Świetny mecz niemal całej drużyny, wybijali się Nolito i Thiago, a tradycyjnie poniżej możliwości Keita i Bojan, może strzelony gol odblokuje tego drugiego, bo na chwilę obecną chyba wyżej stoją akcje Nolito.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 11 lis 2010, 8:39
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lis 2010, 10:08

Wygląda na to, że rzeczywiście ktoś z Cantery znajdzie się przynajmniej w kadrze meczowej o ile nie w wyjściowym składzie.O kontuzji Milito
„To dla nas ważny piłkarz, wiele nam daje. Jak było z nim w szatni? Nie czuł się dobrze. Rozmawiałem z nim i było z nim bardzo źle”.
„Kto zagra na środku obrony z Villarreal? Nie mamy innego wyjścia, spojrzymy w stronę cantery”.
Thiago
„Ma chłopak charakter. Potrafi robić różnicę, ten sposób gry jest u niego cechą wrodzoną. Przed nim długa droga, jest bardzo młody, ale widać u niego te chęci, poczucie własnej wartości, potrzebne by grać w Barçy. Musi jednak wiedzieć, że przed nim jeszcze kilka kroków, by definitywnie zostać piłkarzem”.
„Thiago to fantastyczny chłopak, ma wspaniałych rodziców. Jego największą siłą, większą od techniki, jest pewność siebie. Ma silną osobowość. Przy okazji meczu z Milanem o trofeum Gampera zapytałem kto chce strzelać karne. Pierwszy zgłosił się Thiago. To pokazuje jaki jest odważny. On taki charakter i pewność siebie ma od małego. Już ponad dwa lata temu jak trenowałem go w Tercera był taki”.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lis 2010, 11:10
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lis 2010, 11:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 11 lis 2010, 11:43
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lis 2010, 11:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 lis 2010, 22:55

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 lis 2010, 16:12
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 lis 2010, 16:27
4 miliony za Afellaya? To jakiś żart? Chociaż z drugiej strony zimą będzie ostatnia okazja, żeby na nim zarobić, bo latem kończy mu się kontrakt. Ale czytałem, że PSV zdementowało pogłoski mówiące o tym, że Barca kontaktowała się z nimi w jego sprawie. Agent piłkarza odmawia komentarzy.Jarzinho pisze:Jedyny plus to cena o jakiej się mówi- góra 4 mln. euro
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2010, 16:43
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 lis 2010, 16:48
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 lis 2010, 17:14
Też tak mi się wydaje. Barca ma kim grać w środku pola i obawiam się po prostu, że Afellay marnowałby swój niewątpliwy talent na ławce rezerwowych. Już prędzej bym go widział właśnie w Arsenalu.Mentor pisze:Holender gdzieś odejdzie, ale pewnie nie do nas.
Jakieś trzy razy za mało. Ale lepsze 4 mln zimą niż nic latem.Magnum pisze:4 miliony to duzo czy za malo?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2010, 17:16
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 lis 2010, 17:34
Znaczy się 'jak cos' to go opchniemy po sezonie za tyle samoBienias pisze:Przyda nam sie a jak cos duzo nie stracimy
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 12 lis 2010, 17:45
stary rupieć
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio