyby jaja, gdyby się łapał . Następna runda będzie zabawna, a następne lata jeszcze śmieszniejsze...
to i wy teraz macie swojego Rasiakapiwus pisze:lecz ostatecznie nie zmieścił się do meczowej osiemnastki.
chyba smutnapiwus pisze:Następna runda będzie zabawna, a następne lata jeszcze śmieszniejsze...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 gru 2005, 10:00
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 gru 2005, 11:10
ogólnie mówiłem o stereotypie zawodników sprowadzanych przez nowych trenerów. Nie chodziło mi dokladnie o ten przypadek. Chodzi o to, że napastnik obiecuje gole a potem ich nie strzela [najłatwiejszy przyklad]Pisakk pisze:Ale przeca ten Australijczyk to obrońca...Więc jak miałby obiecać 20 - bramek w sezonie to nawet cloner uznałby go za szaleńca .
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 gru 2005, 14:41
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio