Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 126

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 23 gru 2005, 17:27

Tylko kto płakał po wydarzeniach na Wieczystej i wszędzie rozgłaszał jak to Cracovia się zachowała , wśród Pasiaków były negatywne opinie o tym zdarzeniu i nie było o czym gadać . W całym Kraku o tym było głośno i pewnie nietylko .
Teraz gdy Wisła robi syf , to Pasy mają być cicho ?
Zamieściłem tą notkę , żeby pokazać , że kij ma dwa końce , raz jedna raz druga strona robi coś głupiego .

Ajgor młody filozofie dlaczego widzisz w tym wydarzeniu winę Pasów skoro ich tam nie było ?

Oczywiście kibice Wisły od razu odwracają kota ogonem , przecież są w tym najlepsi i znajdą zawsze coś w pamięci do porównania , że wszystko kwita itd . Gdy ktoś z Cracovii robi coś głupiego - potępienie , gdy z Wisly - rewanż . Ciekawe co powiesz na próbę zaatakowania przez twoich szczyli kolegów trampkarzy Hutnika na opłatku .

Marco - podnieca cię , pisanie nazwy klubu z małej litery , pewnie tak pokazujesz swą odwagę . Idź lepić bałwana może w tym się sprawdzisz .

Młode rekiny szybko stały się płotkami :D .

Złodzieje , złodzieje , złodzieje !!!

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 23 gru 2005, 17:52

fala pisze:Tylko kto płakał po wydarzeniach na Wieczystej i wszędzie rozgłaszał jak to Cracovia się zachowała , wśród Pasiaków były negatywne opinie o tym zdarzeniu i nie było o czym gadać . W całym Kraku o tym było głośno i pewnie nietylko .
kto plakał?? lepiej zapytaj kto rozpoczal takie idiotyczne akcje. Pryzblizyc troche historii???
a my pewnie sie chwalimy i piszemy poematy na forach,
przestan sie osmieszac
Teraz gdy Wisła robi syf , to Pasy mają być cicho ?
Zamieściłem tą notkę , żeby pokazać , że kij ma dwa końce , raz jedna raz druga strona robi coś głupiego .
i notka powinan wystarczyc a nie docinki w ostatnich wersach
Ajgor młody filozofie dlaczego widzisz w tym wydarzeniu winę Pasów skoro ich tam nie było ?
bo pewnie wie albo nie dal sobie zamydlic oczu wasza propagandą na temat gnebionej Cracovii przez UB-ecką Wisłę.

a bedac dowcipny powiem, wina wasza bo nie wchodiz sie na nasze rejony :))
Oczywiście kibice Wisły od razu odwracają kota ogonem , przecież są w tym najlepsi i znajdą zawsze coś w pamięci do porównania , że wszystko kwita itd . Gdy ktoś z Cracovii robi coś głupiego - potępienie , gdy z Wisly - rewanż .
czekam na cytat w ktorym ktos z Wisly odwraca kota ogonem, ciekawym w jakim sensie, bo co tu odwracac :roll:
Marco - podnieca cię , pisanie nazwy klubu z małej litery , pewnie tak pokazujesz swą odwagę .
Pisze z duzej nawet waszą ale zdaza sie mi sie tez napisac z malej nie zawsze sprawdzam czy napisalem z duzej czy z malej.

Tak jestem nethoolsem i tutaj pokazuję jaki jestem odwazny. lubie tez was styl pisania na forum i odwadze :lol:
Młode rekiny szybko stały się płotkami :D .
no tos teraz doj.... :lol: uzywaj pewnych form w odpowiedniej formie, bo napisales tak jakby ktos tych Wislakow dorwal i oklepal, jeszcze nie jestescie tacy dobrzy
Złodzieje , złodzieje , złodzieje !!!
Modercy Mordercy, Mordercy

bawi sie dalej??

napisalem ze was to powinno najmniej bulwersowac i pownniscie poprzestac na enetualnym kopiowaniu notek bo jestescie najwiecej odpowiedzialni za ten stan rzeczy ktory ma miejsce w Krakowie. Wszyscy to wiedzą ale wy cozywscie nie.

Off topic: Czekam dalej na odpowiedz z innego tematu. :lol:

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 23 gru 2005, 18:49

Jak ma się prasę , policję to łatwiej mydlić oczy :
- napad na trenera Jończyka i kradzież strojów treningowych , które spłonęły na derbach .
- wywiad z Miętą w gazetach po słynnym rzucie " Miśka " - to musiał być kibic Cracovii , bo jaki wiślak chciałby zaszkodzić swojemu klubowi .

Myślałem ze ten artykuł spotka się z potępieniem , zażenowaniem ze strony Wiślaków , niestety tak się nie stało widocznie im to schlebia .
Ja odcinam się od takich sytuacji zarówno z jednej , jak i drugiej strony , potępiam i tyle .

Jończyk :arrow: Clepardia :arrow: Park

Oto typowe myślenie ludzi związanych z klubem z drugiej strony błoń.
Kibic Cracovii jak tylko sobie pierdnie to trzeba zrobić aferę na całą Polskę i wtedy pojawiają się na wszystkich forach setki wpisów najmądrzejszych kibiców Wisły, którzy piętnują całe zdarzenie i jednocześnie podkreślają że w ich szeregach nie ma ludzi,którzy byliby zdolni do czegoś takiego,a ich stadion to oaza kultury i spokoju.Ale jeżeli jest sytuacja odwrotna i okazuje się ,że fani związani z Wisłą dopuszczają się jakiś aktów wandalizmu czy bandytyzmu to wtedy winni są oczywiście wszyscy tylko nie oni.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 gru 2005, 18:50

Zastanawia mnie co się stanie z niektórymi zawodnikami Wisły. Przyszedł już do Was Fabiniak, teraz ma jeszcze dojść Pawełek na bramkę. Co w takim razie stanie się z Majdanem. Bo o Piekutowskim to już wiem, że odchodzi. A Majdan chyba też powinien poszukać klubu, ponieważ Wisła chyba nie kupuje dwóch nowych bramkarzy tylko po to, aby siedzieli na ławce. Podobnie będzie z lewą pomocą. Jest Zieńczuk i Piotr Brożek- jeden z najbardziej utalentowanych zawodników, a przychodzi jeszcze Grzelak. Moim zdaniem Wisła powinna kupować zawodników na te pozycje, na których nie mają żadnego albo posiadają tylko jednego wartościowego zawodnika. Później znów się okaże, że ktoś sobie zmarnuje karierę, bo nie grał w pierwszym składzi- jak Kowalczyk, Paszulewicz, Wróbel czy Kwiek.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 gru 2005, 18:56

fala pisze:Jak ma się prasę , policję to łatwiej mydlić oczy
Troche to niepoważne...

fala pisze:Kibic Cracovii jak tylko sobie pierdnie to trzeba zrobić aferę na całą Polskę i wtedy pojawiają się na wszystkich forach setki wpisów najmądrzejszych kibiców Wisły,
Na tym forum jedyną osobą, która robi aferę, jesteś niestety TY. Nieprzypominam sobie by ktoś wspominał jak bawiła się Cracovia na meczu z Zagłębiem w zeszłym sezonie, albo chociażby o pociachanym gościu z Bochni po derbach, czy cokolwiek innego. Nic, zero, tylko jeden rebe naucza o milicyjnej Wiśle co ma prasę i policję i gnębi Cracovię.
marcin90 pisze:Przyszedł już do Was Fabiniak, teraz ma jeszcze dojść Pawełek na bramkę.
O tym mi nic nie wiadomo, ale jeśli pojawiłby się Fabiniak, to raczej uczyłby się od Majdana, niż odwrotnie. Pawełek może wskoczyć od razu do pierwszego składu (pamiętam, że w Wodzisławiu było zawsze ciężko, ostatni ogłównie przez Pawełka) i wtedy oferują Majdanowi niższy kontrakt. Sądze jednak, że zostanie w przeciwieństwie do Piekuta, który znajdzie sobie coś w drugiej lidze. Przed sezonem był blisko Widzewa i Jagi, ale Wisła zażyczyła sobie za dużo. Teraz już nie będą robić takich problemów. Na wylocie jest też Michał Wróbel, ale pewnie niewiele osób wie w ogóle kto to :).
marcin90 pisze:Jest Zieńczuk i Piotr Brożek- jeden z najbardziej utalentowanych zawodników, a przychodzi jeszcze Grzelak. Moim zdaniem Wisła powinna kupować zawodników na te pozycje, na których nie mają żadnego albo posiadają tylko jednego wartościowego zawodnika.
Z tym się wstrzymajmy, Grzelak z Kaźmierczakiem najwyraźniej gwiazdorzą, bo kontrakty nigdy nie były problemem. Jeszcze nie jest pewne przejście. A konkurencja jest ważna, szczególnie, że teraz wszyscy zaczynają od zera. Jeśli przyjdzie ktoś na lewe skrzydło, to Brożek niestety odejdzie.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2005, 19:06 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 23 gru 2005, 19:05

fala pisze:Jak ma się prasę , policję to łatwiej mydlić oczy :
:lol: :lol: :lol: ciekawym kto w to wierzy oprocz was :lol: :lol: raz mowicie milicja raz policja zdecydujcie sie wkoncu , sb czy ub :lol: :lol:
- napad na trenera Jończyka i kradzież strojów treningowych , które spłonęły na derbach .
wysypanie szkła na murawę Wisły - super akcja
ojebanie sklepiku z pamiątkami w Tesco na Wielickiej - super akcja
- wywiad z Miętą w gazetach po słynnym rzucie " Miśka " - to musiał być kibic Cracovii , bo jaki wiślak chciałby zaszkodzić swojemu klubowi .
:lol: :lol: :lol:
Myślałem ze ten artykuł spotka się z potępieniem , zażenowaniem ze strony Wiślaków , niestety tak się nie stało widocznie im to schlebia .
my w przeciwienstwie do was nie bedziemy siac na forach propagandy, ciekawym gdzie tu widzisz jakies schlebianie tej akcji ze sttrony Wisly, wskaz cytaty ktore swiadczą o tym ze nam to schlebia
Ja odcinam się od takich sytuacji zarówno z jednej , jak i drugiej strony , potępiam i tyle .
a ja narazie nie wypowiedzialem swojego zdania bo nie musze sie lansowac na forum
Jończyk :arrow: Clepardia :arrow: Park
ja bym raczej napisal wprowadzenie sprzetu=zlamanie wszelkich regul w chuligance a wszystko reszta to nastepstwa tego wydarzenia
Oto typowe myślenie ludzi związanych z klubem z drugiej strony błoń.
oj komplesky :lol:
Kibic Cracovii jak tylko sobie pierdnie to trzeba zrobić aferę na całą Polskę i wtedy pojawiają się na wszystkich forach setki wpisów najmądrzejszych kibiców Wisły, którzy piętnują całe zdarzenie i jednocześnie podkreślają że w ich szeregach nie ma ludzi,którzy byliby zdolni do czegoś takiego,a ich stadion to oaza kultury i spokoju.Ale jeżeli jest sytuacja odwrotna i okazuje się ,że fani związani z Wisłą dopuszczają się jakiś aktów wandalizmu czy bandytyzmu to wtedy winni są oczywiście wszyscy tylko nie oni.
nie szerz wizji umeczonej przez 100-lat Cracovii przez ubecko-milicyjna Wisłę to to juz nie modne,a wiele ekip sie rpzekonalo kim jestescie chocby Lech po pamietnej awanturze przed kasami Wisly.

tak wiec czekam na cyaty ze nam to schlebia, widzę ze ostro przegladasz strony internetowe i fora skoro piszesz takie brednie, bo na zadnych z tych stron nie ma wpisow schelbiajacych.

Doczekam sie na odpowiedz z innego tematu czy dalej bedziesz skrzetni pomijal ten watek.

Skoncz juz lepiej bo oprocz zwyklego lania wody brak ci argumentow a swiadczy o tym poprzedni temat i moje pytanie ktore przypomne ci jelsi nie pamietasz i moze wkoncu odpowiesz.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 23 gru 2005, 19:24

piwus pisze:
marcin90 pisze:Przyszedł już do Was Fabiniak, teraz ma jeszcze dojść Pawełek na bramkę.
O tym mi nic nie wiadomo, ale jeśli pojawiłby się Fabiniak, to raczej uczyłby się od Majdana, niż odwrotnie.
Fabiniak przyszedł razem z Grzelakiem i Kazimierczakiem. Został wypożyczony z opcją pierwokupu.
piwus pisze:Pawełek może wskoczyć od razu do pierwszego składu (pamiętam, że w Wodzisławiu było zawsze ciężko, ostatni ogłównie przez Pawełka) i wtedy oferują Majdanowi niższy kontrakt.
Może ujmijmy to, jako z Wodzisławiem. To Pawełek zatrzymał Widzew na al. Piłsudskiego i utrzymał Odrę w pierwszej lidze. Ciekawe, czy Majdan się zgodzi na obniżkę pensji.
piwus pisze:Sądze jednak, że zostanie w przeciwieństwie do Piekuta, który znajdzie sobie coś w drugiej lidze. Przed sezonem był blisko Widzewa i Jagi, ale Wisła zażyczyła sobie za dużo. Teraz już nie będą robić takich problemów.
Adaś to może nawet grać w pierwszej lidze. Ale chciałbym, aby wrócił do Widzewa.
Piwus pisze:Na wylocie jest też Michał Wróbel, ale pewnie niewiele osób wie w ogóle kto to :)
Ja w swoim wcześniejszym poście wspomniałem, że Wróbel zmarnował sobie karierę w Wiśle. Już przed sezonem miał wylecieć, ale nie było chętnych. A chłopak talent ma i kto wie, może by wymiatał.
Piwus pisze: Jeśli przyjdzie ktoś na lewe skrzydło, to Brożek niestety odejdzie

No niestety,a to jeden z najbardziej utalentowanych graczy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8729
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 gru 2005, 19:31

po 1. - takim chamskim zachowaniom mowie NIE :!:

po 2. :
marcin90 pisze:Fabiniak przyszedł razem z Grzelakiem i Kazimierczakiem. Został wypożyczony z opcją pierwokupu.
chyba tylko w Lodzi maja takie ciekawe informacje :lol:

po 3. :
Marco pisze:bedac dowcipny powiem, wina wasza bo nie wchodiz sie na nasze rejony
bardzo taktowne zachowanie Wislaka, zart bardzo na miejscu :twisted:

po 4. :
Marco pisze:czekam na cytat w ktorym ktos z Wisly odwraca kota ogonem
a oto odpowiedz :
Marco pisze:bo jestescie najwiecej odpowiedzialni za ten stan rzeczy ktory ma miejsce w Krakowie
po 5. - a juz myslalem, ze na swieta w Krakowie bedzie spokoj, zawiodlem sie

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 23 gru 2005, 19:31

piwus pisze:Na tym forum jedyną osobą, która robi aferę, jesteś niestety TY
Nie doceniasz siebie - twój wpis po derbach w 2004/05 .
Wpis po meczu Cracovia - Korona . Znalazło by się wiecej ale nie chcę mi sie szukać i ostatni
piwus pisze:Nic, zero, tylko jeden rebe naucza o milicyjnej Wiśle co ma prasę i policję i gnębi Cracovię.

Marco pisze: wskaz cytaty ktore swiadczą o tym ze nam to schlebia
Przeglądnij komentarze z tego artykułu to znajdziesz .
Marco pisze:Młode rekiny szybko stały się płotkami .

no tos teraz doj.... uzywaj pewnych form w odpowiedniej formie, bo napisales tak jakby ktos tych Wislakow dorwal i oklepal, jeszcze nie jestescie tacy dobrzy
Za wolno myślisz by to zrozumieć - podpowiem ci - ostatnia oprawa na derbach :D
form w formie :D

[/b]

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 gru 2005, 19:34

marcin90 pisze:może by wymiatał.
A moze by odsniezal... kto wie...
marcin90 pisze:No niestety,a to jeden z najbardziej utalentowanych graczy.
Coraz bardziej wieczny talent. Jezeli bylby naprawde taki dobry jak sie mowi to przez tyle lat przebilby sie do pierwszego skladu. O ile z Kosowskim ciezko bylo mu rywalizowac, to mysle ze Zienczuk zdecydowanie bylby w jego zasiegu. Poza tym chyba wiedza co robia w Wisle sciagajac kogos na lewa strone. Gdyby Brozek rzeczywiscie mogl w ich opinii sie sprawdzic, to chyba wystarczylby jako "straszak" i ewentualny zmiennik Zienczuka. Po co jeszcze kogos do rywalizacji?
marcin90 pisze:Adaś to może nawet grać w pierwszej lidze. Ale chciałbym, aby wrócił do Widzewa.
Adas nie przyjdzie do Widzewa, a jak tak to sie zdziwie. Chcieli go pred sezonem to sam poniekad krecil nosem. Ostatecznie tez Wisla sie nie zgodzila, ale nawet z jej zgoda na Pilsudskiego by nie wyladowal, co najwyzej w Jadze. A teraz kiedy Stefcio od laptopa zakochal sie w Misztalu to raczej dla Piekuta nie bedzie miejsca. Tym bardziej, ze go nie kupia, a polroczne wypozyczenie bedzie bez sensu.

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 23 gru 2005, 19:58

cloner pisze:
Marco pisze:czekam na cytat w ktorym ktos z Wisly odwraca kota ogonem
a oto odpowiedz :
Marco pisze:bo jestescie najwiecej odpowiedzialni za ten stan rzeczy ktory ma miejsce w Krakowie
cloner teraz juz wiem ze g...o wiesz na temat krakowskich kilamtow oprcz tego ze jest tu nienormalnie i z sprawa kogo mamy tak jak mamy, jak nie wiesz co jest trąfem to zamilcz, a jak chcesz cos wiecejs ie doweidziec to Teddy Boysi ktorzy ostatnio swietowali na Legii ktoras tam rocznice powstania to Ci wytlumaczą bo troche wiedza co w trawie piszczy.

