Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luber0 » 02 sie 2006, 17:30
Luber0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 02 sie 2006, 17:58
Krzysztof Jarzyna pisze:3. Wyobraz sobie, ze jestes kibicem reprezentacji Azerbejdzanu. Nowy trener powoluje 20 debiutantow, bierze ich na mecz z Dania, ktory przegrywaja 0:6. Cieszysz sie, ze kadra zostala odmlodzona?
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 sie 2006, 23:46
Alkoholiko pisze:- chciałbym zobaczyć co by z nasza PL zrobił Smile
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 03 sie 2006, 0:01
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 sie 2006, 0:40
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 sie 2006, 14:28
Jezeli tak naprawde bylo to wg mnie to uzasadnienie jest bynajmniej smieszneBohater "biało-czerwonych" w meczu z Kostaryką Bartosz Bosacki nie dostał powołania na towarzyski mecz z Danią. Wiadomo już, dlaczego tak się stało.
- Darek Dziekanowski osobiście rozmawiał z Bartkiem po meczu z Wisłą Płock i wytłumaczył mu, czemu nie ma go w grupie powołanych – powiedział „Gazecie Wyborczej” drugi asystent holenderskiego szkoleniowca Bogusław "Bobo" Kaczmarek. - Byłem przy tej rozmowie, bo taka jest zasada bossa, żeby piłkarze o wszelkich jego decyzjach dowiadywali się u źródła, a nie np. z prasy. Wiem, że Darek powiedział Bosackiemu, że jego dyspozycja w ostatnim spotkaniu była daleka od formy reprezentacyjnej.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 sie 2006, 14:32
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 04 sie 2006, 14:32
Wg mnie Boruc zostal nie powolonay, bo w meczu z Kostaryka dostal zolta kartke, ktora go wyklucza z pierwszego meczu w el. do ME.czeher pisze:A po prau dniach uwazam, jednak ze Boruc nie wydaje sie pewniakiem Leo
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 sie 2006, 14:37
Leo mowil tez ze z kadry Janasa nadaje sie gora kilku grajkow wiec jak mu wierzycpiwus pisze:Czeher, Leo wyjaśniał, że jakby budował kadrę na 2010, to odmłodnienie byłoby konieczne, ale on potrzebuje już teraz graczy do reprezentacji i wiek nie ma znaczenia.
Musze przyznac, iz ten fakt byl mi nie znany - ale dlaczego nie zostalo to powiedziane wprost przez Dziekana (chyba ze ja nie slyszalem)Corinthians pisze:Wg mnie Boruc zostal nie powolonay, bo w meczu z Kostaryka dostal zolta kartke, ktora go wyklucza z pierwszego meczu w el. do ME.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 sie 2006, 15:23
czeher pisze:Cytat:
Bohater "biało-czerwonych" w meczu z Kostaryką Bartosz Bosacki nie dostał powołania na towarzyski mecz z Danią. Wiadomo już, dlaczego tak się stało.
- Darek Dziekanowski osobiście rozmawiał z Bartkiem po meczu z Wisłą Płock i wytłumaczył mu, czemu nie ma go w grupie powołanych – powiedział „Gazecie Wyborczej” drugi asystent holenderskiego szkoleniowca Bogusław "Bobo" Kaczmarek. - Byłem przy tej rozmowie, bo taka jest zasada bossa, żeby piłkarze o wszelkich jego decyzjach dowiadywali się u źródła, a nie np. z prasy. Wiem, że Darek powiedział Bosackiemu, że jego dyspozycja w ostatnim spotkaniu była daleka od formy reprezentacyjnej.
Jezeli tak naprawde bylo to wg mnie to uzasadnienie jest bynajmniej smieszne Exclamation patrzac przez przymat pozostalych powolan Rolling Eyes
- Sobol - oplakana forma
- Franek - nawet nie widzieli go na oczy, a fakt iz nie zagral bodajze w zadnym sparingu mowi samo za siebie
- Mila - prawie tak samo jak wyzej
- Dudek - tak jak juz pisalem wczesniej - bronil ja pajac
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 04 sie 2006, 19:44
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 sie 2006, 0:40
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monami23 » 05 sie 2006, 18:26
monami23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wahini » 07 sie 2006, 10:45
Wahini

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 sie 2006, 10:09
Nie no dla mnie kolejny szok - i nie dlatego, ze akurat ta dwojka dostala szanse ale o to, ze Leo powolal debiutantaLeo Beenhakker, selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski, uzupełnił skład kadry na towarzyskie spotkanie (16 sierpnia, Odense) z Danią. Do wcześniej powołanych zawodników, teraz dołączyli Bartosz Bosacki (Lech) i Paweł Golański (Kolporter).
O nominacjach tych zawodników poinformował "Przegląd Sportowy" Jan de Zeeuw, współpracownik Beenhakkera.
Dla Golańskiego powołanie przez Beenhakkera było wielkim zaskoczeniem. Z kolei z powołaniem Bosackiego można się było liczyć, bowiem był on najskuteczniejszym zawodnikiem polskiej reprezentacji podczas MŚ w Niemczech.
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio