Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2010, 0:32
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 paź 2010, 0:42
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2010, 0:48
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 paź 2010, 0:54
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 paź 2010, 4:05
Mentor jak przyjdzie twój czas to liczę na zaproszenieOd pierwszego stycznia 2011 roku wszyscy culés, którzy będą chcieli powiedzieć sakramentalne "tak" na Camp Nou, będą mogli spełnić swoje marzenia!
Młoda para będzie miała do dyspozycji stadion, a na ten czas sala París lub Platea będą udekorowane według ich gustu. Ponadto będzie dostępny catering, podobno najlepszy w mieście.
Dzięki uprzejmości klubu, młodzi będą mogli wraz ze swoimi bliskimi wznieść toast na murawie Camp Nou, otrzymają także gratulacje na telebimach oraz będą mieli możliwość zorganizowania sesji fotograficznej we wszystkich najbardziej charakterystycznych miejscach stadionu.
W planach jest także kilka innych atrakcji, które pozwolą młodej parze przeżyć ich ślub w stylu Barçy. Do dyspozycji będzie autokar pierwszego zespołu, możliwy jest występ cheerleaderek drużyny koszykówki. Nowożeńcy otrzymają także koszulki i różnego rodzaju pamiątki.
Jak donosi Sport, informacja rozprzestrzeniła się natychmiastowo. Już 25 par chce powiedzieć sakramentalne "tak" na Camp Nou.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 paź 2010, 11:12
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2010, 11:22
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 paź 2010, 12:35
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2010, 12:56
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 paź 2010, 13:03
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2010, 13:22
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 paź 2010, 14:17
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 paź 2010, 17:03
Nie ukrywałemCesc Fabregas po raz kolejny potwierdził swoje przywiązanie do Arsenalu i zapowiedział, że zwycięstwo nad Barceloną w tegorocznym finale Ligi Mistrzów na Wembley dałoby mu ogromną satysfakcję.
Temat przenosin 23-latka do Katalonii był jednym z najczęściej odgrzewanych tego lata przez prasę "kotletów". Całej sytuacji nie poprawiał również sam Hiszpan, którego milczenie z czasem zaczęło nieco irytować kibiców Kanonierów.
Ostatecznie jednak wszystkie oferty Dumy Katalonii zostały przez Londyńczyków odrzucone, a Fabregas stwierdził, że gra na Emirates Stadium wciąż sprawia mu przyjemność.
- Jestem emocjonalnie związany z Barceloną, ten klub na zawsze pozostanie w moim sercu. Staram się oglądać spotkania tej drużyny w każdy weekend. Jednak moim priorytetem jest Arsenal, ponieważ jestem w stu procentach profesjonalistą - powiedział Cesc.
- To, co stało się w trakcie letniego okienka transferowego, nie zniszczyło ani mojej reputacji w klubie, ani moich relacji z przyjaciółmi i partnerami z zespołu. Zresztą, mam w Arsenalu wielu przyjaciół, którzy znają moje intencje i uczucia.
- Powtórzenie wyczynu z 2006 roku i dotarcie do finału Ligi Mistrzów byłoby niesamowitym wyczynem. Tylko tym razem, na Wembley, to piłkarze Barcelony zeszliby z boiska pokonani.
- Nigdy nie miałem najmniejszych problemów z Arsenem Wengerem. On wie, że futbol jest moją największą pasją i będę w Arsenalu grał na 100% do ostatniej spędzonej tutaj chwili. Moim marzeniem jest zdobycie jakiegoś trofeum z Arsenalem.
- Nie ukrywałem, że chciałem tego lata zasilić szeregi Barcy, ale ten transfer po prostu nie był możliwy. Także tamte wydarzenia pozostawiam za sobą.
- Daję i zawsze będę dawał z siebie wszystko grając w trykocie The Gunners. To wyjątkowy klub w moim życiu, z którym pragnę osiągać sukcesy. Po wsze czasy będę Arsenalowi wdzięczny za to, co ten zespół dla mnie zrobił przez wiele lat.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 23 paź 2010, 17:19
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 paź 2010, 17:25
Do czerwca się nacieszcie.Magnum pisze:Nie ukrywałemale komentować też nie komentowałem.. jak tam thiago?
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio