Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 125

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 wrz 2005, 15:11

Inter jak narazie 6 punktów.Dwa razy po 1:0, to nie wyniki powalając na kolana, ale w sumie liczą się punkty.Ale poziomy meczów są żenujące...W sumie, gdyby nie trochę przypadkowości w golu Pizarro mecz by się skończył 0:0 i tylko kibice z loży VIP-ów mogliby żałować, że przyszli na mecz.Słyszałem już gdzieś opinię nawet, że ten zakaz stadionowy dla kibiców Interu to wybawienie, bo dla tak nudnych meczó nie opłaca się przychodzić :lol:.Ale wcale nie naśmiewam się z Interu, zabrakło w meczu dwóch kluczowych zawodników - Adriano i Stankovica i być może wynik taki niski, ale przecież Cruz jak narazie ratuje d... w tym sezonie Interowi, bo strzelił już kilka ważnych goli.Akcje dla Rangersów także były, nawet na początku meczu była poważna, ale minimalnie nad poprzeczką.Akcje można było policzyć najwyżej na palcach jednej ręki, ale wydaje mi się, że zajęło by to ze 3, 4 palce.No, ale cóż, sprężyć się chłopaki w Derby D'Italia i zatrzymajcie Juve :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 wrz 2005, 15:21

Snipp_ pisze:To na 100% był przypadek. Zawsze piszę "Ty", "Ciebie", nazwy klubów, nicki (jeśli są z wielkiej) tak jak należy czyli z wielkiej litery. Przypomniej sobie jak pisałeś "Ty" w stosunku do mnie ignorancie.
Niestety pare razy zdarzyło Ci się napisać coś do mnie z małej litery ... :? Więc nie jesteś taki święty za jakiego się podajesz
Snipp_ pisze:Skoro już sie czepiamy to powinieś napisać z wielkiej litery.
Być może do Was nie ma szacunku. Zresztą nie ma takiego prawa
Bogi pisze:zatrzymajcie Juve
Wedle rozkazu :!:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 15:24

Juras_InterFan pisze:A co to mialo niby znaczyc "alternatywie" ??? Czy rozuwiesz wogole sens tego wyrazu ??? Bo chyba nie za bardzo Smile

Nie chcialo mi sie pisac, alternatywnie inteligentny osobniku.

niesamowite ze nie powiedziales tego samego swojemuy koledze Snippowi kiedy Nerazzuri napisal z malej

Nazwa wziela sie to od barw klubowych. Wiec jak ktos napisze ze Inter ma niebieskie koszulki z malej literki, to bedzie to samo co napisanie inter?

Juras_InterFan pisze:17 lat - Buhahahaha

A wyzywa innych od gówniarzy Smile

Bartix jest mlodszy odemnie, zreszta to ze go nazwalem gowniarzem wzielo sie z poziomu jego postow, gowno mnie obchodzi kto ma ile lat, Anka ma 12, a pisza madrzej od wiekszosci uzytkownikow forum.
serek408 pisze:Zresztą nie ma takiego prawa

Moze i nie, ale jestes Polakiem i twoim obowiazkiem jest poprawne pisanie.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 wrz 2005, 15:30

Bartix jest mlodszy odemnie, zreszta to ze go nazwalem gowniarzem wzielo sie z poziomu jego postow, gowno mnie obchodzi kto ma ile lat, Anka ma 12, a pisza madrzej od wiekszosci uzytkownikow forum.
nie sadze zebys chcial aby do Ciebie tez tak mowiono, a Twoje posty bynajmniej tez nie sa najwyzszych lotow :)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2005, 15:36

serek408 pisze:Niestety pare razy zdarzyło Ci się napisać coś do mnie z małej litery ...
Co?
serek408 pisze:Więc nie jesteś taki święty za jakiego się podajesz
Nie podaje sie za świętego.
serek408 pisze:Być może do Was nie ma szacunku.
Niech wie, że w takim razie zwracanie uwagi innym jest conajmniej debilnym wybrykiem.
Jest. Moralne.
creek pisze:nie sadze zebys chcial aby do Ciebie tez tak mowiono
Mała poprawa. "Ciebie" z duzej litery! Gratuluję!
creek pisze: a Twoje posty bynajmniej tez nie sa najwyzszych lotow
Pomyliłeś fora.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 wrz 2005, 15:41

Snipp_ pisze:Co?

