Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 126

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 cze 2008, 23:40

Zobaczymy czy wniesie do Chelsea coś nowego. Trener z sukcesami, wie co robić aby wygrywać. Ciekawe czy Chelsea da mu wolną rękę na rynku i czy może zrobi jakąś wyprzedaż bo na Drogbe czekam i czekam.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 11 cze 2008, 23:46

Oficjalnie dopiero dzisiaj, ale ustalania mógły być wcześniej. W końcu Bosingwa już do nich przeszedł jakiś czas temu :) Deco ma wybór - Scolari i Chelsea lub Mou i Inter :) Ciekaw jestem czy Felipao powalczy o R10 :wink:

Nie będe ukrywał, że to jeden z moich ulubionych trenerów.Chyba znalazłem klub, któremu będe kibicował w Premiership :lol: :wink:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 11 cze 2008, 23:49

Łukasz_ pisze:Trener z sukcesami
narazie tylko w pilce reprezentacyjnej :wink:

w klubowej sukcesy mial tylko z Gremio Porto Alegre

zobaczymy jak poradzi sobie z klubem w europie

ewidentnie Chelsea chce połaczyć piekno gry z efektywnością

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 11 cze 2008, 23:53

vakabayashi pisze:w klubowej sukcesy mial tylko z Gremio Porto Alegre
1999 - Copa Libertadores z Palmeiras :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 cze 2008, 23:54

Fakt. MS świata to sukces ogromny z tym że do sukcesów klubowych ma się nijak bo to jedna impreza która nie trwa tyle co normalny sezon ale powinien dać radę. Zobaczymy, to chyba jest pierwszy klub z takimi ambicjami ?

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 12 cze 2008, 2:55

nareszcie Romek będzie szczęśliwy że Chelsea będzie grała ofensywnie bo w końcu reprezentacje prowadzone przez Scolariego grały ładnie dla oka i odnosiły sukcesy. W dodatku jak umiał zapanować nad gwiazdami w Brazylii i Portugalii to pewnie będzie umiał i zapanować nad gwiazdami w Chelsea 8) 8) mam nadzieję że się sprawdzi bo już pokładam w nim duże nadzieje na przyszłość...

szuki1991
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szuki1991 » 20 cze 2008, 17:03

Ale to, ze jego reprezentacje graly ladnie, nie znaczy ze Chelsea tez tak bedzie grala. Sprowadzajac Scolariego Abramowicz pewnie mial taka nadzieje, a co bedzie, zobaczymy. Na to trzeba czasu, wiec jak Roman bedzie chcial go zwolnic po paru nieudanych meczach, to mija sie to z celem ;] pozyjemy, zobaczymy.

PaFeL
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PaFeL » 24 cze 2008, 0:38

Ja mam nadzieję, że Scolari da sobie radę. Jak dotąd dobrze sobie radził jako trener z reprezentacjami więc mam nadzieję, że uda mu się też z Chelsea. Życzę jemu i drużynie wszystkiego najlepszego! Wierzę, że nie będzie to "małżeństwo z rozsądku";) Bardziej ciekaw jestem jak będzie wyglądał skład Chelsea na sezon 2008/2009. Z niecierpliwością czekam na zakończenie EURO i transferową karuzelę która się po nim rozkręci, bo jak na razie to myślę, że większość spekulacji "między bajki można włożyć"... Pożyjemy, zobaczymy.

BLUE IS THE COLOUR, FOOTBALL IS THE GAME

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 30 cze 2008, 1:29

a sadzicie że jaki piłkarz przydałby się najbardziej Chelsea i jaką pozycje powinni wzmocnić oraz kogo się pozbyć? czekam na wasze opinie...

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 30 cze 2008, 9:43

romantyk_emil pisze:a sadzicie że jaki piłkarz przydałby się najbardziej Chelsea i jaką pozycje powinni wzmocnić oraz kogo się pozbyć?
Osobiście uważam ( choć nie jestem kibicem The Blues) że powinniście wzmocnić boki obrony a także skrzydłowy gdyż Malouda nie był jakimś udanym transferem i nie prezentuje tego czego po nim oczekiwano ... A jeśli mielibyście kogoś sprzedawać to Sheve myślę że trochę byście za niego dostali ( 7-12 mln ) a wasze wydatki na kontrakty zmalałyby :P

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 30 cze 2008, 9:48

Chelsea powinna pozbyć się oczywiście Schevchenki. Ten gracz jest w tym zespole supełnie niepotrzebny. Powinni wzmocnić atak, no chyba, że Anelka się przebudzi (a nic na to nie wskazuje). Ogółem oni mają bardzo szeroką i dobrą ławke, więc transfery nie są aż tak bardzo potrzebne.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 cze 2008, 10:44

Chelsea na 80% dostanie Robinho :P któy swoje też na kontrakt indywidualny pociągnie.

Szewczenko został zaoferowany kilku klubom w europie jednym z nich była m.in Barcelona (jak pisze elmudnodeportivo)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2008, 12:33

Dostanie jak wylozy odpowiednia kwote, a Real pozyska kogos w jego miejsce.

Czyli mozna zakladac, ze bedzie Ronaldo w Realu, bedzie Robinho w Chelsea. Nie bedzie jednego to nie bedzie i drugiego. W innym wypadku sie zdziwie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 cze 2008, 12:49

majer13 pisze:Osobiście uważam ( choć nie jestem kibicem The Blues) że powinniście wzmocnić boki obrony a także skrzydłowy gdyż Malouda nie był jakimś udanym transferem i nie prezentuje tego czego po nim oczekiwano

Boki obrony, maja dwoch reprezentantow Anglii na lewej, dwoch reprezentantow Portugalii na prawej + Belletti, jest jeszcze ten, o ktorego podobno starało sie kilka powaznych zespolow z Europy, nie pameitam kto to jest z Rosji go sprowadzono, Bronislav czy jakos tak.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2008, 13:12

Ivanovic :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”