Podpis masz godny legionisty-netfansa ale nie tych prawdziwych legionistów.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2005, 20:06 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 23 gru 2005, 20:01

Marco napisał:
wskaz cytaty ktore swiadczą o tym ze nam to schlebia
Przeglądnij komentarze z tego artykułu to znajdziesz
ty napisales ze sa to je wskaz czyzby ich nie bylo?? wskaz je, nie wskazesz bo ich tu nie ma ot co.

Ta dobrze wiem jaka oprawa byla na derbach tylko co to ma wspolnego z akcja w Parku Jordana??

i wiedzialem ze unikniesz odpowiedzi na pytanie z poprzedniego tematu,a le ja bede go drazyl i powiem tak czekam na odpowiedz w dalszym ciagu. zobaczymy czy znasz historie swojego klubu :lol: zeby ci ulatwic to powiem ze ten fakt jest udokomentowany i co wazniejsze przez Pasiaka .

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8729
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 gru 2005, 22:55

Marco :

po 1. - post pod postem i bez WP :?: ehhh, zapomnialem, jestes kibicem Wisly :lol:
po 2. - nie wiem co mam w podpisie - Administracja mi zamknela dostep do ustawiania podpisow, oraz wogole do widywania ich :lol:
bo innych osob takze nie widze :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 gru 2005, 0:24

cloner pisze:bo innych osob takze nie widze
nie widzisz mojego siga z clonerem i Raisakiem :shock:
A ja się tak nad nim napracowałem.
piwus pisze:Na tym forum jedyną osobą, która robi aferę, jesteś niestety TY
oj znalazłoby się jeszcze kilku braveheartów :smile2:
Krzysztof Jarzyna pisze:O ile z Kosowskim ciezko bylo mu rywalizowac, to mysle ze Zienczuk zdecydowanie bylby w jego zasiegu
W obecnej formie [sprzed kontuzji] nawet z Kosowskim mógłby porywalizować i wygrać taki pojedynek, jednak dostaje za mało szans. Albo po prostu nie wykorzystuje tych mu danych. W końcu trenerzy chyba lepiej wiedza od nas, kto jak sięprezentuje i czy dostał już wystarczająco dużo czasu na zaprezentowanie sie i przekonanie trenera do swoich umiejęności

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 gru 2005, 1:44

Jest porozumienie z Cantoro
Mauro Cantoro przyjął propozycję nowego kontraktu. W poniedziałek ustalone zostały ostatnie szczegóły umowy. Teraz pozostaje wymienić podpisy za pomocą faksu. "El Toro" będzie zawodnikiem Wisły do czerwca 2010 roku!

Dobre wieści z Argentyny sprawiły, że najprawdopodobniej upadnie transfer Przemysława Kaźmierczaka, który szykowano na ewentualność fiaska w rozmowach z Cantoro. Tym bardziej, że pomocnik Pogoni, podobnie jak Rafał Grzelak, nie ma zamiaru podpisywać kontraktu przedstawionego przez Wisłę.

Obaj piłkarze Pogoni chcieli zarabiać w Wiśle niemal tyle, ile otrzymywał Maciej Żurawski pod koniec jego przygody z krakowskim klubem.Zarobki miały w niewielkim stopniu zależeć od wyników osiąganych na boisku.

Takich kontraktów w Wiśle już się nie podpisuje. To efekt nauczki z ostatnich lat. Piłkarzom zarzucano, że nie we wszystkich meczach grali na 100% umiejętności.

Szczególne pozdrowienia dla dziennikarzy PSu, którzy siali niezdrową atmosferę. "Wszystko wskazuje na to, że Cantoro nie zagra w Wiśle na wiosnę (chociaż kontrakt kończył się dopiero w czerwcu). Nie wiadomo jeszcze czy będzie to Szwajcaria czy Rosja". Jeszcze wczesniej sprzedawali go do Legii, taki piramidalny absurd świadczy o rzetelności....

Co do pogrubionego fragmentu o niedoszłych nabytkach...
Wcześniejsza wypowiedz:
- Nie sądzę, żebym postawił zbyt wygórowane żądania finansowe. Chciałem godnie zarabiać - powiedział Przemysław Kaźmierczak w "Przeglądzie Sportowym" o kulisach rozmów z Wisłą Kraków.

- Wiem, ile otrzymują tam najlepsi piłkarze. Mojej propozycji nie sposób porównać z ich zarobkami. Przyznam, że jestem zaskoczony decyzją Wisły. Rozmowy utknęły w martwym punkcie i chyba już z niego nie ruszą - dodał piłkarz Pogoni Szczecin.
Z rundy na rundę liga to coraz większe bagno. Tylko opakowanie się zmienia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”