Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 124

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 cze 2011, 22:34

Ale czemu akurat to musial byc Manzano :( ...Bo kibice go chcieli :lol: ?A przeciez tyle sie mowilo o Caparrosie i Enrique,ale z Caparrosemy byly takie przecieki,ze podobno nie mogli sie dogadac co do umowy.Za duzo kasy chcial,czy jak :lol: ?albo to rzeczywiscie byla sciema.W sumie Seviila nie grala zle w tym sezonie,ale watpie zeby to byla akurat zasluga Manzano.To po to wyrzucali QSF :roll: ...?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 22:40

To po to wyrzucali QSF
Oto jest pytanie. Na jaka cholere pozbyli sie Quique skoro biora za niego dwa razy gorszego Manzano ? Gdzie tu sens i logika ? Cos czuje,ze czeka nas kolejny sezon walki o miejsca 5-7. Nie ogarniam co sie dzieje z tym porypanym zarzadem.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 cze 2011, 22:42

Wy tego Silvio mieliście mieć za free ? Bo z tego co widzę to ma kontrakt do 2014, oznacza to zapewne że przedłużył niedawno.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 22:49

Sammyy pisze:Wy tego Silvio mieliście mieć za free ? Bo z tego co widzę to ma kontrakt do 2014, oznacza to zapewne że przedłużył niedawno.
Nawet nie wiem za ile. Jeszcze nie bylo oficjalnych informacji,Silvio powiedzial po finale LE,ze odchodzi do Atleti i tyle :)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 cze 2011, 22:58

A ciekawe,jak to bedzie z Adrianem?bo mial byc za darmo,a podobno dyrektor Depor cos bruzdzi.Plotka glosi,ze oddadza go,ale za kase,chociaz konrakt wygasa mu cos pod koniec czerwca chyba.Nawet gdyby trzeba bylo cos za niego dorzucic,to warto :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 23:05

mzatlanta pisze:A ciekawe,jak to bedzie z Adrianem?bo mial byc za darmo,a podobno dyrektor Depor cos bruzdzi.Plotka glosi,ze oddadza go,ale za kase,chociaz konrakt wygasa mu cos pod koniec czerwca chyba.Nawet gdyby trzeba bylo cos za niego dorzucic,to warto :wink:
Z Lendoiro nie ma bezproblemowych transferow :lol: Cos tam umsknelo dzialaczom Atleti. Sprawa ma trafic do sadu. Jezeli trzeba bedzie zaplacic kilka milionow to...trzeba bedzie :wink: Adrian to obecnie jeden z dziesieciu najlepszych hiszpanskich napastnikow imho,chociaz ja tysiackrotnie wolalbym Gameiro z Lorient.

Marzy mi sie atak Gameiro & Osvaldo. Borja,Adrian i Forlan na lawce - to byloby cos :!:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 cze 2011, 23:29

Gameiro tak :!: jak najbardziej zapraszamy do nas :wink: Super bramke strzelil wczoraj dla Francji.
Za to Piatti u nas sie za b.nie pokazal,moze nie chcialo mu sie przemeczac z nasza reprezentacja :lol:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 cze 2011, 0:45

Za to Piatti u nas sie za b.nie pokazal,moze nie chcialo mu sie przemeczac z nasza reprezentacja
Racja. To nie byl TEN Piatti z Almerii. Troche dziwne,bo myslalem,ze bedzie chcial sie pokazac Batiscie z jak najlepszej strony.

A Gameiro brac od zaraz. Uwielbiam tego chlopaka.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 cze 2011, 0:52

A ten Miranda?wlasciwie nic o nim nie wiem,widzialam goscia moze raz,rzadko kiedy ogladam lige brazylijska.Dobry jest?

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 cze 2011, 0:54

Dr.Football1 pisze:A Gameiro brac od zaraz. Uwielbiam tego chlopaka.
Pff, veto! O ile byłem sceptyczny to wczoraj mnie przekonał do siebie :P
mzatlanta pisze:A ten Miranda?wlasciwie nic o nim nie wiem,widzialam goscia moze raz,rzadko kiedy ogladam lige brazylijska.Dobry jest?
Najlepszy stoper ligi brazylijskiej w ostatnich 2 latach. Debiutował chyba nawet w reprezentacji, zdecydowanie bardzo dobra inwestycja, tym bardziej że przychodzi za darmo więc ryzyko niewielkie.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 cze 2011, 23:29

No wlasnie,mam straszznie mieszane uczucia co do Manzano...no i,skoro Manzano,to jesli chodzi o koncepcje gry,czostajemy przy starej i sprawdzonej opcji 4:4:2?Kurcze no,mialam nadzieje,ze jak Enrique,to może wreszcie sprobowalibysmy 4:3;3?
A co ze stawianiem na mlodziez?Przeciez glownie dlatego było tyle huku o to,ze trzeba zatrudnic mlodego trenera,ze swiezym spojrzeniem etc.
Manzano na pewno nie jest zlym terenerem,ale tez nie ma jakichs imponujacych statystyk z zespolami,ktore prowadzil-od 2002 r.patrzac,z Mallorca 9 miejsce,potem z Atletico 7 chyba mieli w lidze,potem z Malaga 10 miejsce,z Mallorca znowu miejsca,12,7,9 i potem sevilla 2010 rok-4 miejsce o ile dobrze pamietam i teraz 5.Czyli niezle ,ale bez fajerwerkow.
szkoda,ze Pellegrini w ogole nie był brany pod uwage,ale może dobrze mu w Maladze.
Tak czy inaczej,trzeba będzie się z tym pogodzic,i szukac jakichs plusow...

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 0:25

Manzano preferuje taktyke 4-4-2/4-2-3-1,wiec nie jest tak zle. Wlasciwie to troche mi przeszlo od wczoraj i mam mniej mieszanych uczuc co do niego. Trzeba dac mu szanse,choc jestem pewien,ze nie wytrzyma wiecej niz rok :P

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 0:37

I tak nie mamy innego wyjscia...na razie mi nie wychodzi szukanie plusow,ale moze z czasem :P Po prostu jakos sie na niego nie nastawialam,moja wina-w ogole umknelo mi,ze tez jest brany pod uwage,i nie bylo kiedy oswoic sie z tym.4:2:3:1 u nas jakos nie umiem sobie wyobrazic,ale poki co i tak nie wiadomo,kto bedzie gral na ataku :(

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 0:39

Martwi odrzucona oferta za Osvaldo. Mam nadzieje,ze dzialacze nie poddadza sie tak szybko i postaraja sie sprowadzic Pablo na Calderon. Za bardzo sie na niego napalilem,zeby teraz negocjacje zakonczyly sie fiaskiem :roll:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 0:46

Nie chca go puscic ponizej 20 baniek...czy ja wiem,za rzadko ogladalam mecze Espanyolu w tym sezonie,ale warto zaplacic wiecej,niz pozalowac kasy i zostac z niczym.a moze to zlosliwosc i maly konflikt-w koncu Madryt i Barcelona :lol: A tak na powaznie,inne oferty tez odrzucili,wiec po prostu uwazaja,ze ich zawodnik jest wart wiecej niz 15-17mln,i pewnie maja racje :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”