Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 124

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 28 wrz 2005, 20:27

No i jest juz oficjalny sklad Interu na dzisiejszy meczykz Rangersami : INTER: 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 33 Wome; 7 Figo , 19 Cambiasso, 8 Pizarro, 21 Solari; 9 Cruz, 30 Martins
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 10 Adriano, 13 Zé Maria , 16 Favalli, 18 Kily González, 20 Recoba

Czyli to co mnie cieszy - tak jak pisalem obecnosc Solariego w 1 skladzie - ciekawe co chlopak pokaze :) Jest tez Wome w miejsce Favalliego - niech chlopak gra bo podpisalismy z nim kontrakt na 1 rok i trzeba ocenic czy warto go zostawic na dluzej :) Jest Pizarro tak jak oczekiwali wszystcy w miejsce Verona - no i niespodzianka - nie Recoba tylko Cruz i nie w miejsce Martinsa a w miejsce Adriano !!!
Widac ze Mancini oszczedza kilku ludzi na mecz z Juve :)

A jak mu ta taktyka wyjdzie to sie przekonamy po czesci juz dzis - czyli jaki wynik z Rangersami i no i po mczeu z Juve :)

Ale czuje ze bedzie dobrze !

Plan minimum to 4 punkty :)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 wrz 2005, 20:28

To mój ostatni post adresowany do Snippa
Każdym swoim kolejnym postem udowdniasz swój brak wiedzy piłkarskiej.Twoje posty dotyczą tylko niechęci do Interu, lub sa rozdrobnieniem zdan.Więc nie zarzucaj mi ze pieprze głupoty bo to ty chyba pomyliłes fora.Jeśli nie chcesz ze mna rozmawiać dodaj mnie do listy ignorowanych.Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Jesli cie uraziłem przekręceniem nicka to sorry, poprostu nie chciało mi sie pisac go poraz setny.

Skład Interu na dzisiejszy mecz:Julio Cesar - Cordoba, Materazzi, Samuel, Wome - Figo, Cambiasso, Pizarro, Solari - Cruz, Martins
Rezerwa:Toldo, Ze Maria, Favalli, Kily, Stankovic, Adriano, Recoba

o nie jestem pierwszy

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 wrz 2005, 20:44

creek pisze: rada przede wszystkim dla Babel i BartiX_FCI, szkoda sie przejmowac ludzmi na poziomie Snippa
Gdyż jest to poziom dla Was za wysoki.
creek pisze:bo to jest czlowiek z kompleksami
:lol: Rzeczywiście mam kompleksy, Juventus przegrywa, ja zbieram puszki pod blokiem aby uzbierać na abonament :(. Wydało się...
creek pisze:szuka na forum tylko zaczepki
Jak zwykle wypada mi napisać, że to nie ja zaczynam gdyż jestem cytatorem i wszelkie zaczepki pochądzą z głupot jakie piszecie. Tak było i tym razem.
creek pisze:najlepiej dac mu ignorka i bedzie spokoj
Najlepiej dla Was. Bo po co sie wciąż ośmieszać, mogac tego uniknąć?
Babel pisze:To mój ostatni post adresowany do Snippa
Lepiej dla Ciebie.
Babel pisze:Każdym swoim kolejnym postem udowdniasz swój brak wiedzy piłkarskiej.
Jestem jedynie ciekaw na jakiej podstawie to stwierdziłeś. Moja wiedza jest niemała, zapewniam Cię. Jesli chcesz mi odpowiedzieć możesz napisać priva, czekam.
Babel pisze:Twoje posty dotyczą tylko niechęci do Interu
Tak samo posty w tematach o Milanie, Juventusie, tamatch klubów z Primera Division itd. Mam Interofobię.
Babel pisze: lub sa rozdrobnieniem zdan.
Najczęściej zdań nie rodrabniam, a jeśli już to tak, że cytaty nie tracą sensu.
Babel pisze:Więc nie zarzucaj mi ze pieprze głupoty bo to ty chyba pomyliłes fora.
Inaczej nie można określić tego co piszesz.
Babel pisze:Jeśli nie chcesz ze mna rozmawiać
Chcę!
Babel pisze:Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Masz rację. Ta dyskusja z Twojej strony jest marna...
Babel pisze:Jesli cie uraziłem przekręceniem nicka to sorry
Nie ma sprawy.
Babel pisze:
Jesli cie uraziłem przekręceniem nicka to sorry,
Klik na nazwę w profilu obok posta i masz. Nawet pogrubionego!

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 29 wrz 2005, 12:42

No i 3 pkt sa.... Jak zwykle duzo sytuacji zmarnowanych :( Szkoda ze cos ostatnio szfankuje skutecznosc.... niewykorzystany karny..... naszczescie Pizarro strzelil bramke z wolnego.... 1-0 jest.... teraaz tylko sie dobrze przygotowac do meczu z juve i po kolejne 3 pkt i kolejny wynik 0-1 :D :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 12:48

BartiX_FCI pisze:juve
Troche szacunku gowniarzu.

BartiX_FCI pisze:i po kolejne 3 pkt i kolejny wynik 0-

Taa, a Wisla wygra LM w przyszlym roku.

Jak zwykle duzo sytuacji zmarnowanych

Duzo ? :hahaha: Moze ogladales retransmisje meczu Juventus Rapid i pomyslales ze ci genialnie grajacy panowie w czarno-bialych koszulkach, to zawodnicy Interu.

