Mercato Rossonerich - Strona 126

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 10 sie 2006, 11:07

Ibra w Interze.
Byłem za tym transferem ale do Milanu lecz nie bede plakal za latan bo okazal sie zwykła pazerą na kase.

Braida obiecywał niespodzinake moze Tevez 8) .Kto wie.Czekam na naprawde 2 albo 3 dobre trnasfery .Napastnik albo i dwoch koniecznie :!:i przydao by sie jescze ze dwoch obroncow sciagnoc.i moze kupic Amelie nie oddawajac go :wink:

EDIT:

A tak a propo to cała sytuacja coraz bardziej mnie denerwuje wiekszoc klu8bow sie zbroi a my poza dwoma transferami spimy i sie przygladamy jak wiekszosc piłkarzy prechodzi nam koło nosa.Inter jest tez coraz Blizej pozyskania Buffona a tego to ja bym juz im nie darował kolejnej klapy :x
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 11:10 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 11:09

No widze że wśród fanów Milanu panuje euforie mimo ze transfer do Interu :roll: Ba nawet nie którzy fani Juve piją za zdrowie Morattiego :P Wczorajsza wypowiedz Morattiego i dzisiejszy ruch powoduje że nie ma co wierzyć. Uroki mercato .... Z Juve też już nikt miał nie odejśc a do końca okna fani Starej Damy bedą wyklinac zarząd jak Chłopaczek :P
K u b a pisze:A teraz podobno jeszcze Buffon na 75% zawita do nich..!

:roll: Kuba podobno a no podobno - mógł byś mi pokazać źródło tego news ? Bo ja słyszałem inaczej ...

Chłopaczek sonda - marzenie - Ibra w Interze czyli co dalej ? a no prowadzi El Nino- My tez musimy zmienić sonde w temacie :P Wysoko Ronaldinho ... i Iaqunta :? Dobrze ze to nie fani decyzują - albo inaczj tylko Ty byś mógł decydowac :]

K u b a
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 10 sie 2006, 11:15

:roll: Kuba podobno a no podobno - mógł byś mi pokazać źródło tego news ? Bo ja słyszałem inaczej ...
JP - http://juvepoland.com/news.php?id=6071

A jak Ty słyszałeś? :roll:

EDIT: Na Calciomercato jest coś nowego o Torresie - http://www.calciomercato.com/index.php?c=23&a=13516 Mógłby ktoś przetłumaczyć? :twisted:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 10 sie 2006, 11:26

Coraz bardziej zaczynam sie martwic naszą obecna sytuacja i opieszałoscia naszych działaczy .Oni sa jacys chorzy sprzedali Sheve i co zastąpią go nam Borriello i Amoroso.
Baida miała byc niespodzianka i jest ale za to bardzo nie miła Milan nie dokonuje transferow :x

EDIT:
Kuba lepiej nawet nie rob sobie nadzieji z obecnym podejsciem do transferów czyli osczedzaniem kazdego ero to my daleko nie zjaedziemy a na Torresa nie ma co liczyc.I po sotatnich wypowiedziach agenta Teveza tych najnowszych odczywiscie o ni m tez mozemy raczej zapomniec.Dawac nam spowrotem Van Bastena :lol:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 11:30 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 11:28

K u b a tej informacji na temat negocjacji z Buffonem Interu nie widziałem - widziałem natomiast taką że jest pewne że odejdzie - i tym bardzie mnie dziwią słowa działaczy Juve że seria A że odwołanie itd skoro już "nie mają kim grać". Jak by Moratti w pakiecie kupił Ibre i Buffona to hoho :roll:

Widać wyszedł z "założenia jak nie teraz to nigdy..." Ciekawa sprawa tylko jest tez zastanawiające czy Mancini temu by podołał ?

Moratti: "Odejde gdy wygramy scudetto" - Moratti - na zawsze Nerazurro :wink:

Co do Torres to wiesz. Crespo odszedł, Ibre tez, Ronaldinho nie do ruszenia, Drogba z nową umową, Eto'o patrz Dinho. I cel obrany... Nadal mi trudno w to uwieżyć mimo licznych opini że on bedzie tą niespodzinaką. Znajac zycie nie bawem agent Tevez coś powie ciekawego....

Pozwól ze zacytuje komentarz ze strony głównej...

"10.08.2006, 11:06 - duza_stopa

A mi w tym miejscu przypomniały się pewne słowa z filmu "Osada":
"Pomówmy o tych , o których nie mówimy":-)
(czy jakoś tak)
To własnie w tej chwili odzwierciedla taktykę transefrowa Milanu. Gdyby tylko chcieli to mogli spokojnie przebic Inter, przeciez fundusze sa i to spore z transefru Shevy,a dotychczasowe zakupy nie obciązyły funduszu za bardzo.
Wniosek z tego taki ze Galliani i Silvio planuja coś ukradkiem (tak jak to bylo z Bonerą) i moze to sie okazać hit transefrowy tego lata. Taka polityka transferowa Milanu jest troche denerwujaca bo inne klubu robia zakupy, a u nas cisza nikt nic nie mowi , nikt nic nie wie, przyszli afiszowani przez gazety Milanisci przechodza do innych klubow, ale wynagrodzeniem dla fanow bedzie to ze pewnego dnia zbudzimy sie rano i ujzymy komunikat:
"Oficjalnie -?????? w Milanie" , oby tak bylo, ale ja mysle ze tak sie wlasnie stanie i bedzie to calkowite zaskoczenie dla wszystkich. I pamietajmy "o tych o ktorych nie mówimy":-)"

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 10 sie 2006, 11:32

Zaza powiedział ale cos nieciekawego

:arrow: http://devilpage.pl/index.php?modul=new ... ze&id=7477

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 11:41

Myhalek napisz do Chłopaczke On Ci to wytłumacz bo nie nie umniem :? On mi wczoraj do drugiej w nocy tłumaczył jak to jest.

