Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 124

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
edisonpark
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 19 wrz 2005, 18:46

:( :( :( :( :( :( :) :) :) :D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :P :P :afro: :afro: :boruta: :jupi: :boruta: :boruta: :evil:

1WP, chyba Ci się nudzi co? :roll: //Tomusmc

TAK :maruda:
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2005, 19:05 przez edisonpark, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 wrz 2005, 18:47

Juv pisze:Widać że teraz Capello będzie miał zagadkę kogo wystawić na Udine
Mysle ,ze Capello wystawi najmocniejsza obecnie 11 czyli atak Zlatan - Trezeguet

Jeden dobry mecz w wykonaniu Alexa wiosny nie czyni :wink: ,ale cieszy dobra postawa 8).

Na prawej napewno zagra Blasi :!: 8)

Wynik tak jak mówilem typuje remis :?

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 20 wrz 2005, 19:00

Fabio Capello ogłosił listę piłkarzy, powołanych na mecz z Udinese. W składzie "Starej Damy" zabrakło trzech kontuzjowanych obrońców: Birindelliego, Thurama oraz Zebiny. Rola rezerwowego bramkarza przypadła Landry'emu Bonnefoi.
Oto pełna lista:

3 Chiellini
4 Vieira
6 Kovac
7 Pessotto
8 Emerson
9 Ibrahimovic
10 Del Piero
11 Nedved
14 Balzaretti
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Mutu
19 Zambrotta
20 Blasi
22 Bonnefoi
23 Giannichedda
24 Olivera
25 Zalayeta
26 Gladstone
28 Cannavaro
32 Abbiati

źródło:Juvepoland

Widać że powrót Thurama do reprezentacji był złą decyzją :? Według mnie on nie powinien grać tak dużo meczy. Przez to jest teraz caly czas kontuzjowany :?
Nieobecni 3 obrońcy, więc żle. Może od pierwszych minut zagra Blasi? On to wogóle zostanie raczej przekwalifikowany na obrońcę :lol:
Mam nadzieję że na boisku pojawi się Mutu. Jeżeli nawet nie od pierwszych minut to chociaż w 2 połowie :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 wrz 2005, 19:20

Moj oficjalny :wink: skład na jutro:

Abbiati - Blasi,Kovac,Cannavaro,Zambrotta - Camoranesi,Emerson,Vieira,Nedved - Zlatan,Trezeguet

Blasi zagra bo chlopak jest w formie i na tej pozcji sie ładnie spisuje ,wiec po co to zmieniac :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 wrz 2005, 19:22

Tez uważam że Thuram powinien zrezygnowac z gry w kadrze bo nie wytrzymuje kodycyjnie :!: Szkoda bo jak jest w dobrej formie to obrona jest tez niezła.
Moze Capello przekwalifikuje Blasiego na obronce i moze bedzie to super posuniecie :lol: Kiedys Rząsa tez grał w ataku a obecnie jest obroncą .... więc moze tak samo bedzie z Balsim :!:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 wrz 2005, 19:27

luk1208 pisze:Moze Capello przekwalifikuje Blasiego na obronce i moze bedzie to super posuniecie
Zupełnie nie wiem skąd ta emotikonka po powyższym zdaniu. Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do postawy Blasiego na pozycji praego obrońcy to proszę, wymień je. Jak dla mnie spisuje się nieźle.
Juv pisze: Może od pierwszych minut zagra Blasi?
Mam nadzieję.

Obstawiać, nie będę. Wygra drużyna lepiej przygotowana, mniej zmęczona po ostatnich meczach, a dodam, że Juve ma obecnie cholernie silną kadrę.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 wrz 2005, 20:19

snipp - chyba mnie nie rozumiesz :!: poprostu uwazam ze blasi moze sie sprawdzic na pozycji obroncy i Capello moze dokona dobrego wyboru :!:
zawsze uwazał blasiego za dobrego zawodnika ale chłopal jakos nie mógł sobie poradzic z presją i żadko pokazywał swoje umiejętnosci na 100% !!
pozdro

