Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2007, 18:20
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 kwie 2007, 18:22
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 18:40
Snipp_ pisze:Dla Fringsa beniaminek z Turynu to idealne miejsce żeby grzać kuferek i zarobić na stare lata, a twierdząc, że Stara Dama na usługach Niemca nic nie zyska robisz sam z siebie pajaca.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 kwie 2007, 18:48
Sawyer pisze:, tak jak kiedys Nedved szlifował się pod okiem DD
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 kwie 2007, 18:55
Powinien. To dobry pomocnik, który zostanie piłkarzem Twojego rzekomo ulubionego klubu. Ignorant, pff.Sawyer pisze:Co mnie interesuje Frings
Po pierwsze - nie przeciętnym, a solidnym. Po drugie - nie mamy pieniędzy na lepszych piłkarzy. Po trzecie ci lepsi do nas nie przyjdą.Sawyer pisze:ale jesli mamy budowac zespol to nie mozna tego robic 31 letnim przecietnym zawodnikiem na tej pozycjii
Mnie również przykro.Sawyer pisze:Takie mam zdanie.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 18:56
Berele Lewartow pisze:
Pod skrótem DD, masz chyba na myśli DeDe Reportera, a nie obecnego trenera.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 18:59
"Co mnie obchodzi Frings" było w kontekscie twojej wypowiedzi na temat tego, że jest to dla niego idealne miejsce do emerytury.Snipp_ pisze:Powinien. To dobry pomocnik, który zostanie piłkarzem Twojego rzekomo ulubionego klubu. Ignorant, pff.Sawyer pisze:Co mnie interesuje FringsPo pierwsze - nie przeciętnym, a solidnym. Po drugie - nie mamy pieniędzy na lepszych piłkarzy. Po trzecie ci lepsi do nas nie przyjdą.Sawyer pisze:ale jesli mamy budowac zespol to nie mozna tego robic 31 letnim przecietnym zawodnikiem na tej pozycjiiMnie również przykro.Sawyer pisze:Takie mam zdanie.
Za dużo tribalów itp. mój drogi Sawyerze.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 kwie 2007, 19:02
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 kwie 2007, 19:10
Ale weź pod uwage,ze obrona jest do wymiany i mam nadzieję,ze dwóch solidnych srodkowych obronców nas zasili, a oni też bedą kosztować.Sawyer pisze:bedzie ponad 50 mln (albo wiecej, nie pamietam) na transfery
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 kwie 2007, 20:34
miodówa
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lemur-O » 18 kwie 2007, 21:11
Lemur-O
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 21:24
Czy to znaczy, że w pomocy mamy poprostu zapchać dziure ??Berele Lewartow pisze:Sawyer napisał:
bedzie ponad 50 mln (albo wiecej, nie pamietam) na transfery
Ale weź pod uwage,ze obrona jest do wymiany i mam nadzieję,ze dwóch solidnych srodkowych obronców nas zasili, a oni też bedą kosztować.
Berele Lewartow pisze:
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 kwie 2007, 21:46
Nie, to znaczy,ze musimy znaleźć solidnego zawodnika za stosunkow niedzuze pieniądze, który gwarantuje gre na opowiednio wysokim poziomie.Sawyer pisze:Czy to znaczy, że w pomocy mamy poprostu zapchać dziure ??
Nie żartuj, to jeszcz o niczym nie świadczy.Sawyer pisze:Sam sobie odpowiedziałes jak powinny wyglądać sprawy środka pola.
To troche uproszcza wersja. A co jesli Appiah nie chce wraca do Włoch?Sawyer pisze:Jesli juz bierzemy Fringsa, to rownie dobrze mozna wziasc Appiaha za ktorym przemawia jego wiek.
Berele Lewartow
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lemur-O » 18 kwie 2007, 21:55
Lemur-O
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio