Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 wrz 2005, 15:11
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 wrz 2005, 15:21
Niestety pare razy zdarzyło Ci się napisać coś do mnie z małej litery ...Snipp_ pisze:To na 100% był przypadek. Zawsze piszę "Ty", "Ciebie", nazwy klubów, nicki (jeśli są z wielkiej) tak jak należy czyli z wielkiej litery. Przypomniej sobie jak pisałeś "Ty" w stosunku do mnie ignorancie.
Być może do Was nie ma szacunku. Zresztą nie ma takiego prawaSnipp_ pisze:Skoro już sie czepiamy to powinieś napisać z wielkiej litery.
Wedle rozkazuBogi pisze:zatrzymajcie Juve
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 15:24
Juras_InterFan pisze:A co to mialo niby znaczyc "alternatywie" ??? Czy rozuwiesz wogole sens tego wyrazu ??? Bo chyba nie za bardzo Smile
niesamowite ze nie powiedziales tego samego swojemuy koledze Snippowi kiedy Nerazzuri napisal z malej
Juras_InterFan pisze:17 lat - Buhahahaha
A wyzywa innych od gówniarzy Smile
serek408 pisze:Zresztą nie ma takiego prawa
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 wrz 2005, 15:30
nie sadze zebys chcial aby do Ciebie tez tak mowiono, a Twoje posty bynajmniej tez nie sa najwyzszych lotowBartix jest mlodszy odemnie, zreszta to ze go nazwalem gowniarzem wzielo sie z poziomu jego postow, gowno mnie obchodzi kto ma ile lat, Anka ma 12, a pisza madrzej od wiekszosci uzytkownikow forum.
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2005, 15:36
Co?serek408 pisze:Niestety pare razy zdarzyło Ci się napisać coś do mnie z małej litery ...
Nie podaje sie za świętego.serek408 pisze:Więc nie jesteś taki święty za jakiego się podajesz
Niech wie, że w takim razie zwracanie uwagi innym jest conajmniej debilnym wybrykiem.serek408 pisze:Być może do Was nie ma szacunku.
Jest. Moralne.serek408 pisze:Zresztą nie ma takiego prawa
Mała poprawa. "Ciebie" z duzej litery! Gratuluję!creek pisze:nie sadze zebys chcial aby do Ciebie tez tak mowiono
Pomyliłeś fora.creek pisze: a Twoje posty bynajmniej tez nie sa najwyzszych lotow
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 wrz 2005, 15:41
Snipp_ pisze:Co?
Snipp_ pisze:Nie podaje sie za świętego.
Snipp_ pisze:Niech wie, że w takim razie zwracanie uwagi innym jest conajmniej debilnym wybrykiem.
serek408 pisze:Zresztą nie ma takiego prawa
Zauważyłeś , że jedno nie łączy się z drugimSnipp_ pisze:Jest. Moralne.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 wrz 2005, 15:44
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 15:52
creek pisze:Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszesz
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 16:04
Dokładnie. Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale. A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki i nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.creek pisze:Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszesz
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2005, 16:06
Też Ci to radzę. Moje zaczepki nie biorą sie z niczego. Biorą sie z głupoty poszczególnych użytkownik. Bodajże przedwczoraj któryś z Was źle zinterpretował moje nie do końca poważne słowa i już na mnie najechał. Szukacie we mnie kogoś, kogo i tak nie znajdziecie. Nie jestem królem napinki, daleko mi do Zazy.creek pisze:Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszesz
Zwykła literówka. Nie doszukuj sie podtekstów.serek408 pisze:Zamiast "Ty" pisałeś "ty"
Ty samym sam się pogrążasz. Brak Ci argumentów.serek408 pisze:
Bo przeze mnie 21 dni forum radowało sie z braku Twojej osoby.kulekfcb pisze:Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale.
Ciekawa teoria, w sensie negatywnym oczywiście.kulekfcb pisze:A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki
Napewno nie tak często jak Tobie się to wydaje.kulekfcb pisze:nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 16:08
kulekfcb pisze: Dokładnie. Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale. A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki i nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 16:30
A huj cie to obchodzi, wyjebane mam na to co ty mowisz rozumiesz?? bede sie wpierdalal kiedy bede chciał Klakier, zwieś pizdeLakier pisze:kulekfcb pisze: Dokładnie. Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale. A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki i nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.
Czy *Ty sie musisz wszedzie wpierdalac ze swoim 'dokladnie'?
Koniec OT.
*nie szanuje go jako osoby, ale musze szanowac jak czlowieka. Teraz kumacie?
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 16:33
NIe nie przez to ze dostałem bana. Tylko przez to jak piszeszSnipp_ pisze:Też Ci to radzę. Moje zaczepki nie biorą sie z niczego. Biorą sie z głupoty poszczególnych użytkownik. Bodajże przedwczoraj któryś z Was źle zinterpretował moje nie do końca poważne słowa i już na mnie najechał. Szukacie we mnie kogoś, kogo i tak nie znajdziecie. Nie jestem królem napinki, daleko mi do Zazy.creek pisze:Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszeszZwykła literówka. Nie doszukuj sie podtekstów.serek408 pisze:Zamiast "Ty" pisałeś "ty"Ty samym sam się pogrążasz. Brak Ci argumentów.serek408 pisze:Bo przeze mnie 21 dni forum radowało sie z braku Twojej osoby.kulekfcb pisze:Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale.Ciekawa teoria, w sensie negatywnym oczywiście.kulekfcb pisze:A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałkiNapewno nie tak często jak Tobie się to wydaje.kulekfcb pisze:nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 wrz 2005, 17:52
nie Snipp to nie jest brak argumentow to jesty po prostu zalamywanie rak nad TWOJA glupotaserek408 napisał:
![]()
Ty samym sam się pogrążasz. Brak Ci argumentów.
ja bym powiedzial ze to Zazie daleko do Ciebie, poniewaz on stara sie opierac na faktach i wiedzy pilkarskiej a Ty sie czepiasz tylko slowekSzukacie we mnie kogoś, kogo i tak nie znajdziecie. Nie jestem królem napinki, daleko mi do Zazy.
creek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio