Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1248

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 lis 2010, 8:17

Busquets przynajmniej został uderzony. Fakt dołożył od siebie, żeby przeciwnik został wyrzucony, jedna chyba, aż tak się z bólu nie zwijał

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 04 lis 2010, 8:27

Etus2 pisze:ohoo wiedziałem że wejdzie jakiś Visca fan na napinke marną , ostatnio nie było za bardzo z czego brechtać a dziś dostałeś tyle powodów że hoho , odnotuj ten dzień w kalendarzu.
odezwał się Ten, który nie wpadł do tematu barcelońskiego na napinkę po czerwie dla Valdesa, którego nie było :] a za pajacowanie można jeździć tylko po Sergio i Danim, po Cristiano już nie można. Jeśli nie Oskar, to co najmniej nominacja.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lis 2010, 8:28

kaczy na forum nudno wiec staram sie jak moge :)

Visca fan? daleko mi do niego. Mysle ze jestem na wyzszym levelu :wink:

ad. 1 Bramki ktore Milan strzelil a szczegolnie pierwsza to nie jest blad Ikera raz na pol roku no chyba ze np Mundial byl na wiosne. Iker zawalil tyle ze tak slabej interwencji u tak klasowego bramkarza dawno nie widzialem.

ad 2. Pepe gra bez glowy i ostro kolejny mecz. Ta kara widac nie ostudzila mu glowy

ad.3 Jak Busi udawal z Interem to nabitka byla ajak teraz Kryska jeszcze bardziej nieudalnie symulowal to cisza
ostatnio nie było za bardzo z czego brechtać a dziś dostałeś tyle powodów że hoho

ale ja moge pisac po kazdym meczu Realu ale po co skoro na tym forum malo kto olglada mecze Realu a taki z Milanem wiecej co mozna zaobserwowac po komentarzach. moze to magia Polsatu :lol:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 lis 2010, 8:32

Jak dla mnie i Busquets i Ronaldo odegrali tragifarsy poniżej wszelkiej krytyki. Nie wiem co mają na celu dywagacje na temat obu zdarzeń pod tytułem "Kto kogo przebił w zbłaźnianiu się na oczach milionów"? :?

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 04 lis 2010, 11:11

Dla mnie tez, Busi wyroznil sie jednak tym "luknieciem" dlatego tyle bylo z tego smiechu IMO, obaj odstawili typowe niestety juz wszedzie tragifarsy.
"MInimalny spralony Pippo" - bezcenne :D

Iker przy pierwszym golu popelnil bład, zreszta typowy dla siebie, bo czesto wychodzi tak na czuja do dosrodkowan (dostal tak w ostatnich 2-3 sezonach 3 bramki), a bramkarz powinien chyba zawsze mimio wszystko pilnowac bramki i krotkiego slupka, przy drugim golu po prostu poszedl na instynkt i sie pomylil, jezeli ktos uznaje to za blad to nie bede sie klocil ;).

Pepe zagral normale dla siebie zawody jezeli chodzi o ostrosc gry, zawsze gral twardo i zdecydowanie, nie widze u niego zadnej brutalnosci, bo z tego co pamietam jeszcze nikomu krzywdy nie zrobil, oprocz slynnego zbojeckiego skopania Casquero, ale wydarzenie innego typu.

Aha, no i nalot "kibiców zdefiniowanych przez Real Madryt", po takich meczach tak pewne jak smierc i podatki :D

Awatar użytkownika
daniel10_15
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: daniel10_15 » 04 lis 2010, 13:47

zgadzam sie z moim poprzednikiem.. hehe a co do meczu to w sumie nie kibicuje jakos strasznie Realowi ale wczoraj zagrał dobry mecz:) no bramki też ładne..

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 lis 2010, 18:01

de la Red ze łzami w oczach oznajmił na konferencji prasowej iż definitywnie kończy karierę piłkarską.
Teraz dołączy do staffu Mourinho.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lis 2010, 15:27

http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=31887
Ruszyła hispanizacja
lepiej pozno niz wcale :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lis 2010, 20:20

Ozil niszczy :)

Ronaldo :lol:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 lis 2010, 22:00

5:1 , poszedłem się odlać i nie wiem za co nasi rywale dostali karnego bo chyba nie za ten faul A.A ? on był grubo przed 16tką. Karny ma Maryśce wątpliwy w sumie ale widziałem tylko 1 replay tego faulu.

fajnie zagrał Pedro Leon , Marcelo , Diarra , Ramos na CB(jak zawsze zresztą) , Granero (1 połowa i piękna bramka w 3ciej minucie) i Benzema.

Karim dużo się pokazywał na skrzydle i po ładnej akcji trafił w poprzeczke , dużo klepał i pod koniec strzelił bramkę z karniaka , czasem mam wrażenie że Karim powinnien schudnąć bo porusza się strasznie ociężale i wolno się rozpędza ale z drugiej strony nieraz jak ruszy to jak czołg , ani go przepchnąć ani wypchnąć ani nic co mi się strasznie podoba ;) to robi z niego całkiem inną "9" niż Igła.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lis 2010, 22:06

Xabi znowu grał w siatkówkę, ale tym razem karny bez dyskusji. Karny na Di Marii też był. Akurat tutaj udało się sędziemu zachować twarz, w innych sytuacjach, zwłaszcza w pierwszej połowie siał kwiatki. Poza jakimiś dziwnymi faulami, kartkami i nieogarnianiem sytuacji, nieprawidłowy gol Higuaina i wyrzucenie Mourinho na trybuny nie bardzo wiadomo za co. Mecz jednak bardzo jednostronny i spokojny awans do kolejnej rundy. O to chodziło.

Na wyróżnienie zasługuje asysta Di Marii do Cristiano. Ładny rogal.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 10 lis 2010, 22:23

no Di Maria też ładnie podał górą do CR7 ale ten nie trafił :roll: ogólnie mogliśmy dorzucić z 2 bramki jeszcze przy dobrych wiatrach ale nie ma co narzekać , grając spokojnie cały mecz udało się ustrzelić 5tkę.

Arbeloa pierwszą dostał za dyskusje ale nie było widać żeby darł ryj na sędziego a raczej po prostu nie zgadzał się z decyzją. Canales za to bez gry nawet w końcówkach ligowych spotkań wyglądał tragicznie , do tego chyba z 4ty mecz z rzędu z żółtą kartką. Przejął schedę po Ramosie który uspokoił się w tym sezonie trzeba przyznać.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 10 lis 2010, 22:27

Gratuluję, wreszcie się udało

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 10 lis 2010, 23:24

Dziękujemy. Możesz teraz znowu wkleić statystyki porównujące pracę Mou i Pelle ? śmiało, nie wstydź się .

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 11 lis 2010, 8:27

Wkleję jak przejdziecie 1/8 LM

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”