Jesli Inter zagra z Juve, tak jak z Rangersami, to o wynik jestem spokojny.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 wrz 2005, 12:52

No zaczynamy grac jak Juventus w zeszłym sezonie Ligi Mistrzów (mam nadzieję, że nie skończymy tak jak oni). Widać, że gra przy pustych trybunach nie przychodzi naszym kopaczom łatwo (Juve jest już przyzwyczajone i troche lepiej im idzie :lol: ) ale liczą się trzy punkty i to, że Mancio dał odpocząć kilku zawodnikom. Mecz raczej nie był porywający ale nikt się chyba takiego nie spodziewał.

Teraz już liczą się tylko derby Włoch

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 wrz 2005, 13:03

Lakier pisze:
BartiX_FCI pisze:juve
Troche szacunku gowniarzu.
Hmmm ile masz lat lakier że nazywasz Bartix-a gówniarzem ???

a co do napisania juve z małej litery ??? Hmmm czy to od razu taka obelga aby sie pienić ? A co do zwycięstwa w Turynie ??? Hmmm historia ostatnich spotkan jest za nami - ale jak to bedzie to nie jestem Mahometem zeby prorokowac - pozyjemy zobaczymy :) To najlepszw wyjscie !

Forza Inter !!!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 13:11

Juras_InterFan pisze: Hmmm ile masz lat lakier że nazywasz Bartix-a gówniarzem ???

a co do napisania juve z małej litery ??? Hmmm czy to od razu taka obelga aby sie pienić ? A co do zwycięstwa w Turynie ??? Hmmm historia ostatnich spotkan jest za nami - ale jak to bedzie to nie jestem Mahometem zeby prorokowac - pozyjemy zobaczymy Smile To najlepszw wyjscie !

Wychodzi na to ze od kibicow Interu nie mozna oczekiwac szacunku. No coz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 wrz 2005, 13:36

Lakier pisze:Wychodzi na to ze od kibicow Interu nie mozna oczekiwac szacunku. No coz.
Otóż to idź się pobaw gdzie indziej bo tutaj nikt Cię nie szanuje.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 wrz 2005, 13:51

Lakier pisze:
Juras_InterFan pisze: Hmmm ile masz lat lakier że nazywasz Bartix-a gówniarzem ???

a co do napisania juve z małej litery ??? Hmmm czy to od razu taka obelga aby sie pienić ? A co do zwycięstwa w Turynie ??? Hmmm historia ostatnich spotkan jest za nami - ale jak to bedzie to nie jestem Mahometem zeby prorokowac - pozyjemy zobaczymy Smile To najlepszw wyjscie !

Wychodzi na to ze od kibicow Interu nie mozna oczekiwac szacunku. No coz.
To ile masz w koncu tych lat ? Ze wyzywasz innych od gówniarzy ?
A pozniej oczekujesz ze ktokolwiek bedzie cie szanowac ?
Zastanow sie na drugi raz lepiej zanim cos takiego palniesz - lub gadaj ze snipem tylko - czuje ze byscie sie dogadali szybko .....

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 13:53

Juras_InterFan pisze:To ile masz w koncu tych lat ? Ze wyzywasz innych od gówniarzy ?

Tak trudno spojrzyc na profil, alternatywie. Mnie nie musisz szanowac, wystarczy ze szanujesz inne kluby.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 wrz 2005, 14:13

Jeeeeeee i na koncie już 6 pkt 8) FORZA GRANDE INTER GRANDE PIZARRO obyś na dłużej zadomowił się w jedenastce :!:
Lakier pisze:Jesli Inter zagra z Juve, tak jak z Rangersami, to o wynik jestem spokojny.

Pamiętaj , że Inter ostatnio grał przy pustych trybunach więc tym nas nie zaskoczycie.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 29 wrz 2005, 14:25

Lakier pisze:
Juras_InterFan pisze:To ile masz w koncu tych lat ? Ze wyzywasz innych od gówniarzy ?

Tak trudno spojrzyc na profil, alternatywie. Mnie nie musisz szanowac, wystarczy ze szanujesz inne kluby.
17 lat - Buhahahaha

A wyzywa innych od gówniarzy :)

A co to mialo niby znaczyc "alternatywie" ??? Czy rozuwiesz wogole sens tego wyrazu ??? Bo chyba nie za bardzo :)
Słownik PWN i jazdaaa ...

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 wrz 2005, 14:55

niesamowite ze nie powiedziales tego samego swojemuy koledze Snippowi kiedy Nerazzuri napisal z malej :roll: a do nas masz o to pretensje, najpierw popatrz jak wy sie zachowujecie w stosunku do kibicow Interu a potem dopierozwracaj nam uwage.

Solari sie nie popisal mogl bez prroblemu strzelic gola na 2:0 i zgubil pilke, widac ze jeszcze nie jest w polowie swoich normalnych miozliwosci :? o by szybko sie podciagnal i objal lewe skrzydlo

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2005, 15:11

Juras_InterFan pisze:17 lat - Buhahahaha
Bartix ma wiele mniej, nawet jeśli nie to Lakier niszczy go inteligencją.
creek pisze:niesamowite ze nie powiedziales tego samego swojemuy koledze Snippowi kiedy Nerazzuri napisal z malej
To na 100% był przypadek. Zawsze piszę "Ty", "Ciebie", nazwy klubów, nicki (jeśli są z wielkiej) tak jak należy czyli z wielkiej litery. Przypomniej sobie jak pisałeś "Ty" w stosunku do mnie ignorancie.
creek pisze: jak wy sie zachowujecie w stosunku do kibicow Interu
Skoro już sie czepiamy to powinieś napisać z wielkiej litery.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”