Jajco. Zamiast "Ty" pisałeś "ty"

Snipp_ pisze:Nie podaje sie za świętego.

A musisz brać to dosłownie :?: :roll: :?
Snipp_ pisze:Niech wie, że w takim razie zwracanie uwagi innym jest conajmniej debilnym wybrykiem.

:lol:
Snipp_ pisze:Jest. Moralne.
Zauważyłeś , że jedno nie łączy się z drugim :?:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 wrz 2005, 15:44

Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszesz

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 15:52

creek pisze:Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszesz

Szacunek jako, do czlowieka, nie do osoby.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 16:04

creek pisze:Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszesz
Dokładnie. Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale. A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki i nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2005, 16:06

Też Ci to radzę. Moje zaczepki nie biorą sie z niczego. Biorą sie z głupoty poszczególnych użytkownik. Bodajże przedwczoraj któryś z Was źle zinterpretował moje nie do końca poważne słowa i już na mnie najechał. Szukacie we mnie kogoś, kogo i tak nie znajdziecie. Nie jestem królem napinki, daleko mi do Zazy.
serek408 pisze:Zamiast "Ty" pisałeś "ty"
Zwykła literówka. Nie doszukuj sie podtekstów.
serek408 pisze::lol:
Ty samym sam się pogrążasz. Brak Ci argumentów.
kulekfcb pisze:Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale.
Bo przeze mnie 21 dni forum radowało sie z braku Twojej osoby.
kulekfcb pisze:A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki
Ciekawa teoria, w sensie negatywnym oczywiście.
kulekfcb pisze:nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.
Napewno nie tak często jak Tobie się to wydaje.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2005, 16:13 przez Snipp_, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 wrz 2005, 16:08

kulekfcb pisze: Dokładnie. Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale. A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki i nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.

Czy *Ty sie musisz wszedzie wpierdalac ze swoim 'dokladnie'?

Koniec OT.

*nie szanuje go jako osoby, ale musze szanowac jak czlowieka. Teraz kumacie?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 16:30

Lakier pisze:
kulekfcb pisze: Dokładnie. Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale. A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki i nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.

Czy *Ty sie musisz wszedzie wpierdalac ze swoim 'dokladnie'?

Koniec OT.

*nie szanuje go jako osoby, ale musze szanowac jak czlowieka. Teraz kumacie?
A huj cie to obchodzi, wyjebane mam na to co ty mowisz rozumiesz?? bede sie wpierdalal kiedy bede chciał Klakier, zwieś pizde

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 wrz 2005, 16:33

Snipp_ pisze:
Też Ci to radzę. Moje zaczepki nie biorą sie z niczego. Biorą sie z głupoty poszczególnych użytkownik. Bodajże przedwczoraj któryś z Was źle zinterpretował moje nie do końca poważne słowa i już na mnie najechał. Szukacie we mnie kogoś, kogo i tak nie znajdziecie. Nie jestem królem napinki, daleko mi do Zazy.
serek408 pisze:Zamiast "Ty" pisałeś "ty"
Zwykła literówka. Nie doszukuj sie podtekstów.
serek408 pisze::lol:
kulekfcb pisze:Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale.
Bo przeze mnie 21 dni forum radowało sie z braku Twojej osoby.
kulekfcb pisze:A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałki
Ciekawa teoria, w sensie negatywnym oczywiście.
kulekfcb pisze:nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.
Napewno nie tak często jak Tobie się to wydaje.
NIe nie przez to ze dostałem bana. Tylko przez to jak piszesz

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 29 wrz 2005, 17:52

serek408 napisał:

:lol:
nie Snipp to nie jest brak argumentow to jesty po prostu zalamywanie rak nad TWOJA glupota
Szukacie we mnie kogoś, kogo i tak nie znajdziecie. Nie jestem królem napinki, daleko mi do Zazy.
ja bym powiedzial ze to Zazie daleko do Ciebie, poniewaz on stara sie opierac na faktach i wiedzy pilkarskiej a Ty sie czepiasz tylko slowek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”