Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 125

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2007, 18:20

Polecam Bodmera z Lille :]

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 kwie 2007, 18:22

Zawodników łączonych z Juve, podobnych do Fringsa jest wielu, to prawda. Sęk w tym, że mając oferty z innych klubów byliby kompletnymi idiotami wybierając Juve. Dla Fringsa beniaminek z Turynu to idealne miejsce żeby grzać kuferek i zarobić na stare lata, a twierdząc, że Stara Dama na usługach Niemca nic nie zyska robisz sam z siebie pajaca.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 18:40

Snipp_ pisze:Dla Fringsa beniaminek z Turynu to idealne miejsce żeby grzać kuferek i zarobić na stare lata, a twierdząc, że Stara Dama na usługach Niemca nic nie zyska robisz sam z siebie pajaca.

Co mnie interesuje Frings, Może i zyskamy coś na tym transferze, ale jesli mamy budowac zespol to nie mozna tego robic 31 letnim przecietnym zawodnikiem na tej pozycjii, pogra ze 2 lata i znow bedzie trzeba kogos szukac, bez sesu , zobacz Nedveda i Camoraniesiego, przyszli "za młodu" i do dziś graja na maxa, tak jak kiedys Nedved szlifował się pod okiem DD, tak teraz jakis 25-27 letni zawodnik powinien szlfiwac sie przy Nedvedzie (dobry i jeden sezon) czy prze Camoraniesim. Takie mam zdanie.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 kwie 2007, 18:48

Sawyer pisze:, tak jak kiedys Nedved szlifował się pod okiem DD
:o
Pod skrótem DD, masz chyba na myśli DeDe Reportera, a nie obecnego trenera.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 kwie 2007, 18:55

Sawyer pisze:Co mnie interesuje Frings
Powinien. To dobry pomocnik, który zostanie piłkarzem Twojego rzekomo ulubionego klubu. Ignorant, pff.
Sawyer pisze:ale jesli mamy budowac zespol to nie mozna tego robic 31 letnim przecietnym zawodnikiem na tej pozycjii
Po pierwsze - nie przeciętnym, a solidnym. Po drugie - nie mamy pieniędzy na lepszych piłkarzy. Po trzecie ci lepsi do nas nie przyjdą.
Sawyer pisze:Takie mam zdanie.
Mnie również przykro.

Za dużo tribalów itp. mój drogi Sawyerze.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 18:56

Berele Lewartow pisze:
Pod skrótem DD, masz chyba na myśli DeDe Reportera, a nie obecnego trenera.

Hmmm... coś mi się pokićkało ? chyba tak :lol: to w takim razie nie chodzi o Nedveda, ale to malo ważne bo chcialem pokazac jak się powinno teraz postąpić.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 18:59

Snipp_ pisze:
Sawyer pisze:Co mnie interesuje Frings
Powinien. To dobry pomocnik, który zostanie piłkarzem Twojego rzekomo ulubionego klubu. Ignorant, pff.
Sawyer pisze:ale jesli mamy budowac zespol to nie mozna tego robic 31 letnim przecietnym zawodnikiem na tej pozycjii
Po pierwsze - nie przeciętnym, a solidnym. Po drugie - nie mamy pieniędzy na lepszych piłkarzy. Po trzecie ci lepsi do nas nie przyjdą.
Sawyer pisze:Takie mam zdanie.
Mnie również przykro.

Za dużo tribalów itp. mój drogi Sawyerze.
"Co mnie obchodzi Frings" było w kontekscie twojej wypowiedzi na temat tego, że jest to dla niego idealne miejsce do emerytury.

Nie mamy pieniędzy ? bedzie ponad 50 mln (albo wiecej, nie pamietam) na transfery i nie jest to wymysl prasy tylko oficjalny dokument zarządu i sponsora. Jasne, Jasne, nikt nie przyjdzie do Juventusu bo to zespol bez aspiracji, ambicji, i bez funduszy i oczywiscie bez wybitnych pilkarzy w skladzie.

