Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 cze 2011, 22:34
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 22:40
Oto jest pytanie. Na jaka cholere pozbyli sie Quique skoro biora za niego dwa razy gorszego Manzano ? Gdzie tu sens i logika ? Cos czuje,ze czeka nas kolejny sezon walki o miejsca 5-7. Nie ogarniam co sie dzieje z tym porypanym zarzadem.To po to wyrzucali QSF
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 07 cze 2011, 22:42
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 22:49
Nawet nie wiem za ile. Jeszcze nie bylo oficjalnych informacji,Silvio powiedzial po finale LE,ze odchodzi do Atleti i tyleSammyy pisze:Wy tego Silvio mieliście mieć za free ? Bo z tego co widzę to ma kontrakt do 2014, oznacza to zapewne że przedłużył niedawno.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 cze 2011, 22:58
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 cze 2011, 23:05
Z Lendoiro nie ma bezproblemowych transferowmzatlanta pisze:A ciekawe,jak to bedzie z Adrianem?bo mial byc za darmo,a podobno dyrektor Depor cos bruzdzi.Plotka glosi,ze oddadza go,ale za kase,chociaz konrakt wygasa mu cos pod koniec czerwca chyba.Nawet gdyby trzeba bylo cos za niego dorzucic,to warto
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 07 cze 2011, 23:29
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 cze 2011, 0:45
Racja. To nie byl TEN Piatti z Almerii. Troche dziwne,bo myslalem,ze bedzie chcial sie pokazac Batiscie z jak najlepszej strony.Za to Piatti u nas sie za b.nie pokazal,moze nie chcialo mu sie przemeczac z nasza reprezentacja
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 cze 2011, 0:52
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 cze 2011, 0:54
Pff, veto! O ile byłem sceptyczny to wczoraj mnie przekonał do siebieDr.Football1 pisze:A Gameiro brac od zaraz. Uwielbiam tego chlopaka.
Najlepszy stoper ligi brazylijskiej w ostatnich 2 latach. Debiutował chyba nawet w reprezentacji, zdecydowanie bardzo dobra inwestycja, tym bardziej że przychodzi za darmo więc ryzyko niewielkie.mzatlanta pisze:A ten Miranda?wlasciwie nic o nim nie wiem,widzialam goscia moze raz,rzadko kiedy ogladam lige brazylijska.Dobry jest?
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 08 cze 2011, 23:29
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 0:25
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 0:37
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 09 cze 2011, 0:39
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 09 cze 2011, 0:46
mzatlanta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited