Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1254

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2458

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 08 lip 2015, 7:37

janop pisze:
League pisze:
Bassu pisze:Dla mnie jest podobny do Giggsa i tyle:

Trzeba mieć tylko nadzieję, że w głowie ma więcej od walijczyka ;)
Chciałbym żeby każdy zawodnik United robił tyle na boisku co Giggs.
Gdzie ja pisałem o tym co robił na boisku?

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2458

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 08 lip 2015, 9:08

janop pisze:
League pisze:Gdzie ja pisałem o tym co robił na boisku?
Nigdzie, ale miejsce na gadkę o życiu prywatnym piłkarza jest na portalu plotkarskim. Chyba, że lubisz zaglądać innym do łóżka ;)
Nie zaglądam do łóżka. nazywam rzeczy po imieniu.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 lip 2015, 10:29

Oby każdy z młodzików miał tak ustawioną głowę jak Giggs. Żeby każdy posiadał taką wolę zwycięstwa, tak profesjonalnie podchodził do swoich obowiązków i był tak przywiązany do barw klubowych, a o przyszłość tego klubu nikt by się nie martwił.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2015, 11:38

Gribbin I Giggs? No bez jaj, chłopak to kompletnie inny typ zawodnika. Ciężko go porównać do kogokolwiek z Anglii. Trochę taki Zidane :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 lip 2015, 12:14

Darmian za 18 mln euro + 2 mln bonusu. 4 letni kontrakt.Potwierdzenie ma być jutro. Dobra cena ,dobry piłkarz,dobry transfer.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 lip 2015, 12:23

Nie ma drogi janopie tak różowo :wink:

Sprawa bramkarza oczywista. Do tego dochodzi sprawa ze stoperem ktorego potrzebujemy,dodatkowo nie wiadomo co z RVP i Cziczą. Oprócz Morgana potrzebujemy jakiegoś zmiennika dla Herrery do srodka.Troche tego jest.

Koeman potwierdził że odrzucili oferte za Morgana wieć kwestią jest tylko cena.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 lip 2015, 12:31

zmiennik dla Andera jest konieczny, wypadnie on i witamy Roo w pomocy.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 lip 2015, 14:52

Przecież Morgan świetnie sobie radzi jako 8(czyli pozycja Herrery). Zakładając, że kupimy Francuza, jesteśmy w środku pola już świetnie ustawieni. Wszystko ponad to będzie luksusem.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 lip 2015, 20:51

Sky Sport-RVP ma odejść do Fenerbache.

Ciekawe.Robin ma ogromną tygodniowke dodatkowo miałby doatc 10 mln funtów bonu które mu obiecalismy. Nie zdziwie się jak odejdzie.

Will Keane w Preston- ładnie LVG czyści kadre....

Rafael dostał wolną ręke w szukaniu klubu

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 lip 2015, 22:16

No więc wygląda na to, że to Darmian będzie naszym nowym RB. Ponoć operacja była dograna od dłuższego czasu, przewijali się Alves, Coleman i Clyne a to po Włocha idziemy. Dobrze, przynajmniej jedna zagadka rozwiązana. Oby nie potwierdziła się zasada, że Włosi do Anglii się nie nadają. Przynajmniej kwota o jakiej się mówi nie wydaje się wyciągnięta z kosmosu.

Martwi mnie ta cisza, że Schneiderlinem. Niby dograny, niby czekamy na oficjalkę, niby nie ma go w składzie Świętych a nie wyglądamy żeby sprawa była załatwiona. Boję się, że Arsenal albo inne PSG się wmiesza i nam go sprzątnie sprzed nosa. Z Clynem czy z Tobym dzisiaj Świętym poszło szybko, tu idzie to jak po grudzie. Mimo wszystko liczę na Morgana i Darmiana przed USA.