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 20 wrz 2005, 20:29

luk1208 pisze:poprostu uwazam ze blasi moze sie sprawdzic na pozycji obroncy i Capello moze dokona dobrego wyboru
Emotka ":lol:" mogła oznaczać ironię/żart. Miałem prawo tak odebrać Twoje słowa.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 20 wrz 2005, 20:51

Dobra wiadomość!
W jutrzejszym meczu Juve-Udinese nie zagra Iaquinta który jest chory na grypę!
A więc szanse Juve w tym meczu rosną :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 wrz 2005, 21:07

Juv pisze:Dobra wiadomość!
W jutrzejszym meczu Juve-Udinese nie zagra Iaquinta który jest chory na grypę!
A więc szanse Juve w tym meczu rosną :D
No to ofensywa Udinese mocno osłabiona :wink: ,mam jednak nadzieje ,ze Iaquinta sie szybko wyleczy :!: Bo musza walczyc w LM i Serie A :twisted:

Co do Blasiego to wystepy na nowej pozycji moga dobrze wylynac na zawodnika ,moze wkoncu pokaze na co go naprawde stac :!: ,a z pewnoscia posuada duzy potencjal :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 20 wrz 2005, 22:20

Iaquinta to dobry napastik co udowodnił w LM ale na 100% nie jest pewne ze nie zagra bo ponoc cos lezy w kwesti przedłuzenia kontraktu :!:
osobiscie wolałbym zeby nie zagrał bo jeden groźny napastik mniej to lepiej dla Juve ale z drugiej strony jak Juve ma wygrac to najlepiej jak przeciwnik bedzie w najmocniejszym składzie :D

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 20 wrz 2005, 22:37

No jednak nie jest chory na grypę :?
Doszło do spięcia między nim a zarządem w sprawie kontraktu , a więc w końcu nie wiadomo czy zagra czy nie :?:
Dziwne że akurat kłoci się z zarządem wtedy gdy Udine zaliczyło dobry występ w LM i w Serie A stało się znaczącym zespołem .

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 21 wrz 2005, 10:51

Mysle ze Juventus wygra ten mecz. Jednak sa lepszym zespolem a Udinese to tak narazie ma przeblyski formy. Pare dobrych meczy nie swiadczy jescze o niczym, a Juve to Juve... Wygraja ten mecz a w najczarniejszym scenariuszu widze tam remis :D

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 21 wrz 2005, 12:43

Niewątpliwie czeka nas ciężki mecz :roll: Udinese to teraz czwarta siła we Włoszech i nawet bez iaquinty są bardzo groźni (szczerze mówiąc zastanawiam sie czy medialny szum wokółniego to jakaś zasłona przed meczem).Najsłabszą formację Udinese wydaje się być obrona - patrz 4 bramki w meczu Z Fiorentiną.Wobec dobrej skuteczności naszych napastników mam nadzieję, że strzelą przynajmniej 2 bramki a wtedy możemy liczyć z powodzeniem na 3 punkciki 8)
Myślę, że to pierwszy poważny sprawdzian Juve, który w przypadku zwycięstwa potwierdzi mistrzowskie aspiracje Juventusu. Jeśli natomiast zanotujemy porażkę(czego absolutnie nie zyczę) to pjawi się znak zapytania...w I poważnym meczu musimy wygrać :twisted:
Skład typuje następujący:
Abbiati - Blasi, Kovac, Cannavaro, Zambro - Camor, Vieira, Emerson, nedved- Ibra :roll: Treze
1)co do Ibry nie jestem pewien równie dobrze może zagrac Del Piero albo Mutu

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 wrz 2005, 16:14

tylko czy ktos mówi ze mecz z Udnie bedzie łatwy???
wiadomo jak sie chce zdobyc scudetto to trzeba wygrywac z kazdym niezaleznie jak sie nazywa i jaką forme prezentuje, tylko nie zawsze to wychodzi :!:
rzeczywiscie o sile Udine decudują napastnicym którzy są bardzo groźni ale brak Iaquinty moze zmniejszys siłe razenia, a co do obrony to napewno nie jest mocna co napewno pokazał mecz z Fiorentiną :!:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”