Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1242

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2010, 14:32

brylancik nie widzisz roznicy? My przyznajemy ze Villa faulowal i zachowal sie debilnie. Wy piszecie tzn Realfan ze wszystko bylo ok i CR dalej moze byc swiety.
Hahaha za wbiegnięcie barkiem w przeciwnika?
Kolejny klasyk :haha:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2010, 14:41

brylancik pisze:Przecież to chyba jasne że Cristiano zachował się debilnie i wyszła jego frustracja związana ze słabym początkiem sezonu (chociaż statystyki nie są najgorsze). Dziwi mnie tylko taka aktywność w tym temacie Mentora i innych kibiców niepokalanej zwłaszcza po tym co robił Villa ostatnio. Messi też chyba kiedyś pluł w taki sposób że wiatr znosił ślinę na przeciwnika... Lepiej by było jednak jakby najpierw patrzyło się na własne podwórko a potem do innych.
Jasności nie ma. Poczytaj posty RealFana. Nie miałem zamiaru robić z tego zajścia jakiegoś wydarzenia, ale komentarze Twojego zioma po szalu bardzo mnie intrygują, że tak powiem i tylko z jego względu ciągnę ten temat.

Odnośnie Villi to pisałem o jego frustrackim czerwie i dwóch meczach kary jakich się spodziewam, ale skąd możesz to wiedzieć skoro pewnie nie czytasz postów :think: Standard. Myślisz, że powinienem zakładać oddzielny temat na takie okazje, aby każdy mógł zauważyć, że krytykuję piłkarzy Barcelony? To wystarczy czy nie bardzo?

Klasyką jest również wypominanie jakichś tam opcji z przeszłości kiedy to ja rzekomo coś napisałem albo czegoś nie napisałem olewając zupełnie czy to prawda czy nie. Słodkie.

EOT

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 27 wrz 2010, 14:59

Realfan sorry ale czy ty jestes slepy? widac ze go specjalnie pierdolnal jakby sie lali w klatce ; o

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 wrz 2010, 15:19

RealFan już nieraz udowadniał, że Cristiano jest dla niego bardziej niepokalany niż cała Barcelona razem wzięta.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 27 wrz 2010, 16:07

btw wy też uważacie że Pedro Leon był naszym najlepszym piłkarzem z Levante ?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 wrz 2010, 16:18

Ja w żadnym swoim poście nie widzę stwierdzenia, że Cristiano zachował się dobrze. Ktoś widzi? Sam fakt, że zaczął biec sprintem w stronę przeciwnika, gdy piłka była kij wie gdzie jest co najmniej dziwny. Ja tylko piszę, że na tej powtórce nie za bardzo widać kopnięcie, bo lekki ruch nogi jest tylko w bok, żadnego ruchu do przodu, żadnego zamachu, żadnego zgięcia nogi w kolanie. Tylko ruch prostej nogi w bok i to już po wcześniejszym zderzeniu. Dlatego dla mnie jest to bardziej zahaczenie niż kopnięcie, a jeśli kopnięcie to mało bolesne.

Można stawiać świeczki.

Higuain jak zostanie sfaulowany to często macha nogami, w wielu meczach, ale czy chce kogoś kopnąć to nie wiadomo, bo jeszcze nikogo nie trafił. Jak trafi to będzie już inna rozmowa. Tak samo często macha w końcu rękoma gdy jest na spalonym.

Pedro Leon na pewno nie był najlepszy graczem Realu z Levante. Grał słabo jak wszyscy w ofensywie i pokazał tylko jedno dobre podanie. Tak czy inaczej jego nieobecność w kadrze na jutro jest dziwna.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 27 wrz 2010, 16:36

Ruch nogi CR7 byl nienaturalny, wiec nalezy uznac to za probe kopniecia, tym bardziej, ze za podobna rzecz wylecial rok temu w meczu z Almeria na SB bodajze.
Igla mial juz kilka takich zachowan, w tym sezonie sie to nasililo, bo frustracja dosc duza, to ze nie trafil nie ma zadnego znaczenia, nie powinien tak robic i tyle.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 27 wrz 2010, 17:06

Mentor pisze: Jasności nie ma. Poczytaj posty RealFana. Nie miałem zamiaru robić z tego zajścia jakiegoś wydarzenia, ale komentarze Twojego zioma po szalu bardzo mnie intrygują, że tak powiem i tylko z jego względu ciągnę ten temat.

Odnośnie Villi to pisałem o jego frustrackim czerwie i dwóch meczach kary jakich się spodziewam, ale skąd możesz to wiedzieć skoro pewnie nie czytasz postów :think: Standard. Myślisz, że powinienem zakładać oddzielny temat na takie okazje, aby każdy mógł zauważyć, że krytykuję piłkarzy Barcelony? To wystarczy czy nie bardzo?

Klasyką jest również wypominanie jakichś tam opcji z przeszłości kiedy to ja rzekomo coś napisałem albo czegoś nie napisałem olewając zupełnie czy to prawda czy nie. Słodkie.

EOT
Rzadko tu bywam, dlatego też nie czytam wszystkiego co piszecie. Ale oczywiście to o Villi czytałem. Nie widziałem niestety tam czegoś takiego co widzę tutaj, czyli kibiców Barcelony częściej wypowiadających (i prześcigających się w zarzucaniu nowych linków) się na temat tego niż kibiców Realu. Nie wiem za bardzo o czym mówisz pisząc "wypominanie jakichś tam opcji z przeszłości kiedy to ja rzekomo coś napisałem", bo ja chyba nic takiego nie napisałem. Chodziło mi o to że Wasz hormonalny bożek nie jest też święty, a Wy wałkujecie temat Ronaldo do znudzenia. Wszyscy kibice Realu go doskonale znają i parę debilnych czerwonych kartek już mu się zdarzyło u nas dostać.
Bienias pisze:brylancik nie widzisz roznicy? My przyznajemy ze Villa faulowal i zachowal sie debilnie. Wy piszecie tzn Realfan ze wszystko bylo ok i CR dalej moze byc swiety.
To my czy Realfan? Czy może na tym forum występuje on jako rzecznik wszystkich madridistas?

EOT.

EDIT:
Piotruś musiał ostro dojebać, że Mourinho zamiast niego wziął wychowanków i M. Diarrę na Auxerre i mówi o nim takie rzeczy... Szkoda, bo presezon miał obiecujący.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 wrz 2010, 21:20

Jose ponoć dał dzisiaj popis na konferencji :lol:

Czekam na filmik. Na oficjalnej chyba się nie pojawi 8)

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 27 wrz 2010, 22:13

Jutro zaczynamy z Benzemą w pierwszym składzie. Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek będę zadowolony z takiego obrotu spraw. Póki Pipita się nie ogarnie, to chyba najlepsza opcja na ten moment (oczywiście zakładam, że zagramy ustawieniem 4-2-3-1). Kto wie, może to będzie przełomowy mecz dla Karima.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 27 wrz 2010, 23:43

kaczy pisze:Jose ponoć dał dzisiaj popis na konferencji :lol:
Czekam na filmik.

wielki "mu" obrazil sie na dziennikarzy za to,ze smia pytac go o jakiegos tam pendraka jak pedro leon,co 2 miesiace temu gral dla getafe
- Dlaczego nie został powołany Pedro León? - dociekali zgromadzeni na sali żurnaliści. - Łatwiej jest mówić o tym, kto został powołany, niż kto nie został - powiedział podenerwowany Mou. - Spekulacje to część waszej profesji. To wasz problem. Z pragmatycznego i obiektywnego powodu mówię, że León nie jest powołany, ponieważ trener tego nie chciał.

- Nie ma tu czego uzasadniać. Nie muszę się tłumaczyć. Jeśli prezes Florentino przyjdzie do mnie i zapyta "dlaczego Pedro León nie został powołany?", ja muszę mu odpowiedzieć. Ale on mnie nie pytał. Wydaje się, jakbyśmy mówili tu o Zidanie, Di Stéfano albo Maradonie. Pedro León jest doskonałym piłkarzem, który dwa miesiące temu grał w Getafe. Musi pracować tak jak ja tego chcę i wtedy łatwiej mu będzie zagrać. Jeśli nie, będzie mu trudniej.
a dziennikarze maja do tego prawa :!: to jest madryt wiesniacki bucu z portugalii-tu dziennikarze moga pytac o co chca-panuja tu pewne zasady i standardy,ktore powinno sie respektowac,bo nie po to perez placi mu ogromny hajs(6 mln euro netto ?) by robil fochy na konferencjach

dziwne,ze jakos poprzedni trenerzy realu nie robili takich szopek

a jak narazie bilans portugalczyka jest malo powalajacy-poza poprawa gry w defensywie -1 stracony gol w 6 oficjalnych meczach (mozna jednak zapytac czy to czasem nie wynika ze slabosci rywali na jakich trafiali krolewscy ) mourinho dokonal rzadkiej sztuki - skutecznie oduczyl gry ofensywnej najwiecej strzelajacych napastnikow

2 WP za 'wiesniacki bucu z portugalii' // Mentor

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 wrz 2010, 23:58

Specjalnie dla Mourinho konferencje prasowe powinny wyglądać inaczej. Odpowiednio wcześniej przygotowana lista pytań z który Jose wybierze te, które mu odpowiadają (o ile jakieś będą odpowiadać) i do domu. Co prawda konferencje są dla dziennikarzy i to oni wybierają tematy, ale można zrobić wyjątek. Wszak to Jose Mourinho!

Zastanawiające jest to, że na pytania dotyczące swojego piłkarza (Pedro Leona) odpowiadać nie chce, ale w czwartek chętnie pogada o meczu Athletic - Barcelona. Strach się bać co powie. Motyw z rywalami oddającymi mecze za free już był więc teraz pewnie uderzy w czerwone kartki dla rywali Barcelony.

Tak czy siak to żadna nowość.

Niestety jordan20 za obrażanie zmuszony jestem wlepić ostrzeżenia. Hamuj emocje.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 wrz 2010, 0:06

Czy wy nie zajarzyliście tego od razu :D Mourinho był spokojny, póki było spokojnie. Ludzie myśleli że przeszedł przemianę i już nie jest ten sam człowiek.
Tym czasem 2 remis w lidze, zaczęły się krytyki, a to Hiuguain nie strzela, Ronaldo egoista etc.
Więc w swoim stylu przyjął na siebie cały szum. Już przed wejściem na konferencję wiedział jak się ona zakończy :)
Tylko czekać aż journale z ASa lub Marki go rozgryzą ... co nie będzie wcale takie proste

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 wrz 2010, 0:17

Szkoda, że usunąłem ten fragment posta mówiący o tym, że to wszystko pewnie genialna taktyka przenoszenia presji bla bla bla :] Geniusz! Może wystarczyłoby gdyby zrobił streaptease na stole :> Nie musiałby mieszać do tego piłkarzy i wszyscy mówiliby/pisaliby o tym a więc efekt ten sam.

Nie ma tutaj nic do jarzenia ani rozgryzania. Przecież nie zamkną go w sali konferencyjnej ani nie zmuszą to odpowiadania na pytania. Wiadomo było, że takie szopki będą, ale nie oznacza to, że należy je traktować jako coś normalnego bo to jednak jest odstępstwo od ogólnie przyjętej normy zachowań.

Inna sprawa, że pewnie miał swoje powody, aby podjąć taką a nie inną decyzję odnośnie Pedro Leona a wypowiedź sugeruje, że zawodnik rzeczywiście sobie nagrabił.
kaczy pisze:Już przed wejściem na konferencję wiedział jak się ona zakończy :)
Zaplanował sobie, że wyjdzie no i wyszedł. Niesamowite :shock: :lol:

Już już spadam do siebie. Johan coś napisał znowu więc trzeba poczytać.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 28 wrz 2010, 9:01

to jest madryt wiesniacki bucu z portugalii
wielki "mu"
Katalonsko-(polski :lol: ) kompleks wobec najlepszego trenera globu trwa w najlepsze.

Z takimi madrosciami najlepiej pozostac na blaugrana.pl, tam jest z pewnoscia wspaniala atmosfera dla takich wypowiedzi.

Odnosnie dotychczasowej pracy Jose przysiaglbym, ze w jedenym ze swoich piewrszych wywiadow stwierdzil, ze bedzie potrzebowal dwoch lat na zbudowanie druzyny. Wiec proponuje czekac cierpliwie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”