Wygląda też na to, że pożegnamy Robina. Nie wiem czy to do końca rozsądne posunięcie. Pensję ma kosmiczną ale to nadal klasowy napadzior zdolny wygrywać nam mecze. 31 lat to nie jest jakiś dramat jeśli chodzi o wiek, oszczędzimy na pensji ale wiele na nim nie zarobimy. Mówi się o 6,5 mln. Komedia biorąc pod uwagę, że Dudę z Legii chcieli opchnąć za 5... Nie wiem kto sprzedaje tych ludzi ale kupowanie z MU jest bardziej opłacalne niż z hurtowni.

Po sprzedaży Robina zostaniemy w zasadzie tylko z Rooneyem i Wilsonem na ataku. Trochę słabo biorąc pod uwagę, że rok temu w pewnym momencie byli Falcao, Rooney, Van Persie, Welbeck i Wilson. W przypadku sprzedaży Holendra będziemy potrzebować napastnika i nie wiem czy poza Benteke i Lacazette'a jest ktoś sensowny do wzięcia. W Kane'a nie wierzę, on zresztą raczej nie chce się ruszać. Ktoś przyjść będzie musiał bo na 3 frontach z takim zestawem z przodu nie damy rady. Hernandeza nie liczę bo wątpię żeby akurat teraz LVG mu zaufał.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 lip 2015, 22:30

Morrow pisze:Tobym dzisiaj Świętym poszło szybko
Anderweireld nie był piłkarzem Southampton, tylko Atletico :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 lip 2015, 22:42

W ogóle strasznie mnie zdziwiło odejście RVP bo VG nie widzi go w składzie. Zawsze wydawało się, że to pupilek Luisa, a tu taki klops. Cena niemiarodajna, ale myślę, że bardziej chodzi o chęć zrobienia miejsca dla nowego napadziora i korzystna cena dla większości klubów. Niech się ewentualnie o niego biją, chętnych jednak z tego co widzę malutko. Wiek ma już taki, że cena będzie tylko spadać więc mnie to nie dziwi. Duda znowu był kreowany na świetnego piłkarza, a jest młody więc cena idzie w górę, a kluby ryzykują. Przeszłość nie ma znaczenia, patrz na Real, który pamięta tylko sukcesy, a piłkarzy sprzedaje za półdarmo jak im już jest niepotrzebny :P

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 685
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 08 lip 2015, 22:46

Żegnam Robina z uśmiechem na twarzy. To zawodnik, który odwalił swoją robotę dla ManUtd, ale jego era już minęła. Po ostatnim sezonie nie wierzę, ze wejdzie na poziom jaki prezentował w Arsenalu czy też na początku u nas. Czekam za to na posunięcia LVG, który może być że zostawi Rooneya i da mu na zmiennika Wilsona. Nie widzę na tą chwilę na rynku kogoś do wyczajenia.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 lip 2015, 0:46

RVP w ubiełgym sezonie wygrał nam 1 mecz- ze świetymi. Zgadzam się ze to dalej doskonały gracz ale zarabia za dużo,dodatkowo ten bonus - to wszystko z kontraktem moze sie zakręcić w kwocie 30 mln więc pytanie czy warto- jeśli LVG ma kogoś na oku to mysle że warto. Pojawiły się plotki ze WBA chce Evansa za 10 mln :wink:

Darmian Depay i ciągle czekamy na Morgana-tutaj jest kwestia kasy. Czuje jednak że dokonamy jeszcze jakiś dziwnych zakupów.Na ta chwile okienko idzie dobrze,fakt można szybciej,można drożej ale pozbywamy się niechcianych kopaczy i uzupełniamy braki.

Taka ciekawostka- może dojść chyba 1 raz w historii że trener odpali 4 napastnikow po 1 sezonie- falcao rvp,czicza pewnie też odejdzie(ja bym go zostawił) a młody Wilson na wypozyczenie.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2488
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 09 lip 2015, 1:39

Marca podaje, że Navas może zostać włączony w transfer de Gei. Nie zdziwi mnie w ogóle taka opcja. Przynajmniej nie musielibyście szukać bramkarza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”