Post pod Postem ,sorry :oops: Proponuje skonczyc temat i utworzyc ankiete, czy jestes zadowolony z możliwego przyjscia Fringsa do juventusu :wink:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 18 kwie 2007, 19:02

Nie chodzi o aspiracje czy ambicje. Każdy normalny zawodnik wybrałby np. Milan czy Inter, gdyby miał propozycje z tych klubów. Ale to tylko przykład.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 kwie 2007, 19:10

Sawyer pisze:bedzie ponad 50 mln (albo wiecej, nie pamietam) na transfery
Ale weź pod uwage,ze obrona jest do wymiany i mam nadzieję,ze dwóch solidnych srodkowych obronców nas zasili, a oni też bedą kosztować.

Tak dla sentymentu :)

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2860

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 kwie 2007, 20:34

miodówa

Frings...zagłosowałem na nie, ale chciałbym żeby mnie do siebie przekonał, cbociaż będzie mu ciężko bo ja jakoś naszych zachodnich braci nie toleruje( nie dla mnie przyjaźń polsko-niemiecka...). Tak czy inaczej kaska za niego relatywnie nie duża, więc może warto :)

Lemur-O
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lemur-O » 18 kwie 2007, 21:11

Ja jestem dalej za Mavuba, Bodmerem albo jeszcze Makounem bo ro są naprawde klimatowi zawodnicy :D i młodzi w dodatku

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 kwie 2007, 21:24

Berele Lewartow pisze:Sawyer napisał:
bedzie ponad 50 mln (albo wiecej, nie pamietam) na transfery

Ale weź pod uwage,ze obrona jest do wymiany i mam nadzieję,ze dwóch solidnych srodkowych obronców nas zasili, a oni też bedą kosztować.
Czy to znaczy, że w pomocy mamy poprostu zapchać dziure ??

Berele Lewartow pisze:

Sam sobie odpowiedziałes jak powinny wyglądać sprawy środka pola. Wczoraj dokładnie o tym pisałem.... Mozecie pisać, że Appiah się nie sprawdził w Juve, ale to jest tak, że nie wiemy jak cos smakuje dopoki nie sprobujemy... Ghanijczyk dostał szanse pod koniec sezonu i pokazał że potrafi grac w pilke, pozniej pokazywal klase w Turcjii, Jesli juz bierzemy Fringsa, to rownie dobrze mozna wziasc Appiaha za ktorym przemawia jego wiek.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 kwie 2007, 21:46

Sawyer pisze:Czy to znaczy, że w pomocy mamy poprostu zapchać dziure ??
Nie, to znaczy,ze musimy znaleźć solidnego zawodnika za stosunkow niedzuze pieniądze, który gwarantuje gre na opowiednio wysokim poziomie.
Sawyer pisze:Sam sobie odpowiedziałes jak powinny wyglądać sprawy środka pola.
Nie żartuj, to jeszcz o niczym nie świadczy.

Sawyer pisze:Jesli juz bierzemy Fringsa, to rownie dobrze mozna wziasc Appiaha za ktorym przemawia jego wiek.
To troche uproszcza wersja. A co jesli Appiah nie chce wraca do Włoch?

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2860

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 kwie 2007, 21:55

Berele Lewartow pisze:
też miodówa 8)

Lemur-O
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lemur-O » 18 kwie 2007, 21:55

Obrońców jest duzo i wątpie zeby byly jakies zakupy terrego czy ferdinanda :P jestem pewien ze bedzie przynajmniej 5 znaczących transferów ja bym chcial jakiegoś konkretnych obrońców jak Barzagli(ok. 10 mln) czy Faty (wolny transfer), a na pomoc jeden defensywny, środkowy i ofensywny (Mavuba, Appiah, Diego= ok 20 mln :D) no i w sumie to jeszcze 1 napastnik by sie przydal bo Zalayeta to tylko na handel z innymi klubami Palladinho moze zostac a Bojinov mimo ze wedlug mnie jest lepszy od Palladinho to pewnie odejdzie bo DD mu nie ufa ;/..... takze nie wiem kto moglby przyjsc moze Henry :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”