Z regół ufam piłkarza i działacze w to co mówią ale nie w mercato. Bo jak chcesz to możemy zrobic małe podsumowanie lojalnośc w to okno ...

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 10 sie 2006, 11:53

Wygrałes Zaza :P

giancardi
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: giancardi » 10 sie 2006, 12:01

Co za bagno.
Nie Teveza. On sie nie sprawdzi. Kurna. Za słaby na naszą ligę i LM. Powinien najpierw w jakimś Monaco pograć. A Torres da da da! Też sądzę, że on będzie niespodzianką i to będzie mój wymarzony transfer.:D A tak nie do tematu to jak patrzę na Gile w LM to mi sie odechciewa. Więc LM El Nino+ Pippo.

giancardi
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: giancardi » 10 sie 2006, 12:04

A co do Buffona to jak przejdzie do Interu, w co wątpie to dopiero będzie tragedia. I mam nadzieję ze wtedy klub Morattiego zacznie grac jak Real rok temu. :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 12:05

Myhalek nie ma co wygrywać - teraz to już chyba pewne że nasi działacze są na tyle dyskretni że nikt nic nie wie [czeski film] - Bo absolutnie nie wierze w teorie Chłopaczke że mają to w nosie. Dzisiejszy transfer Zlatana do Interu spowodował że lista rossonerich jest coraz krótsza i prasowe typy a la pewka [na 99,9%] już nie ma na runku. To ciekawe bo równie dobrze mogli odrazu spasować. Sam widzisz jak teraz wyglądaja spekulacje z przed miesiąca :roll: A co ciekawe z każdy z tych którzy pozostali "na liscie" ma miejsze szanse na transfer niż Ci którzy juz zmienili barwy. Trudne zadanie czeka naszych działaczy - ale trzeba pamiętać o tym że jak prasa była przekonana że Milan zakupi Zlatana a on zasilił Inter to równie dobrze Milan może juz zamknąc innatranzacje o której prasa nie wie podobnie jak z Bonera.

Silvio Berlusconi tuż po spotkaniu sprecyzował datę swojego powrotu na najważniejsze stanowisko w klubie. ”We wrześniu powrócę na fotel prezydenta klubu. Obecnie przebywam na urlopie. Swoje obowiązki zacznę sprawować od pierwszego dnia września.”

We wrzesniu już beda mogli kupować jajka albo kapuste ale kupic może wczesniej - bo nie moze a trzeba bo prawa nie zmienia ...

To jest dobrze - Obecnie przebywam na urlopie - odpoczywa oglądając Milan na San Siro :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 sie 2006, 13:06

:mike: :brawo: :beer:

Nie wiecie nawet jakie to uczucie wstac w poludnie i na wejsciu dowiedziec sie ze pilkarz ktorego za zadne skarby swiata nie chcielibyscie widziec w swoim ukochanym klubie przechodzi do rywala zza miedzy.Po prostu cudowne.Podejrzewam ze nawet lepsze niz pierwsze dotkniecie kobiecej piersi :P

Ale co tam - zycze Zlatanowi niech odzyska forme niech sobie postrzela.Najwazniejsze ze nie bede go ogladal w Czerwono-Czarnej koszulce.

Warto narzekac :lol: Nasi dzialacze cos szykuja.Oby nie Iaquinte :lol:

Forza Milan.

Dobrze ze Inter jest tak blisko :mrgreen:

gadom
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 10 sie 2006, 13:11

mam to samo.ale sie ciesze.a najlepsze ze trafil zlatan-szatan do lokalnego rywala :) i jeszcze przez to pewnie odejdzie od nich ulubiony gracz mojego brata(zapalony kibic interu ) martins ,ktory wie ze ma male szanse na gre i poprosi o sprzedanie go(chyba nawet juz to zrobil)
co za piekny dzien

giancardi
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: giancardi » 10 sie 2006, 13:17

Chlopaczek ale dotkniecie przez material czy bez materialu? jednak nie wydaje mi sie. :p

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sie 2006, 13:22

Chlopaczek pisze:Podejrzewam ze nawet lepsze niz pierwsze dotkniecie kobiecej piersi

Teraz masz nauczke że trzeba czekać do końca a nie zaczyna bunt w rodzinie :P Nawiązując do Twojego przykłądu - krytyka przez końcem - jest jak psioczenie w czasie seksu przed orgazmem :lol: :twisted:

Mimo Waszego zadowolanie trzeba przyznać ze Inter się wzmocnił. Co prawda zabrakło najważniejszego [narazie :roll: ] rozgrywającego - ale mimo to może Mancini ma inna wizje niż 4-4-2 - z dwójką DM w środku pola.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”