Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 124

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
joedoe
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 29 gru 2007, 17:19

No Manchester nie zachwyca ale ma Ronaldo. ładnie się znalazł a gdyby Giggs wykorzystał jego podanie to byłoby 2:0. Inna sprawa, że Noble strasznie dał ciała, słabo wygląda dziś atak MU. Saha nawet nieźle ale Tevez stara się, biega i nic z tego nie wychodzi, bardzo dużo strat ma. No i środek macie dziś nieciekawy, Fletcher jest maksymalnym drewniakiem nie wiem co taki zawodnik robi w składzie lidera PL...

Awatar użytkownika
PiotRoo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 29 gru 2007, 17:53

Kompletne dno, powinniśmy sobie ustawić mecz tym karniakiem to Ronaldo spartolił, tamci z akcji zrobili jedną dobrą sytuację to z pomocą im przyszły wrzutki z wolnych... i nie wybaczę tego, że w tym meczu odpoczywał Rooney, on powinien kisić tyłek z Birmingham a nie dzisiaj jak gramy na cięzkim terenie !! I jeszcze Fletcher, dobre sobie. Jestem strasznie wkur*iony, czy my zawsze musimy być 2 razy lepsi od rywala, żeby go pokonać a nie stać nas na takie fartowne zwyciestwa jak np. Arsenal ze Spurs?... oby chociaż Everton mnie nie zawiódł, inaczej humor schrzaniony na maxa... Zaraz Arsenal zostanie ponownie koronowany ^^

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 17:55

To się [k****] pocieszyliśmy z lidera.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2007, 17:56

Młody Ferdinand :jupi: Upson :jupi: No i... Ronaldo :jupi:

Co za mecz. W drugiej połowię West Ham miał przewagę, jednak potem manchester trochę przycisnął i w efekcie zyskali karnego. Samej sytuacji nie widziałem, bo przerwało mi transmisje i musiałem się łączyć od początku. :?

Obie bramki padły po stałych fragmentach gry. Pierwszą po dośrodkowaniu z rożnego strzelił Ferdinand, a drugiego po rzucie wolnym- Upson (ex- Kanonier :* ). West Ham wygrał zasłużenie. Ferguson zapłacił za wystawienie Fletchera.
PiotRoo pisze:Jestem strasznie wkur*iony, czy my zawsze musimy być 2 razy lepsi od rywala, żeby go pokonać a nie stać nas na takie fartowne zwyciestwa jak np. Arsenal ze Spurs?

Frustracja. Przypomnij sobie spotkania z początku sezonu. Np. to z Evertonem.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, 17:58 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 17:57

guru pisze:Ferguson zapłacił za wystawienie Fletchera.
Wiesz o czym piszesz?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 gru 2007, 17:58

Co tu dużo mówić porażka na własne życzenia. Najpierw brak w składzie Rooneya :O:O:O na tak cieżkim terenie dawać odpoczywać...dziwne :| Poźniej brak w składzie Andersona i chaos w środku pola nie miał kto przetrzymać piłkę no i w końcu Ronaldo nie trafia karnego. Wiedziałem, że w koncu sie musi pomylić kiedyś, każdemu sie to zdarza a u niego wcześniej sobie nie przypominam. Podczas całego meczu byłem pełen niepokojue a po tym karniaku już byłem pewien, że tego meczu nie wygramy. Myślałem, że przynajmniej będzie punkt, ale i tego nei było. Stracone 3 punkty na własne życzenia+ brak szcześcia. Coś mam równie złe przeczucia jeśli chodzi o Mistrzostwo, sądze że...nie dokończe obym się mylił.

Awatar użytkownika
joedoe
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 29 gru 2007, 17:58

Z tą koronacją to nie przesadzaj
jedziemy na bardzo trudny teren i chociaż nie takie powinny być ambicje drużyny pretendującej do mistrzostwa to patrząc przez pryzmat tego co ostatnio gramy uciesze się jeśli wywieziemy punkt.
Krysia:*

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2007, 18:00

Giggsy King pisze:Wiesz o czym piszesz?

Wiem, oglądałem mecz. Chyba że urzekła Cię jego gra. Hargreaves ładnie czyścił, a ten nie wiadomo co tam robił. Ani w defensywie, ani w ofensywie. Brak Roo też widoczny, ale bardziej winiłbym pomoc, bo MU nie miał tylu klarownych sytuacji.

Awatar użytkownika
PiotRoo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiotRoo » 29 gru 2007, 18:00

joedoe pisze:Z tą koronacją to nie przesadzaj
jedziemy na bardzo trudny teren i chociaż nie takie powinny być ambicje drużyny pretendującej do mistrzostwa to patrząc przez pryzmat tego co ostatnio gramy uciesze się jeśli wywieziemy punkt.
Krysia:*
Wywieciecie trzy, tego jestem pewien. Bo jak chu**** to na całego.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2007, 18:02

szkoda tej porazki, miałem w typerze remis 1:1 i miałbym już 4 dokładne wynki :(

Ronaldo znów strzela. Dobrze, ze karnego nie trafił, bo z tego co czytam, to ManU wygrałoby niezasłużenie.
tam na poprzedniej stronie kolega dobrze napisał: żeście się z lidera nacieszyli ;)

Licze teraz na przynajmniej remis z Evertonem.
Nie martwcie się - my gramy kolejny mecz z WHU :lol:

PiotRoo daruj sobie te bluzgi 2 WP
Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, 18:02 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 18:02

Fletch grał przeciętnie (jak prawie wszyscy u nas zresztą), ale niczego nie zawalił. A już na pewno nie zawalił bramek po strzałach głową, więc czepiasz się mało odpowiedniej osoby.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, 18:03 przez Giggsy King, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 gru 2007, 18:03

Nie zawalił? a kto krył Ferdinanda?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2007, 18:04

Fletch grał przeciętnie, ale niczego nie zawalił. A już na pewno nie zawalił bramek po strzałach głową.

A czy ja coś takiego napisałem? Samo to, że słabo zagrał jest chyba wystarczającym powodem by po nim pojechać. W środku pola MU nie miał wiele do powiedzenia. Jak atakowaliście to głównie skrzydłami. Dopiero po wejściu Andersona wyglądało to trochę lepiej.

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 29 gru 2007, 18:06

Kamil232 pisze:Nie zawalił? a kto krył Ferdinanda?
Ja tam widziałem Vidę, ale musiałbym zobaczyć powtórkę.
guru pisze:A czy ja coś takiego napisałem? Samo to, że słabo zagrał jest chyba wystarczającym powodem by po nim pojechać.
Zagrał równie słabo co Tevez czy Brown, więc nie wiem czemu za winowajcę uważasz tylko jego.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, 18:08 przez Giggsy King, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 gru 2007, 18:07

PiotRoo pisze: czy my zawsze musimy być 2 razy lepsi od rywala, żeby go pokonać a nie stać nas na takie fartowne zwyciestwa jak np. Arsenal ze Spurs?
Już nie gadaj, ostatnio z Evertonem też mielismy trochę szczęścia. Mówienie, że wszyscy dookoła mają szczęście tylko nie my jest nie na miejscu.

Jak już mówimy o szczęściu to Chelsea ledwo udało się wyrwać 3 pkt w meczu z Newcastle po bramce Kalou w 87'.

Też jestem zły ale nie zagraliśmy dobrego meczu. West Ham nam ewidentnie nie leży - 3 mecz z nimi, 3 porażka. Gdyby Ronaldo strzelił karnego pewnie byłoby po meczu ale no właśnie gdyby... Nie ma co mieć pretensji do Portugalczyka, to nasz najlepszy strzelec, cały czas ciągnie zespół, a niestrzelony karny, no cóż, zdarza się. Gorzej, że straciliśmy 2 bramki ze stałych fragmentów. Tak nie można. No i jak ktoś wyżej wspomniał, zupełnie nie rozumiem dlaczego w kadrze nie było Rooneya. Ja wiem, że odpoczynek itd. ale akurat dzisiaj był potrzebny. Chocby na ławce. Mając prawie w pełni zdrową zdrową kadrę, 2 zmiany do wykorzystania niedopuszczalnym jest, że kiedy WHU strzelił na 1:1 my na ławce nie mamy ŻADNEGO napastnika a Tevez został zdjęty wcześniej i jesteśmy zmuszeni kończyć spotkanie tylko z naszym 3 w kolejce do pierwszego składu napastnikiem. Chyba Ferguson myślał, że dzisiaj z WHU łatwo pójdzie. To się przeliczył. Jeśli chcemy obronić tytuł to musimy wygrywać takie mecze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”